💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Точно това щях да напиша за Залия. Ники и Здравко поне пяха, за разлика от нея. Уж певица, пък един тон не изкара от тая уста и то в присъствието на жива китара. Ирина, която въобще не е певица пя, а певицата мълчи, като риба на сухо. Или то, когато няма компютър, който да ти моделира гласа не се пее, пък иначе певица го раздава. Здравко има много приятен тембър и съм убедена, че пее добре, но Йовано, Йованке не му се получи, факт.
Редактирам се, за да не е само упрек към Залия. Може да не може да пее, но пък какво хоро изкараха с Джулката, много добре им се получи! Събраха ми погледа, особено Залия, някак с лекота и много професионално, а това се учи не само по сватби и забави.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 12:39 от Crystal_Noir

# 691
Харесваха ми Ирина и Митко, но заслужаваха да си тръгнат, заради тъпите залози. Кой залага почти ол-ин на такъв тип игра и при условията, които бяха!? Ако играеха разумно и залагаха по около 1000 лв, въобще нямаше да са на дъното... Заслужава да излязат, защото не играя играта умно.

# 692
Никоя двойка не ме дразни още чак толкова, но само две седмици са минали, има време. Не съм фен на Моника и Алек и Никол и Радо. Във всички останали двойки намирам и хубави, и не толкова хубави неща.

На Здравко изпълнението не ми хареса особено. Те не са лоши хора, но според мен нямат харизма и двамата.

Залия не съм я слушала никога, но може и да се притеснява момичето. Аз продължавам да я харесвам, вероятно защото влезе с етикет "чалга певица", а досега не се държи по очаквания начин. Предпочитам нея да гледам, отколкото Ирина и Митко, които ми се струваха малко лигави за годините си, особено тя.

Беше ми неудобно да гледам изпълнението на Ивелина.

# 693
Ирина и Митко говореха ли за живота си преди срещата? От визитката им се внушава само тази втората част от техния живот, когато Ирина била на 46 и срещнала Митко, а преди това какво са правили? Митко си каза - казината в Ангола той ги е създал. А тя?

# 694
На мен също ми е интересна частта преди тяхната среща.Просто защото са на възраст.Ако си на 26, е ясно какво си правил преди това. Знам, че е клюкарско, но ми е интересно.

# 695
  • Пловдив
Залия дълги години е тренирала народни танци и е ходила на представления с ансамбъл. Познавам я много бегло.

# 696
Ирина и Митко говореха ли за живота си преди срещата? От визитката им се внушава само тази втората част от техния живот, когато Ирина била на 46 и срещнала Митко, а преди това какво са правили? Митко си каза - казината в Ангола той ги е създал. А тя?

Била е в търсене на мъж с възможности според мен.

# 697
На нея ѝ е втори брак май, говореше за внучка. Не помня за него също ли е втори.

# 698
Не всяко момиче с голямо дупе става за туърк. Ивелина защо си мисли че може да туърква? Нито ми беше секси, нито красиво.
Залия е симпатяга, и макар че подкрепях Митко и Ирина, мисля, че младата двойка трябваше да продължи в играта.

# 699
Ирина и Митко са се запознали в сайта "Елмаз".Нейното мото там -"Искам да съм обичана и искам да обичам".Митко първи  и е писал.Призна си ,че най обичал когато Ирина миела чинийте ,той да иде да я прегърне и да я хване за гърдите Innocent .Митко много и харесвал стойката на тялото.На Ирина синът и и е обучаван от Митко за работа,после заедно са работили .Били в Намибия за рожд.ден на Ирина /50год/ и Митко и направил подарък -екскурзия да Бразилия.Митко е платил и посрещането на синът на Ирина в Намибия .При бившото семейство на  Митко -децата са му са взели страната на майка си,тя е била по-улегнала ,но и злопаметна,а той авантюрист.Той работил и със своя син в Ангола ,а бившата жена останала с дъщеря му .Сега дъщеря му живее в Малта ,не поддържат връзка с нея ,защото обвинява Ирина ,че се разделил с бившата си жена.Има 2 внучки на 4 годинки от дъщеря му,но не ги е виждал ,не поддържат контакт.Ирина е била женена  година и половина ,а Митко 20 години. Ирина и Митко имат над 100 полета.Тя си каза,че ако не е срещнала Митко ,никъде е нямало да може да пътува.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 14:48 от Еlpida

# 700
И той каза, че заради внука си скочил в ледената вана - като знае, че  и без това ще си ходят.

# 701
Залия ми е много нежна. Деян е ръб и не знам защо толкова красиво момиче е участвало в “любовен триъгълник” и е преследвала мъжа. Не съм почитател на чалгата, не съм я слушала, но не я виждам като типичната певачка от тези среди. Харесвам я.

# 702
Едно е голямо дупе и слаби крака с тънки глезени,други е на Ивелина дирека с късите дебели крака като дънери. Sorry not sorry,Ивелина.

# 703
  • София
... На мен друго ми направи впечатление, какви са тези млади хора на по 20+ години, а нямат никакъв живец!? Ники, Цецо, Залия, Деян, Красимира също, въпреки че тя е на 32 са някак мудни, флегматични и ужасно вяли и заспали! Не знам на беден речник ли се дължи, но направо е мъка, докато си съберат мисълта и формулират едно просто изречение! Кога, ако не в тези си години ще бъдат дейни и активни?

Особено Залия е толкова мудна, че докато я чакам да каже едно изречение ме хваща нервата 😂.

# 704
А защо изобщо някой трябва да туърква, за Бога?! Що за тъпня е това, да си отглеждаш мек тлъст задник, за да го навираш в лицата на хората и да го тресеш като пача? И има такива, на които това им харесва...

Общи условия

Активация на акаунт