ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 3

• 37 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
При нас най-накрая се изясниха кувертите за бала. За тъпото Мегами кувертът е 170 лв. и вход 30 лв. Ние сме със съвсем друг фокус места и съм 😣 Явно не сме само ние и има обяснение, че едва ли не е голяма далавера с дадени примерни цени на бутилка Moet Chandon, която била в диапазон 280 лв. - 350 лв., бутилка Grey Goose - 660 лв., Dom Perignon - от 1 300 лв., Clase Azul - 2 100 лв. Успокоителното било, че като се съберат група, ще са си екстра. Разбира се, салфетки, наргиле, бакшиш за барабанчика не се включват в куверта 😂
За ресторанта няма да пиша. И там е...
Да си знаете какви пари да подготвите, ако ще се плаща допълнително и не сте ориентирани като нас 🙃

Добро утро 🍾

# 676
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз съм така за Мегами. Особено като чух, че някакви съученици казали, че една бутилка Moet нямало да стигне да я ..."изпръскат", трябвали 3 🙄. За толкова пари шампанско, поне да го изпият глупендерите. Комплекси ли избиват, не знам...

# 677
  • Пловдив
zvаnchе аз цяла година го играя банкомат. До едно време ги следях разходите, но после им изпуснах края и идея нямам колко излиза всичко. То куверти за ресторанта, за дискотеката, за фотографа, за канене на Класната, за канене на Класния от 8 клас, за Госпожата от профила ... за плакати, букети, димки и т.н. и т.н. Сега само питам колко и му давам с надеждата скоро тая безумна година да свърши Smiling Imp
 След много избиране на дати и организация, днес ще си канят класната, но май-ще вали. Joy То от много избиране така става.

gadamer и при нас комплекси да искаш. Трябвало да бъде "Грандиозно". Каквото и да разбират днешните набори под това, то не съвпада с моето виждане, ама дишам дълбоко. Омммм:cocktail:

# 678
Ужас! Това е някакво абсолютно глупаво хвърляне на пари на вятъра. Как ли пък не ще пръскат или дори да пият алкохол за по няколкостотин лева бутилката. Ами децата, които не пият? Пък дори тези, които консумират алкохол. Не ги разбирам. Дай да изпием алкохол за хиляда лева, защото родителите ни берат парите по дърветата.
Нямам идея нашите дали си организираха дискотеката след ресторанта. Ако са го направили, ще се окаже, че ресторантът е в един град, дискотеката във втори, а децата на сутринта трябва да се прибират в трети. Не знам каква организация мислят. На 25.05 рано сутринта ние пътуваме към Пловдив за състезание, да си прави сметката как и с кого ще се прибира от дискотеката.

# 679
  • София
Дъщеря ми като ходиха да си дорезервират това тъпо Мегами, каза, че изглежда покъртително и се е чувствала съвсем не на място. Идеята им е единствено да са заедно в този ден, че после я се съберат всички пак, я не.

# 680
  • софия
Дъщеря ми като ходиха да си дорезервират това тъпо Мегами, каза, че изглежда покъртително и се е чувствала съвсем не на място. Идеята им е единствено да са заедно в този ден, че после я се съберат всички пак, я не.
Моята и приятелите ѝ са със същата нагласа. Отиват, защото е последен път всички на едно място. Дори не са сигурни колко време ще стоят.

# 681
  • Някъде в Европа...
При нас нищо до момента в училище от организирания бал, освен платено капаро за ресторанта (куверт 150 лв) х 2 , зарсди гаджето...Синковецът, след задължителния  ресторант и обкръжение,  ще си е с неговата компания и предполагам отделно ще си резервират места в някоя от двете дискотеки в града...
Иначе и аз съм на вълна "алкохол"..Договорих се с механата, в която ще празнуваме родата, абитурента и приятели, при определена мин сума куверт, да "вкарам" алкохола (доволна съм, че е голямо перо). Масите са 5 х 6 човека (събирам само моята страна от родата му)..Наборът ми е казал каква марка трябва да е уискито (Джак или Джентълмен Джак), водката (Абсолют) - та дебна промоциите сега, че минимум по 5-6 бутилки трябват от различния алкохол...Поръчах бутилките и етикетите за домашната ракия на дядо му, бяло вино не съм решила още какво ще купувам...От гостите няма "пиячи" на джин...вече някоя ако иска да се глези с мартини, бейлис или др., да поръчва на място...Важно да "осигуря" младежта с водка и уиски 🤣...Трябва и куверт да наглася...украсата е ясна...
Та, аз съм на вълна на организация в заведението...
Иначе на наборът ще му е "трудно" 🤣 на 23.05 е канен на бал на приятел, на 24.05 е отбелязването на неговия в механата (предполагам и на диско после), на 25.05 - му е официалният с училището и официалната му фотосесия, непосредствено преди това🤣 ..Ще изглежда "свежо" и "отпочинало" 🤣

