ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 3

• 37 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Не съм писала досега в темата, макар и да чета. Благодарение на вас разбрах, че не само в училището на моята госпожица не секва суровакането - куверти, албуми, димки, торти, украси.. плащаме освен за учителите куверт и за близнаците и сираците. За сираците нямам нищо против, но за близнаците не можах да разбера логиката. Ако имаш породени деца и учат в една и съща година би трябвало да е същото.
Само чакам развода с това училище и МОН.
Рокля имаме, както и заведение. Опитвам се да разбера каква украса иска момата, но тя сякаш не бърза. В училище им пишат остъствия, казват им , че за нищо не стават.. двойки и тройки е наредила, при успех 5,60 първия срок. Видимо има демотивация. Как е при вашите деца?

# 691
  • София
Грийн, мислех че цялото училище ще са в Мегами.....

# 692
  • София
Моят синковец твърдеше, че не им били казали в кой ресторант ще са. Но той си е отвеян. Не знам дали ще ходи на дискотека, на ТУЕС балът е точно преди изпита в СУ, така че според мен ще се прибере след ресторанта или ще мине за кратко през дискотеката. Май още не са измислили как ще канят класната, пълна дезорганизация.

# 693
В училище им пишат остъствия, казват им , че за нищо не стават.. двойки и тройки е наредила, при успех 5,60 първия срок. Видимо има демотивация. Как е при вашите деца?

Благодаря ти, олекна ми като те прочетох Blush

Може ли цялото образование да мине спокойно, нормално отсъствия, оценки прилични и всяка година да "хващаш" над 5,50. И вторият срок на 12-ти клас да е толкова изнервящ Joy
При нас има една поговорка - власите се давят на края на Дунава Whistling

Оммм, още един месец, оммм

# 694
Изобщо не съм влизала в Школо, май мина и някакъв ъпдейт и спря да ми пънкЯ на телефона. Квот такова, знае си целите, знае какво му трябва, ако  на 18+ г ще го натискам да учи, после ще трябва да го натискам и да работи, да се жени и поема отговорности ..

# 695
В училище им пишат остъствия, казват им , че за нищо не стават.. двойки и тройки е наредила, при успех 5,60 първия срок. Видимо има демотивация. Как е при вашите деца?

Благодаря ти, олекна ми като те прочетох Blush

Може ли цялото образование да мине спокойно, нормално отсъствия, оценки прилични и всяка година да "хващаш" над 5,50. И вторият срок на 12-ти клас да е толкова изнервящ Joy
При нас има една поговорка - власите се давят на края на Дунава Whistling

Оммм, още един месец, оммм

SmileSmileSmileSmile Същата поговорка и аз й казвам!
Другата седмица е изпитът в Лесото. Започват два тежки месеца + бал.

# 696
  • гр.София
А на мен Школото ще ми липсва. Сега като ми докривее нещо ,си го отварям.

# 697
  • София

Тука вече ме хвърли в оркестъра. Освен той да не е разбрал, което ще е напълно в реда на нещата, но сякаш някакво друго име на дискотека просъска. Ще се информирам пак.

# 698
И ти става хубаво като го отвориш ли?
На мен само стрес ми носи Joy

# 699

Тука вече ме хвърли в оркестъра. Освен той да не е разбрал, което ще е напълно в реда на нещата, но сякаш някакво друго име на дискотека просъска. Ще се информирам пак.
               Не са в Мегами със сигурност, но и аз не обърнах внимание на името на дискотеката. Близо е до Ал. Невски.
                Грийн, знаеш ли кой осигури фотографа за сесиите? Девойката каза, че албумите ще ги получат догодина по това време. Брат и получи албум октомври, а тя сигурно ще бие рекорда.

# 700
  • София
И на мен.
Добре, че още 6 години имам с малкото. Ще има как да боря стреса и да се разтоварвам, пък и да се мисля за още млада, ехе, с ученик и с нотификации в Школо съм. Joy

# 701
  • София
Целият випуск май  колективно е избрал този псевдо- фотограф.При нас само една фотосесия е имало и то миналия месец.Уж трябваше да са дневна, нощна, студийна и не знам си каква- и само ги мотае и няма кога.И сега ще имат само още  една някъде на открито към края на април.Видях нещото , наречено албум, което прави  този индивид и се хванах за главата...ТО е като списание- тънки странички, нулево оформление, една снима насам друг натам, няма логика, няма концепция , няма дизайн....Безумие....Дано в деня на бала поне дойде да снима , пък- каквото излезе
Преди седмица ходих на среща на моя клас след...много години от завършването.И по тоя повод се заровихме всички да извадим кой какви архиви снимкови има- голям смях падна.Снимките са потресаващи- то не личи че сме на бал.Всеки е щракал с лентов фотоапарат Simple Smile  А по-интересното беше че от разказите ни сякаш сме били на различни мероприятия.Голям смях настана.Та- толкова на тема спомени от бала.Да минава и това

# 702
  • София
               Не са в Мегами със сигурност, но и аз не обърнах внимание на името на дискотеката. Близо е до Ал. Невски.
                Грийн, знаеш ли кой осигури фотографа за сесиите? Девойката каза, че албумите ще ги получат догодина по това време. Брат и получи албум октомври, а тя сигурно ще бие рекорда.

Както каза и sssani, той е един и същ за целия випуск. Грам идея нямам как избран - нашият човек е последният, който би го интересувало това.
Снимките от първата сесия са ми доста странни, но младежът си хареса няколко.

# 703
Снимките са ужасни, да

# 704
Грийн, то и нашата е последната, която се интересува за албуми, снимки, дискотеки и бал. Като питам нещо ме гледа, като извънземно и с определена досада. От сесията си е харесала една снимка, дето на мен пък хич не ми харесва. Не, че видях хубави снимки. Питам за фотографа за да му взема координатите. Тя не може да каже нищо по въпроса. Цяла година за 30-тина снимки в албум ми се струва нереално. На брат и албума е получен със закъснение, но е хубав. Има и флашка с всички снимки, които са правени с тях. Карах и се защото имам познати фотографи много добри и можех да ги ангажирам, но те....щели да решават сами. Добре, че нашата не е решавала защото ще трябва да връща дългове на съучениците си.

Общи условия

Активация на акаунт