Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Скъпото далеч не означава хубаво. Много скъпи продукти съм хвърлила в кофата, защото не работят при мен. Гледам състав, преценявам, пробвам и тогава давам мнение.
И каква е тази “логика”, че за тяло може да е и 5 лева, но за лице не? Grinning Кожата по тялото да мажем с нещо колкото да има, но на лицето само от скъпото.

# 631
И аз много скъпи неща съм купувала и изхвърляла, както и доста бюджетни. Всеки е с различна кожа, на едни може да действа добре на други не.
Аз последната година за тяло ползвам много кокосолис, обожавам ги, кой какво прави аз все мажа...първо слагам един лосион на Авен, ползвам го от години, като попие мажа и кокосолиса, да има.
За лице повече ги сменям, сякаш все не оцелвам моето, ама то какво очаквам незнам да стана като на 20г, еми няма да стане. Та понякога не профукта, а очакванията са завишени.

# 632
  • София
Повечето хора в градски условия не мажат тялото и без това, така че се съгласявам с тази част от забележката, че за лице се подбира доста повече. Личи и по количеството постове за слънцезащита от 50ти фактор и какнсе държи под над грим и т.н.

# 633
Аз се мажа всеки ден след душ, но на този етап не ползвам слънцезащита, то съм облякана отгоре до долу още не съм сложила даже тениска, все ми е студено..

# 634
Казах ви! 😊😃
А пък червилото не Essence е дюп на това
Скрит текст:
Пропуснала съм, може ли пак да кажеш кое червило на Essence? Simple Smile
Това https://www.notino.bg/essence/glossy-glaze-chervilo-ss-silen-bljask/p-16290246/

# 635
И аз много скъпи неща съм купувала и изхвърляла, както и доста бюджетни. Всеки е с различна кожа, на едни може да действа добре на други не.
Аз последната година за тяло ползвам много кокосолис, обожавам ги, кой какво прави аз все мажа...първо слагам един лосион на Авен, ползвам го от години, като попие мажа и кокосолиса, да има.
За лице повече ги сменям, сякаш все не оцелвам моето, ама то какво очаквам незнам да стана като на 20г, еми няма да стане. Та понякога не профукта, а очакванията са завишени.
Можете ли да кажете кой е лосионът за тяло на Авен?

Аз също в момента не мажа тялото си със слънцезащита по простата причина ,че все още не ходя с къси ръкави.
Но съм на мнение ,че слънцезащитата за тяло е също толкова важна ,колкото и за лице и също трябва да е качествена.
Дори на тялото обема на кожа е много по-голям ,отколкото на лицето и има много повече чувствителни зони.
Така ,че за мен лично е важно да се мажа с качествена козметика , независимо дали мажа тяло или лице.

# 636
Можете ли да кажете кой е лосионът за тяло на Авен?

Аз също в момента не мажа тялото си със слънцезащита по простата причина ,че все още не ходя с къси ръкави.
Но съм на мнение ,че слънцезащитата за тяло е също толкова важна ,колкото и за лице и също трябва да е качествена.
Дори на тялото обема на кожа е много по-голям ,отколкото на лицето и има много повече чувствителни зони.
Така ,че за мен лично е важно да се мажа с качествена козметика , независимо дали мажа тяло или лице.
Този, ползвам го от години, всекидневно. Много дъм доволна, не го сменям за сега, може да ползвам и нещо с него, но без него не оставам.

# 637
GoSSipSs ,много ти благодаря!
Ще бъде закупен.
Попитах те ,защото аз използвам този.

# 638
В Нотино последно беше безплатна доставката до магазин, също кода нотино10 сваля 10%.
Аз съм с мазна кожа и този крем на Skin1004 се държи добре, доста е икономичен, само че адски бяло ми прави лицето, ако не сложа нещо за цвят съм като болна. Искам да пробвам и този със синята капачка, който Госсип е показала, но първо да свърша този, след това имам пък този на Beauty of Joseon, който купих може би в края на лятото пак по препоръка от форума. 😀

# 639
GoSSipSs ,много ти благодаря!
Ще бъде закупен.
Попитах те ,защото аз използвам този.

Този да не се окаже същият като моя, май пише същото или..
Аз 2 дни ползвам слънцезащитата на skin 1004 синята капачка харесва ми. Лека е, не ми прави лицето бяло, ама аз не съм със светла кожа, по-тъмна ми е.
Днес бях в Лили и само, защото имам 3-4 фон дьо тена, които не ползвам, ползвам едно на юсерин 50 фактор, като фон дьо тен даже не го знам какво се води. Само заради това не си взех на Миша бб крема. Поне да изхабя нещо. А имам и коректори, понякога само тях ползвам. Ама в Лили го гледам 13лв., а долу под нас 18.50лв ехеее.
Да ви попитам, ей това ползвам вече повече от година и е моето, ама какво се води това незнам. Аз си му викам фон дьо тен

# 640
Тонирана слънцезащита се води.

# 641
Значи съм доста защитена от слънцето, понеже винаги ползвам и друга слънцезащита с това. Но този продукт много допада на моята кожа, матира, нанася се лесно, не изсушава, не се съмира, попива бързо. Икономично е, понеже си го купих миналата година юли месец и има броени дни да не съм го ползвала. Пак ще го купя като свърши определено.

# 642
GoSSipSs ,моят балсам е друг и има лек ненатрапчив аромат. Но ,ще купя и този ,който си показала.
Относно слънцезащитата на Eucerin ,основно ползвам тази с oil control и ми е любима. Само нещо с цената не можем да се разберем ,че е много скъпа.
Миналата година си ги купувах на промоция под 30 лв. ,а сега няма под 50.
Макар ,че зимата винаги цените на слънцезащитата са в небесата ,а лятото ги пускат на промоции.

Днес за първи път се намазах с ето този.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skincyclopedia-slantsezashtiten- … teilen.laufend%29

Първи впечатления са ,че продуктът е крем ,който е доста плътен.
Трябва да разнасяш определено време докато попие. В началото лицето е много лъскаво ,но когато попие има мат ефект.
Миризмата му е силничка и мирише на чаено дърво. За сега не ми е залютял на очите. Ще видим как ,ще се държи по-нататък ,ще споделям.

# 643
Да и на мен цената на юсерина не ми харесва. Аз още миналото лято го взех на 50лв от аптеката долу. Но ще започна да следя за намаление и ще го взема. Ама аз имам още, икономичен е обаче. 50лв, ама като го ползвам от миналото лято не е кой знае какво. Иначе за това на Авен, не мирише на нищо има балсам и лосион. Това е балсама май, които сега ползвам, но в интерес на истината ще си купя лосиона другия път. Него повече съм го ползвала, жената в аптеката ми обясняваше разликата, ама ...там си и остана обяснението.

# 644
  • София
Това е Юсеринът, с който се чувствах балсамирана, но аз не нося фдт и предполагам, ми дойде много тежко като усещане заради това.

Общи условия

Активация на акаунт