💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Емо ме подразни относно мотивите. И това размахване на пръст....
Чичо Митко и жена бяха много цветни и интересни хора.
За жалост остават доста еднообразни двойки.
И Емо пресоли “манджата”. Всеки следващ сезон става все по- сприхав и хаплив.

# 661
Ха-ха възрастта вади доста отрицателни качества.

# 662
А какво беше това с молбата на Ирина към Марияна? Май на Ирина не ѝ се стоеше всъщност, но просто не иска да си го признае.

# 663
Този Валери как са му дали трибуна от продукцията да се изживява като пастор. Малко прекалено ми се струва за развлекателно предаване.

# 664
Емо ме подразни относно мотивите. И това размахване на пръст....
Чичо Митко и жена бяха много цветни и интересни хора.
За жалост остават доста еднообразни двойки.
И Емо пресоли “манджата”. Всеки следващ сезон става все по- сприхав и хаплив.

Нито остави Ирина спокойно да се изкаже и да обясни каквото искаше. После и на Залия зададе въпрос и и нея прекъсна, без да и даде шанс да си каже приказката. Какво му стана на този човек, толкова по-съпричастен беше преди.

Edit: понеже доглеждам - Емо на никой не даде да се изкаже, изпозаяде се с всички, нямам думи.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 23:17 от MrsPenguinButt

# 665
Правилно ли определих подаръка - сгъваема стълба? Ъпгрейдват се 😃

# 666
За съжаление не познах. Сега ще гледаме...

# 667
Тази година нямам любимци. Не ме грабва никоя двойка.

# 668
Този Валери как са му дали трибуна от продукцията да се изживява като пастор. Малко прекалено ми се струва за развлекателно предаване.
Изключително ми е неприятно навирането на вярата по този грозен начин. Не сме в час по Религия. Не искам да слушам за Исус и молитви, ако исках щях да ходя на църква.

# 669
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ясно беше, че така ще стане. Хареса ми това, че за първи път в предаването участниците показват такова уважение към най-възрастната двойка. В предните сезони изобщо не беше така, някак ги изолираха и гледаха да са първите изгонени.
Залия и Дидо наистина са приятни младежи, но са скучни и неособено добри в игрите. Деян изглежда и голям ръб, силно неемоционален. Момичето е тъжно заради това, че ще напуснат хората, говори за преживяването и приятелствата, той вика: "Да останем, за да можем да спечелим".

# 670
Момичето е тъжно заради това, че ще напуснат хората, говори за преживяването и приятелствата, той вика: "Да останем, за да можем да спечелим".
На този в главата му е само Мортал комбат като го гледам...

# 671
  • London
Много харесвам предаването, но тая година каста е доста под ниво. И друга година е имало дразнещи двойки, но толкова махленски викове и отношения нямало е.За мен са интересни Мария и съпруг. Колко трябва да си широк, разбиращ, компромисен, обичащ, за да вървиш по нейния път?Другите, които харесвам са Цецо и Никол- много мили един към друг, въпреки, че са заедно много време, а и са доста млади.Митко и Ирина мисля, че правилно си тръгнаха. Харесвам и Боби и Мариана- чудесни млади хора.Стела даже не ми се коментира- ако не си купува последователи какъв инфлуенсър може да е.Жалко за момчето. Алек и жена му са много неприятна комбинация- точно тя е ръб и то непоръбен.Радо и съпруга - ужасни обноски.Обичам Варна , познавам много варненци и те не говорят така- тия двамата са ужасни. Здравко и Рада засега са поносими.Мария Игнатова се вписа добре в предаването, мила, съпричастна , но Емо тая вечер беше в цикъл- “пресоли  манджата “.

# 672
Ами тоя Алек, повечето гледащи разни формати, си го знаят от Фермата. Той по-свестен от тогава до сега, очевидно не е станал.

# 673
  • София
Познах, че Ирина и Митко са пътници в края на седмицата. Ами логично си беше. Не че не се е случвало някоя двойка да спечели 3, 4 пъти гласуването пред телевизора, но това са по-скоро изключения. А и също така е правилно да се даде втори шанс на дадена двойка, освен ако не е твърде силна и има вече полярни коалиции, но все още не сме в този етап от риалитото.

Ирина и Митко са първата възрастна двойка, която беше приета наравно с останалите и мисля, че почти всички ги харесваха. И вътре участниците и по-голямата част от зрителите. Мое мнение.
Желая им здраве и да запазят жив този младежки дух!

Радвам се, че Залия остана. Толкова красиво, нежно и мило момиче е. Като цвете. И няма нищо общо с болшинството поп фолк певици.

Играта хич не ми хареса (браво на Ники и Цецо, бяха доста гъвкави), но пък за сметка на това тяхната си игра беше много хубава, както и цялостното настроение с тази двойна забава, която се получи.
Само Емо някак си не се вписа в духа на епизода. Беше необичайно кисел и сякаш всички му бяха криви... Това не е типично за него, но допускам, че както винаги има неща от кухнята, които не знаем... Или просто му е такъв крив ден.

# 674
  • Асеновград
Този Христо защо седи с полуотворена уста като малоумник, през цялото време когато не говори, буквално изглежда като бавноразвиващ?! Хич не ги харесвам като двойка с Джулия, но за съжалени имам и доста по- противни двойки.

Общи условия

Активация на акаунт