💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Оу, а жените (мъжете им) им ги чакат в манастир докато те са на рейс...
Е аз споменах и двата пола де Grinning

А каква е тази глупост Чолаков и Игнатова да викат "юхуууу" на всяко влизане в дневната?

# 616
А каква е тази глупост Чолаков и Игнатова да викат "юхуууу" на всяко влизане в дневната?
[/quote]

Даа, много дразнещо. Носи се някакво напрежение...и изведнъж юху- то е супер нелепо.

Иначе аз се изкефих най-много на Краси и Валери в този епизод. Хем са силни играчи, хем са обрани и някак си аристократични. Правилно ли разбрах, че Алек мисли да им даде имунитета си?

# 617
  • София
Отвратителна игра с пренасянето на въглища с голи ръце.
На господата продуценти само да им напомня, че така навремето в казармата старите кучета унижаваха новобранците...

Джулия беше истински багер, браво на момичето, а двамата с Христо все повече ми се издигат в личната класация.
А, Христо май разкри Алек...
Както знаете харесвам 'Сълзата' но ми направо лошо впечатление как овикваше жена си. Мдам, доста противоречива двойка са Алек и Моника, но все още ми харесват. Добре са подготвени във всякакъв аспект.

Утре очаквам Моника и Алек да подходят стратегически и да си отстъпят имунитета на друга двойка и тази двойка, няма да е Ивелина и Герман, защото последните са добри в игрите, а и да отидат на телевизора абсурд да не вземат болшинството от гласовете.

Според мен Ирина и Митко са пътници.

# 618
Много ме е яд, че супер двойката са Алек сълзата и Моника.
Джулия ги съсипа 😁 двете кокошки, много яко 😃

Струва ми се, че Мария не се чувства достатъчно добра за мъжа си, има някакъв комплекс там.
Една от причините най- вероятно е, че той е имал връзка след като са се разделили.
Тя е направила първата стъпка да се съберат, това също може да и оставило горчив привкус.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 09:50 от Nona M.

# 619
Докато гледах панаирите между Никол и Радо, бях сигурна, че тя е бита/насилвана. Но после се замислих, че малтретираните жени на са така нахални и "устати" и стигнах до заключението, че са просто едни елементарни, прости хорица от малцинството. С пари. Отвратителни.
Моника снощи така съскаше по време на разговорите за коалицията, че вече не само Алек ми е отблъскващ.
Много тъпо правило беше това, че само 1 от 3 може да си вземе играта. И 'що?!
Здравко и Джейси продължавам да подкрепям, въпреки че съм наясно, че далече няма да стигнат. Марияна и Боби и Мария и Коце също харесвам, да се повторя.

# 620
Докато гледах панаирите между Никол и Радо, бях сигурна, че тя е бита/насилвана. Но после се замислих, че малтретираните жени на са така нахални и "устати" и стигнах до заключението, че са просто едни елементарни, прости хорица
Мдаам. Щях да кажа същото. Доста е устата и нахална, че да бъде обичайната насилвана и бита жена. Това са двама изключително прости хора. Жалко, че децата им виждат този пример вкъщи. И те говорят неразбираемо, утре и те ще викат като махленци. Примерът вкъщи си е най-...

# 621
Въобще не ми прилича и на мен на тормозена жена. Нали във визитката твърдяха, че всичко ставало на нейната? Той не искал второ дете, но тя искала - и той просто се съгласил като няма накъде. И после тя каза, хилейки се: "Всичко при нас става насила." Явно той насъбира гняв, че е командван постоянно и избухва на моменти.

Противни са ми и ме е яд, че ги асоциират с Варна. Никой в обкръжението ми не говори така нечленоразделно, нито е толкова простоват. Това са нагли хорица, които нямат нищо общо с варненския манталитет.

# 622
Познавам много хора от Варна, повечето си говорят нормално. Други говорят като възрастната двойка. ("Ни съ причиснявайчи") Но такъв диалект като Радо и булка... не съм чувал отдавна.  Виктория Петрова от БТВ Новините е от Варна. Е.. как говори? И да, не е добре да се лепи етикет на варненци заради тази откачена двойка.

