Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Аз пробвам всички парфюми навсякъде. Няма значение евтини, скъпи, нишови. Понякога в евтините версии има много сполучливи аромати. Единственият проблем често е че са криминално нетрайни. Но това се случва и с нишовите парфюми. За щастие нямам познати или приятели които да са сноби и да ми държат сметка с какви парфюми се пръскам. Често имам чуствтово че много хора купуват ниш, само защото трябва задължително да се похвалят че са пръснали 300-500 лева за парфюм. 🤷

# 436
На CK имам Eternity moment и ми е един от най-най-любимите парфюми. Много нежен и женствен. Трайността му също е добра,  по дрехи се усеща с дни.  За други не мога да кажа. Simple Smile
#БГМлоялнапрограма

# 437
О, аз като казах че ги подминавам парфюмите в ДМ не съм имала предвид, че използвам само скъпи или нещо такова. Имам и доста евтини, то цената не е определяща дали ще е траен и хубав.
Просто още си живея в старото време когато в ДМ имаше предимно парфюми на Найк, Адидас, Би Ю, а на мен просто тези аромати не ми допадат. Аз като цяло съм си с малко по-странен вкус за аромати.
И така просто случайно винаги подминавах този щанд.
По едно време бяха станали популярни едни арабски парфюми които се продаваха в ДМ и ги търсих в този който ходя и ги нямаше и така приключи там.
Вече има и Латафа, но честно казано по накои парфюмни сайтове ги намирам на по-добри цени от в ДМ.

# 438
  • Бургас
То целта на парфюма е да те радва, аз се радвам както на скъпи, така и на аромати по 10-15 лв, няма значение.
Трайността е относително понятие при парфюмите.

# 439
  • Пловдив
Aз имам СК  Еternity flame - намирам го за много траен, с часове дори аз самата го усещам, много си го харесвам.

# 440
  • София
Не исках да давам конкретни примери и да поставям под въпрос конкретни постове, затова го зададох отгоре- отгоре и немного точно, но понеже се хванахте за думата -  "случайно" дали не сте прочели, че важи за постове с особена полезност.
Имаше 2 крема един до друг, суочнати на ръката, поръчваха се само онлайн и много хора питаха за консистенцията - това е полезно.
Обяснението за ново червило как и след колко време се износва, цветовете как се променят, на колко пласта, след колко часа спорт, напитки и т.н. - също полезно.
Споделяне къде кой цвят има от нещо нашумяло, в кой обект на Лили (защото те нямат сайт като ДМ с наличности) - полезно
Харесва ми, много е траен (на конкретна кожа) - не е особен принос.
Да, субективна полезност. Нека всеки си слага, където реши, предполагам, че кампанията е временна и ще приключи това в един момент.

# 441
Последно се включвам и повече няма да пиша.
В конкретния случай се коментираше  трайността на парфюмите на CK, понеже аз не съм съгласна, че всички са нетрайни, подкрепих твърдението си с конкретен пример.
Обикновено от този форум черпя и съм черпила  страшно много информация ( срам ме е да кажа колко дни имам прекарани във форума), но пиша изключително рядко, затова и нямам толкова мнения.
Най-често ме мързи да споделям наготово информация, затова си го спестявам.
И да, откакто я има като цяло лоялната програма, се включвам доооста по-често стимулирана от нея ( но не с празни постове).
Според мен това й е идеята, да стимулира такива "мързеливи" и" паразитиращи"  само във форума, без да допринасят за полезността му.
След като смяташ, че мнението ми не е полезно и по темата " информирай модератор" да го изтрие и готово. Simple Smile

# 442
  • София
Глупости, няма за какво да докладвам мнението ти. Нека не залитаме в крайности И продължим тематично.
Старите CK като Еуфория и Обсешън нямат измирисване. Наскоро ги пробвах от сантимент, да видя дали са ги развалили. Не бих казала.

# 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ММ изпръска два парфюма на CK. Единият беше CK One, не помня точно коя версия, другият CK Eternity. Много приятни аромати, но изключително нетрайни, особено вторият. Аз нямам нищо на марката, но не бих взела. От много места също се чува, както и тук сега чета, че са нетрайни, тъй че тук не играе факторът кожа и химията, която прави. Просто явно са си такива тези парфюми. Всъщност, те са тоалетни води, за да съм най-точна.
Да, CK-ите болшинството са доста нетрайни водички по принцип. Не съм ползвала много парфюми на Калвин Клайн, но за мен трайни са женската и мъжката Еуфория, Итърнититата, Контрадикшън, Абсешъна... От тези имам само Еуфорията и ми е много любима, но като цяло не съм фен на неговите аромати.
Но освен различното "звучене" и трайност върху различните кожи, си има по-трайни и по-нетрайни аромати по принцип. Дори и това дали е ЕДТ или ЕДП не е кой знае каква гаранция. Имала съм и парфюмни води, които са били нетрайни. Затова най-добре да се пробва и разноси малко, преди покупка.
Аз обаче дойдох да нахейтя този лосион за тяло на Балеа

Приятен аромат, взех го заради кокоса, но това чудо не попива. Маже се по кожата като слънцезащита с физични филтри и просто стои отгоре, а съм с ужасно суха кожа. Никаква хидратация, никакво подхранване. Ще се връщам пак към този, който се води крем-олио с бадемовото масло, него си го харесвам - богат, много приятен като апликация и ми подхранва. Чудя се другият, който е с арганово масло и череша дали е също толкова приятен и мазничък? Някоя ползвала ли го е?

П.П.: Това с тази лоялна програма и хаштаговете е такава глупост! Не знам на вас как ви действа, но мен ме отблъсква ужасно цялото изпълнение. Влизам по-рядко и пиша по-малко.

# 444
На СК ми бяха подарили Beauty. Доста е траен, но аз просто не го харесах като аромат.

Пинсетите на Parsa хубави ли са? Трябва ми нова.

# 445
Пинсетите на Parsa хубави ли са? Трябва ми нова.
Ами... доста дебели са там при щипещата част. Не са доизкусурени, не са фини, но общо взето защипват. Две имам, но някак не посягам към тях. Само, ако забутам двете ми удобни някъде и докато ги открия, ако ми потрябва пинсета.

# 446
Аз имам една от DM, но не мога да спомням, дали беше от Парса или Ебелин. Харесвам я, върши работата

# 447
  • София
Не особено.
На Солинген опакованите също вече не са.
Напоследък ползвам на B Max. Едни черни, но не като онези най- старите от левче (които са и най- добрите пинсети според мен), Ами просто тъмен метал. Има и равни, и скосени и са много тънки, хващат фини косъмчета безпроблемно.

# 448
  • Mediterraneo
Потвърждавам за парфюмите на СК, че са нетрайни. Тоалетните им води, де. И не е вярно, че всички тоалетни води са така. Взех си оня ден на Клое, Номад, няма такъв разкош! Шалът ми мирише от гардероба, вчера като се прибрах след цял ден по улиците, ММ от другата стая ме попита с кой парфюм съм. 30мл ми излезе под 30 евро.

# 449
Пинсети купувам само черните от левчето, другите и по 10+ лева да са не ми вършат добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт