Как спестявате в ежедневието си? - 2

• 38 080
  • 911
  •   2
Отговори
# 855
  • гр.Пловдив
Не ме вълнуват и радват купони,....въртяхме,сукахме и като ударихме чертата Великден ни легна 400лв само за трапезата т.е за 4 дни ,не сме мръднали и дали странично никъде ,посрещнахме баби и дядовци за един обяд ..No Mouth другото си го дояждаме и до днес вкл..

# 856
Да, на Кауфланд е 60 процента на бонбоните на тяхната марка, ама само една кутия взех и ще се изяде утре, така че едва ли станат бели.

# 857
Билла дават и отстъпка от 5 и 10% на цялата сметка, ако сте пазарували за 300 или 500 лева общо в рамките на един месец.

# 858
Моите не искаха за Великден печено, искали курбан, направих една голяма тенджера, ядоха по два пъти и отказаха повече, днес курбана стана на агнешко с ориз, няма и агнешко да хвърлям я, не стига че скъпо, ами и два часа съм го варила.

# 859
Какво е курбан като ястие?

# 860
Варено агнешко с бистра чорба.

# 861
Какво е курбан като ястие?

Нещо като агнешка супа, ама без зеленчуци и пр. Винаги ми е изглеждало гадно, затова никога не съм го опитвала, но курбанът и пачата изглеждат като чорба с лоясало месо в нея.

# 862
Как без зеленчуци?

# 863
Курбан не знам, ама в пачата няма нищо лоясало. То и лой в краката и ушите няма Joy Желирано, като се изстуди, да.

# 864

Не съм виждала курбан с картофи, моркови, грах, целина, броколи... Евентуално накрая го консумират с люта чушка и чесън.

Знам, че на много хора им харесва. Виждала съм как от казани се раздава курбан на някой празник и чак се нареждат на опашка да получат курбан.

# 865
Аз не обичам агнешко и икономисвам от това.

# 866
Не се ли прави като дар ?
Какви 400 лева за Великден ? За какво толкова ? Аз не мога да си го предствая. На мен агнешкото ми струваше между 20 и 30 взех котлети, взех комплект за дров сарма пак толкова , козунаци, яйца , кисело мляко, зеленчуци за готвене и салата и бутилка вино . Не мислп че сме дали и 200 .

# 867
Как 20 лева за агнешко, аз за една предна плешка с врата платих 115 лева.

# 868
Ние също сравнително евтино го изкарваме празника. Яйца имаме, някой и друг домашен козунак, свекърва ми прави агнешко, макар че почти никой не яде, затова има и скара, някоя маруля и краставица от магазина, чесънът и лукът поникнаха.. и това е общо-взето. Друго и да ядем, е нещо, което бихме взели и извън празник. Детето маруля не яде, яде домати и краставици вместо това, някакви тривиални закуски и манджи.

# 869
Ами по 1 котлет на човек ми излезна към 800 грама. Плюс дроб сармата , салатите , яйцата , козунаците и картофи имаше дори за гарнитура и задушен спанак с киселец и лапад и други зеленини, хляб за който иска ... и даже салата от булгур ... вино и остана даже . Не може всичко да се опасе на 1 ядене. Но какво правите с цяла плешка и колко дена го ядете това? Не го разбирам .

Общи условия

Активация на акаунт