Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, според вас кой нощен флуид за коса е по-хубав? Балейския или този на Елсев?

# 241
Голям хайп е в Тик ток тази ,за която питаш
https://vm.tiktok.com/ZNdJ9MfVg/
И аз погледнах дали я има някъде,но не видях.Тази ,която имам аз също върши работа.Най вече няма брашнест ефект

# 242
Момичета, според вас кой нощен флуид за коса е по-хубав? Балейския или този на Елсев?
Този на Елсев не съм ползвала, но имам на Джойко (50 лв) и Балейския, който май беше 6/7 лева и не намирам разлика. 😆

# 243
Прешъс, Балейският го пуснаха на 5-6 лева, но в момента е на 3,95. Grinning

# 244
Нощният серум на Балеа е от любимите ми продукти и винаги имам по един неотворен за резерва. Последния път не го намерих в близкия ДМ и не знаех, че вече е с по-ниска цена. Нали няма да го спрат? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
Надявам се, че няма да го спрат. Има го в немския ДМ за 2.75€, което ме изненада. Всички други продукти при нас са по-скъпи. Май ще се запазя с него преди да стане пак 6 лева.

# 246
Аз вчера бях в ДМ и исках да взема от нощния флуид, но нямаше.

# 247
  • София
И аз го търсих в 2,3 магазина, но не беше наличен. Трябва да проверя онлайн, къде го има.

# 248
  • Пловдив
Сладкодъвка, показания от теб ВВ крем е с 50+ SPF. Според мен не е нужно да слагаш допълнителна слънцезащита.
За вежди преподъчвам това: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/trend-t-up-duo-set-vosak-i-pudra … 066447149593.html
От време на време ползвам нощния серум на Глис. Не намирам разлика с и без него.

# 249
sunflower, с много бяла кожа съм, освен това имам и лека форма на розацея. Слънцезащита слагам целогодишно. Фон дьо тен не слагам всеки ден, но слънцезащитата ми е ежедневие. Не мога да разчитам капка фон дьо тен да ме пази.

# 250
От време на време ползвам нощния серум на Глис. Не намирам разлика с и без него.
Това щях да питам - каква му е целта на това мазило? Защото аз имам цели два на Глис, които не ползвам. Но ще ги измажа, де, обаче ароматът им ме дразни. А да спиш докато ти мирише неприятно, е кофти преживяване...

# 251
  • Deutschland
Кой нощен на Елсев? Този midnight серум в шишето в тъмносиньо? На мен ми слепваше косата, но аромата му е уникален.

# 252
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сладкодъвка, показания от теб ВВ крем е с 50+ SPF. Според мен не е нужно да слагаш допълнителна слънцезащита.
Това е изклюючително грешно схващане. Ако човек иска да се предпазва от слънцето сериозно, а не само да си мисли, че прави нещо, количеството слънцезащитен крем, който трябва да нанася на лицето си, е 1 чаена лъжичка. Нито един ФДТ, ББ, СС, ДД или какъвто и да е оцветен крем не може да се нанесе в такова голямо количество, че да пази и същевременно да изглежда добре.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 13:56 от Reinа

# 253
Reina, благодаря, на мен не ми се отговаряше толкова обстоятелствено Heart

# 254
  • Варна
Нощният серум на Балеа е от любимите ми продукти и винаги имам по един неотворен за резерва. Последния път не го намерих в близкия ДМ и не знаех, че вече е с по-ниска цена. Нали няма да го спрат? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък не му разбрах действието... освен що-годе приятния аромат друго не забелязах. Как ви се отразява на косата като ефект?

Общи условия

Активация на акаунт