# 623
  • До морето
Най-плашещото е, че има страшно много семейства с такива отношения. Просто така разбират любовта. Токсично! Скандали, панаири, обиди, после малко рев, малко секс, кръчми, чалга и пак отначало. И ако им кажеш нещо, казват - Ние просто сме по-емоционални, естествени, не сме лицемерни и се обичаме силно и страстно!!!!

Абсолютно съм убедена, че Радо с друго момиче, която знае как да се държи с него и му показва малко уважение като глава на семейството и основен провайдър, би бил коренно различен. Добряк е,  но е доста прост и първичен,  тя му лази по нервите и го мачка нон стоп и той не знае как да си отстоява своето освен чрез агресия и скандали.
Тя от своя страна пък иска някакви неща като любов, романтика, уважение, признание, че сама ги гледа тия деца него като го няма, обаче понеже е доста ограничена интелектуално същите тези неща си ги взема едва ли не насила, като доминира над него и го командва. Държи се с него все едно е третото й дете, мачка го, после пък му се дразни, че не е достатъчно мъж.....
Въобще върви, разбери кое е първо яйцето или кокошката и дали Радо се държи зле с Никол, щото тя е ужасна или тя е ужасна, щото той е агресивен простак.

# 624
Като гледам каква е активността в темата си мисля, че не само на мен сезонът ми е скучен, странен, двойките не ме впечатляват, правилата в тези тройни игри ме дразнят, защото са направени повече да ощетяват, от колкото да носят някаква стойност.
Не ми пречи, че дават повече разговорите между участниците, защото в предишни сезони се случваха разни неща, пък не се разбираше как, аджеба, се е стигнало до тук.
Друг е въпросът, че участниците в тези разговори много са си повярвали, че колят и бесят, но пък имат + от мен, че вкарват някаква мисъл и стратегия, а не се носят по течението.
Няма да спра да повтарям, че това е състезание с парична награда, а не приятелска сбирка. Не казвам да се накърнява нечие достойнство или да няма спортсменство, ама не искам да слушам за чест и мрън-мрън как някой играл за победа на всяка цена.

Относно Мария - милата има много смачкано самочувствие и тотално липса на увереност, предполагам е заради раздялата/развода им ( наистина не помня кое от двете и дали е имало или не изневеря с друга жена). А мъжът й с един такъв мазен поглед я гледаше снощи, докато му обясняваше как иска да му се докаже...но щом така й е добре, така или иначе не смятам, че някога в тяхната връзка тя ще се чувства оценена.

# 625
  • София
Добре, вече са три дни в седмицата, не може ли да завършват навреме?
Като има обявен край за 22:00 ч. си го спазвайте по дяволите.
Това не се отнася само за това шоу.
Толкова непрофесионално... 🤨

# 626
Не могат да свършат навреме, имам чувството, че вече е мода това - Игрите, Острова, Хелса - всичко свършва по-късно от обявеното и наистина е много досадно.

Игрите тези два не ми харесаха, не ми допада елемента с късмет и това в каква група ще се паднеш, защото 1 от 3 си взима залога.
За сметка на това ми хареса жребия за предимството на супер двойката и това, че отвориха и другите две топки, много мрънкахме предните години за това и явно са се усетили, колко зле изглежда за зрителя просто да дават някакво предимство по тяхно усмотрение.

# 627
Малек биха ли дали имунитета на чичо Митко ?

# 628
Не.Алек и жена му  са стратези ,а и няма за какво да ги дондуркат "възрастните" .Втори път ако са на телевизора ,по-добре е да си ходят .

# 629
Привет и от мен в темата. Миналата година изпуснах предаването, но тази мисля да съм редовна. Обаче гледайки двойките, не виждам кое ще задържи интереса ми. 

Вчерашната игра не ми хареса. Нито носенето на въглища, нито седенето в студена вода.

Алек и Моника не ги харесах още от визитката. Краси, ми е много странна, една все едно не е там. Тази Зорница ми е супер странна. Аз си мисля, че си е чиста ромка.
Мария наистина е много несигурна в отношенията си с Костадин. Вчера му се доказваше в игрите. Виждаш ли ме какво мога, добра съм! Това искаше да му каже.

Общи условия

Активация на акаунт