Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Да се оплача отново, че от ДМ постъпиха много тъпо да не вкарат е България серията на Балеа профи за брюнетки, след като смениха опаковките…

# 406
  • София
Мда, и аз така подозирам.
П.П. И не успях да се сдържа - взех си 55. Нямаха тестери, та гледах суочове онлайн.
Може ли да споделите отзиви за номер 55, защото много го харесах от снимки и видеа, които гледах. Най-вече ме интересува как се държи върху по-сухи устни и лесно ли се нанася. По принцип не харесвам течни матови червила, но това ми грабна интереса.
Ще пиша. Само да добия повече впечатления Simple Smile
Вече имам повече впечатления.
Както и DiaMia каза - доста изсушава устните. Първия ден нямах търпение да го пробвам, изтрих със салфетка старото червило и директно нанесох новото. Е няма такова изсушаване. На следващия ден с малко балсам отдолу и беше по-добре. Но пак изсушава и лепне. Ако се слажи глос, няма да лепне, но аз не харесвам глосове и го насех така. Това са минусите. Плюсове:
Нанася се лесно и равномерно, може и без молив. Изтрива се също равномерно, ако се поднови, седи добре. Ходих на тренировка, ядох, пих и след всичко това имах приличен цвят. Беше се поизтрило, но равномерно и реално можех да не слагам повече. За цвета наистина има значение колко слоя ще се нанесат. При мен един слой изглежда mauve/бледоморав, на два слоя е розово-червеникаво. Но за цвета по-добре да си гледат суочове, защото на моите устни повечето цветове се променят към по-неутрални или топли.

# 407
Благодаря за отзива, milenaka. Flowers Cherry Blossom Ценно ми беше да разбера, че с балсам отдолу се разнася добре. Понеже имам Superstay matte ink и ако го нанеса върху балсам после не успява да изсъхне и започва да се отлепва на парчета като мазилка ако устните ми се допират една в друга. Направо някакъв ужас се получава, но не знам при другите дали е така или само при мен. Така и не успях да се сработя с това червило, затова съм хвърлила око на Teddy-то. 55 изглежда много красив цвят.

# 408
  • София
Балсамът е пестеливо нанесен да допълня Simple Smile

# 409
И да кажа, с балсам отгоре - не! Пресича се и става на парцали.

# 410
Не намерих информация относно връщането в приложението на дм, за това питам тук. Ако искам да върна продукт, но съм изхвърлила картонената му кутия, мога ли все пак да го направя или не? Купих парфюм, който нямаше тестер в магазина, а и колкото и пъти да се пръскам, аромат не се задържа. Парфюма не е евтин, за боклук от десет лева няма да се занимавам, но този боклук струваше 50...и ме е яд да го подаря дори..

# 411
Задържането на аромата на парфюм не се влияе от цената му. Има и "боклуци" от 10 лева, които нямат отмирисване. Задържането и излъчването на парфюм зависят от обонянието, и кожата на този, който го ползва. На теб може да не ти е траен, на друг да е супер траен. Никой не е виновен за индивидуалната химия на даден човек.

# 412
Ясно е това. Факт е, не ми харесва и не е моето нещо. Ще ми отговорите ли на въпроса мога или не мога да го върна без кутията му? Безсмислено е да разводняваме темата за факторите определящи аромата и трайността на парфюм.

# 413
Може да го върнете срещу касова бележка.

# 414
Тука с парфюмите ударихте болната ми тема GrinningТова с тази кожа ми идва като извинение. Взимаш си скъп парфюм ,пръскаш се,трайност никаква ...еми от кожата било.

# 415
Ами това е положението, колкото и да не ви се вярва, или да не ви харесва. Аз нямам нетраен парфюм, но половината от тези, които имам за доста хора са нетрайни.

# 416
В приложението отивате на Моят акаунт-> Правна информация-> Общи условия, доколкото разбрах рекламация става и на място с касов бон, но за опаковка не прочетох. Може да се свържете и с клиентския център чрез контактната форма, за да ви обяснят ще стане ли без кутията.

# 417
Връщала съм продукт, проблем няма, но продукта беше без опаковка като цяло. Утре след работа ще отида с бележката и ще видим

# 418
За човек с кожа, на която не се задържат много парфюми, има много, които се задържат, но са по-скъпи.
Дано стане да го върнеш и да си вземеш нещо, което ти харесва.

# 419
  • Пловдив
Някой доволен от продуктите на Cocosolis? В ДМ мисля ги има.

Общи условия

Активация на акаунт