Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 065
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Оф, извинявай Grinning

Lale_lili имах предвид.

# 481
Заинтригувахме ме с тези слънцезащитни стикове. Можете ли да обясните дали се нанася по-лесно от крем? Дали е икономичен? Как се нанася за да е ефективен?
Ползвали ли сте стиковете на Биодерма и Авен?
Клипчето не ми върши работа ,освен ако не е на български. Благодаря предварително!

# 482
  • София
Имате опция от настройките на клипа да ви преведе субтитрите на български език.

# 483
Имате опция от настройките на клипа да ви преведе субтитрите на български език.
Благодаря много!
п.п. Няма превод на български. Поне аз не намерих.

# 484
Търся достоен заместник на
Bourjois Brow Reveal Dark Brown с тип обикновен молив, доста бързо се изчерпва, а аз го ползвам доста 🤔 Пробвах на същата марка молива, който се счита на някои места като тъмно кафяво, ами тъмничко е🥲

# 485
Някой пробва ли я вече?

# 486
Оф, извинявай Grinning

Lale_lili имах предвид.
Catcher, от всички. Пробвала съм The Ordinary, Vichy 89, кремове, серуми. Всичко в което има хиалуронова киселина на предно място ми причинява това. Спрях да ползвам/купувам и нямам проблеми. Чета етикетите и купувам алтернативи или където ХК е на доста задно място в състава.
Виждам че пептидите и колагена ми се отразяват много добре и се заредих със серуми и пачове за по-лесно мазане, ако не ми се слага серум вечерта 😁 Само минавам набързо и готово, погрижила съм се да съм вечно млада 😆

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 19:59 от Lale_Lili

# 487
На доста хора ХК не им действа добре.

# 488
Дами, така като сте подхванали темата за слънцезащитата, търся си подходяща такава за тяло в градски условия. Което ще рече да попива бързо, да не лепне и да не цапа дрехите. Може би под формата на спрей, който да не оставя мазен филм върху кожата. Моля ви, препоръчайте ми нещо, от което сте доволни. Последните години карам на проба-грешка и така и не открих подходящ продукт, а и си съсипах няколко дрехи Disappointed

Също така се включвам в отбора на хората, на които не им понася ХК. Ниацинамид и витамин Ц също ми се отразяват много зле. А напоследък всяко от трите го блъскат яко в кремове, фон дьо тени, ББ и СС кремове, мицеларни води дори.

# 489
  • София
На мен спреят на Ла Рош ми върши добра работа и над грим .

# 490
На мен ми е мазен и ми люти. Така и не открих прозрачен немазен спрей за лице и над грим.

# 491
Всички спрейове, които съм пробвала, са мазни, ни след време попиват.Друг вариант е пудра с фактов:

# 492
Нощният серум на Балеа профи пак е близо 6 лева, а беше на 3 и нещо…

# 493
Всички спрейове, които съм пробвала, са мазни, ни след време попиват.Друг вариант е пудра с фактов:
Значи да не пробвам с друг. Имам SPF50 Avene, но тя пък една плътна... Ще си ползвам тонираните слънцезащити с висок фактор на ISDIN и Shiseido.

# 494
  • София
И аз съм с Isdin, тази година си взех тонирания.
Също новата формула на Ла Рош флуида е още по- невидима и "суха". Пробвах го в аптеката, наистина попива моментално.

Общи условия

Активация на акаунт