Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Имат много натрапчива миризма според мен. И синтетична.

# 421
Хвърлила съм око на Women secret спрейове за тяло:

https://shop.lillydrogerie.bg/brands/women_secret

# 422
  • Пловдив
Фрау, може ли един линк да ми пратиш на този балсам

# 423
На Кокосолис съм ползвала само серума за растеж на коса. Хареса ми, бих купила отново. Според мен работи.

# 424
  • Deutschland
Фрау, може ли един линк да ми пратиш на този балсам

Кой балсам? Vaseline ли?

https://www.dm.de/vaseline-lippenpflege-rosy-lips-p8801619052037 … uTbcaAk-bEALw_wcB

# 425
За парфюмите на ДМ да се изкажа и аз. Понеже като цяло парфюмите са ми хоби и де що видя пробвам, мириша и тн. Наистина каквото се предлага в ДМ масово си е доста нетрайно. Последно опознавах Бети Баркли и Найк. ББ е чиста вода. То вярно че се води тоалетна вода, ама от магазина до нас са 15 минути и като се прибера вече парфюма е изветрял. Бях харесала 2 броя, но се разколебах. Този уикенд в парфюмната тема (Изпитани сайтове) си взехме от Мейкъп Джими Чу за 30 лева 40 мл и днес ще ми пристигне. Напълно разбирам Mauntain_Crystal че е недоволна и смятам че е много права. Особено за 50 лева грам не си заслужават тези нетрайни парфюми.
Бях харесала и един на Найк, четох мнения в интернет. В чужбина 8 евро, тук 35 лева. Ми мерси. Друг парфюм ще си взема за тези пари.

# 426
Така е лале, дори се чудих парфюма толкова ли е калпав според мен, или е ментак. На Келвин Клайн е, уж някакъв бранд, а не нещо безизвестно. Взела съм бележката и довечера отивам в дм и няма да си тръгна докато не ми върнат парите. Отгоре на всичкото нямаше и тестер, когато го купих, за да знам на какво мирише. Бях го мирисала в друг магазин, така че не би трябвало да има с какво да се запънат. Ако не, готова съм на скандал, ако трябва...но ще си получа парите.

# 427
  • Бургас
Парфюм скоро не съм купувала, ни скъп, ни евтин...
Но в ДМ продават и Найк, имам един розов, не е съвсем нетраен, виолетка има в него, умирам за виолетка. Просто тоалетна вода, няма как да се запази с часове.
Май най-трайните аромати там са на Тезори ди Ориенте.
И на Бети Баркли имах навремето една ванилия, горе-долу се запазваше ароматът няколко часа. Зависи от аромата, кожата, времето...

# 428
На рефан ароматите, на мен се усещат по-дълго. Но в дм не се предлагат. А на мама почти всички парфюми се задържат с часове...Без значение от ценовия клас. Трябва да си намеря нещо, което да е трайно при мен.

# 429
  • Бургас
По мен лятото нищо не се задържа от ароматите.
Иначе Рефан, капсулованите, са учудващо трайни през другите сезони. Имат и нови, бях ги подушила наскоро и харесах един на Прада, май беше Парадокс, просто парфюми си имам и не вървят особено бързо, не обичам да пръскам голямо количество.

# 430
На Кокосолис и аз имам спрея за растеж. И аз го харесвам, но понеже се мацам и с други неща, косата ми расте, не знам дали е от него обаче 😹
Маската за коса първия път като я използвах изпаднах в ужас. Понеже е олио, а аз не бях прочела, моя грешка сложих доста на измита коса и стана на клечки. Сега я използвам като маска по краищата преди да я измия и така много ми допада - доста мека става.
Имам и олиото за целулит - мирише уникално. Сега, то ми е ясно, че целулит от него с магическа пръчка няма да изчезне и че си трябват и други усилия, но наистина много ми харесва как хидратира и изглажда кожата в тази зона.

Аз също съм парфюманка, ама парфюмите в ДМ никога не са ми представлявали интерес. Споменахте СК обаче и се притесних 😹 от намалението в мейкъп забърсах In2u мъжкия и дамския, че бяха на добри цени, ама дано да има поне някаква трайност.

#БГМлоялнапрограма

# 431
Но в ДМ продават и Найк, имам един розов, не е съвсем нетраен, виолетка има в него, умирам за виолетка. Просто тоалетна вода, няма как да се запази с часове.

Това е любимият ми аромат на Nike, Trendy pink. Купувам много от него, но малката опаковка от Мейкъп. Купих миналата година голяма от ДМ и ароматът не е това, което е в малката опаковка от мейкъп.

# 432
  • София
От няколко дни си купувам CHOCO
Suntan & Body Oil. Използвам го и за в солариум.
Прави изключително як тен😊

# 433

Аз също съм парфюманка, ама парфюмите в ДМ никога не са ми представлявали интерес. Споменахте СК обаче и се притесних 😹 от намалението в мейкъп забърсах In2u мъжкия и дамския, че бяха на добри цени, ама дано да има поне някаква трайност.

#БГМлоялнапрограма
Същият е моят, дамски. За мен трайност няма. На моята кожа, коса или дрехи. Нито аз се усещам, нито хората около мен. Само с нос забит в китката, много скоро след впръскване. Приключвам аз с темата за недоволство си. Ще споделя само довечера какво е станало в дм .

# 434
ММ изпръска два парфюма на CK. Единият беше CK One, не помня точно коя версия, другият CK Eternity. Много приятни аромати, но изключително нетрайни, особено вторият. Аз нямам нищо на марката, но не бих взела. От много места също се чува, както и тук сега чета, че са нетрайни, тъй че тук не играе факторът кожа и химията, която прави. Просто явно са си такива тези парфюми. Всъщност, те са тоалетни води, за да съм най-точна.

Общи условия

Активация на акаунт