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 09:40 от AIR

# 682
  • софия
Най-абсурдното е, че в Мегами пускат и външни лица в техния ден и те си плащат само вход (и естествено консумация), който и нашите ще платят в деня. Дъщеря ми обмисляха дали да не направят така, но се отказаха. Не знам вътре как ще отсяват кой е с куверт и кой без.
Кувертът за ресторанта покрива и куверт за учител. Още не са избрали кой ще е тази година.

# 683
Амчи аз съм на джинче, скъпа, а пък и направо ми се прииска на вашия бал Hug прекрасна организация, доволно алкохолец, като за достоен развод с МОН:heart_eyes:
Мен ме увериха, че The one  е най-хубавата дискотека в момента, да ви е яд Joy Критериите не ги знам, но ме устройва. Иначе май от две години даваме по 100на лева на месец за бала, отдавна не е ясно за какво точно и се тая. Наистина да минава вече, искам да е юли!

# 684
Моят дванадесетокласник е толкоз отвеян, че дори не знае в коя дискотека ще бъдат Wink
За какво съм го питала постоянно, откъде да знаел Simple Smile

# 685
  • софия
😂😂😂 Хепи, не бях погледнала с такъв поглед и си признавам, че много ми харесва - достоен развод с МОН 😂😂😂 Определено си струва парите.

Да се похваля, че дертът със събирането с близки май го организирахме - засега е седмица преди бала, бар нависоко с гледка. Получи се неочаквано лесно. Ще отидем да проверим и още едно място, че не се знае какво ще е времето и при дъжд няма да е това, което искаме.
Позната се оплакваше, че навсякъде било заето и ѝ искали куверт на човек 160 лв.

# 686
  • София
Моят дванадесетокласник е толкоз отвеян, че дори не знае в коя дискотека ще бъдат Wink
За какво съм го питала постоянно, откъде да знаел Simple Smile

От една порода са с моя, който доскоро не знаеше на коя дата точно им е бала... В тих бяс е за дискотеката (не е Мегами, но пак някаква чалготека), но щял да го преживее...

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 09:25 от green_dawn

# 687
  • София
Аз имам и фъстък, който ще е първи клас тепърва 2026г. Така че ме вълнуват експерименталните хвърковати идеи на тема образование, които циркулират из пространството.
Не се задълбавам толкова в разходите за бала, предвид че са еднократни. И на доста от младежите и девойките тепърва им предстои сблъсък с реалността и да почнат да осъзнават разходите, стойността на парите, на времето, отговорностите. Няма да им избяга.

# 688
  • гр.София
Значи сме в компанията на 2 АЕГ  на дискотеката.
Нашите са поканили едва ли не всички гимназиални учители за ресторанта и сумата стана колосална. За няколко часа гъзария.
Тоалетите са направо смешен разход, в сравнение с всичко останало .
Да похваля снимките ,които им направиха в студио, поне у дома много ги харесахме. Остават външни и от бала.

# 689
А, ние тоалет нямаме още. Има някаква идея. Поне предлагат цял сет, та може да се вземе накуп. От стандартните магазини, не нещо уникално.
Ами аз за датата на бала разчитам на Red, иначе ние не я знаехме ...
То аз се бъркам минимално вече, само от сорта на "алоу децата на бг-мамите се записаха на ПРОБЕН изпит, ти къде блееш" и " колко още  пари ти трябват ДНЕС ".

Общи условия

Активация на акаунт