💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 329
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ивелина как само уцелва крайните кубчета, късметлийка
Джулия добре заложила само 900 лева, някой пишеше мин. год,, че още по-печелившо е всяка игра - 1 лев.

Започва се с коалициите. Ивелина ги дели на наши и ваши...

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 21:40 от Pepina_n3

# 541
Надявам се нито една от двете схемаджийски двойки - Алек/Моника и Герман/Ивелина, да не е дори в топ 3 накрая. Simple Smile

# 542
  • на село
Хайде на коалициите Joy и естествено Сълзата в центъра, но и неговата е дразнеща и използва епитети за Стела- нещо като тъпа и инфантилна беше.

# 543
Ох, айде пак от същото. Няма да се гледа това предаване.

# 544
Много грозно коментират другите, може би и други сезони са се наговаряли, но сега е ужасно.

# 545
Христо спокойно може да е двойка с Ивелина, а Джулия с Герчо. 😁 Ива и Ицо си подхождат и умствено и визуално. Ицо е и груб към жена си. Чак го гонила докато го ожени за себе си. Какво пък чак толкова му хареса да попитам аз. Прекрасно е това момче Герчо, за модел е идеален.
Радо и Никол са един дол дренки, ужасни и за гледане и за слушане.
Тези интриги зад гърба са много грозни. И ги има във всяко риалити що си мислят, че ни е интересно.

# 546
И в събота ли ще има епизод?
да

# 547
Само аз ли не мога да си харесам двойка?
Вярно, че го заглеждам с голямо закъснение, но засега мъжете ми се струват големи муньовци. На вид.

# 548
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз ви казах, че Алек ще е двигателят на коалицията. И тези малките слушат и козируват... Rolling Eyes

Радо и Никол не ги харесвам още от визитките. След тази игра са ми симпатични още по-малко. Изобщо не се познават, а и двамата страдат от болно его. Много им е важно кой ще е отгоре.
Джулия и Христо също са на различни акъли. Ивелина и Герман може да са всякакви, но доста добре са се опознали.

@NoName, да, в програмата пише, че ще има епизод и в събота. Hands V

# 549
Само аз ли не мога да си харесам двойка?
Вярно, че го заглеждам с голямо закъснение, но засега мъжете ми се струват големи муньовци. На вид.
И аз. Давам още един шанс утре и спирам да гледам. Искам положителни емоции и разтоварване, не да съм на тръни дали Радо ще удари жена си и да гледам изблици..

# 550
Много рано започнаха с грозните уговорки. Ще изкарат наяве тая коалиция в някоя игра и ще обърнат всички срещу тях.

# 551
Тез наши, онези наши...о.ца със самочувствие до небето! Че и най-харесвана двойка. Искам да отпаднат в най-скоро време и двете двойки "умници", имащи се за "топ". Едновременно още по-добре.

# 552
  • софия
И аз не мога да си харесам :/ симпатизирам на Марияна и Боби за сега.

# 553
Егати парадокса, ромската двойка възпитани и културни млади хора, част от другите пък са като дърти цигани!

# 554
  • София
Егати парадокса, ромската двойка възпитани и културни млади хора, част от другите пък са като дърти цигани!

Точно! Продължавам да си ги харесвам, свежари!

Общи условия

Активация на акаунт