АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за отзивчивоста! И на doramalive ми показа, че е ненадежден. Лек ден!
Имаш проблем с антивирусната, прекалено строга модерация си задала за това ти ги дава ненадежни. Сложи тези сайтове в изключенията.

# 616
  • Варненска клюкарка
Проф споко, грешката е вярна, когато го написа снощи, по сметките на централно корейско време  беше към 5 ч. сутринта т.е. вече настъпила дата 16-ти май и АйЮ си беше рожденичка thumbsup Laughing

Едно петъчно видео по темата за романтиката в К-сериалите. Рускинята се спира на доста имена -  любимата кака на Шики Пак Бо Йонг, Суки, , Джи, Пак Джин Йон - много красив айдъл и като такъв го смятали за опитен сърцеяд а той срамежлив Joy  Ким Джун Хьон (правилно ли го чувам?) който никак никак никак не искал да участва в такива сцени, дори избърсвал ръце с кърпичка след физически контакт, а и не е без значение че се съобразявал с волята на тогавашната си любима Со Йе Джи. Тя още се опитва да събере парчетата от кариерата си, ой преди няколко месеца се извини за поведението си на СП свързано с такива моменти, но  явно е било толкова силно изразено нежеланието му, та качествено е успял да съсипе кариерата си и сега се завръщал, но във втория план.... Гонг Ю който пък много вниквал в образите и му се губела  границата сериал- реал и не искал да има такива сцени. Аджумата която познаваме от много сериали, ама хайде тя е над 60, когато и е бил време за такива сцени е можело и без тях, сега времената са други...
Дикцията на рускинята е отлична и всичко се разбира без проблем

Впрочем преди няколко дни попаднах на статия че търсенето на интимни координатори за СП се увеличавало, т.е. тендециятата вероятно е към увеличаване и на тези сцени. Нека някой посмее да откаже такива моменти вече Joy

Аз започнах д-р Слъмп.

# 617
  • пустинен пъпеш
Jana1959, може и тук да гледаш. Имаш избор дали със субтитри или с озвучка.
Препоръчвам този сайт и заради чудесните зрителски рецензии,често толкова хубави,че четящите ги понякога споделят,че се опасяват да не би сериалът да се окаже не толкова интересен,колкото е написаният отзив.Често освен сериалите има и повечето  OST към тях,често с превод на текста.,има и клипове от СП,изрязани сцени,пресконференции за някои от филмите.Има и непреведени,но качени в оригинал.
И да онагледя
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:41 от rududu

# 618
Благодаря отново на всички.

# 619
Добро утро Blush
Много сериали изгледахте, аз се мотая само...
Профче, ще добавям тези които си споменала по предишните страници. Даже възнамерявам и да хвърля едно око на Луда любов ли беше този с Кристъл Джънг. Любителка съм на еднорозите все пак, пък и много ми харесват такъв тип сюжети с постепенно зараждаща се любов.
Благодаря за интересната статия за числата, знаеш кое ме влече. Hug

Бел, със закъснение , но да кажа за Сокчови, че са наслада за очите, не мога да им се нарадвам. Все си мисля, че някои неща не могат да се изиграят hahaha

Криси, Данчо те е впечатлил щом веднага след приключване на Ангелската мисия си преминала към Г-жа Хамураби. Аз втория не успях да го завърша, никак не харесах Го Ара Hands Minus1 (която някои познавате от Хуаранг). Иначе правните казуси ми бяха интересни.

Аз следя Перфектно брачно отмъщение. Хем прилича на Омъжи се за съпруга ми, хем не съвсем.

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ах, че хубаво! Маргарелчето се е появила! Hug
Няма как да не те поздравя с малко китки. Laughing

Да, Луда любов е този с Кристъл Ченг.Hands V Със сигурност ще си го изгледам още веднъж.
Сега пъпля с Пако и Каката. На вечер не мога да изгледам повече от един епизод, въпреки че са само по час дълги. Заспивам по десетина пъти по време на гледането и после все връщам с мишката. Като буксуващ камион съм с този сериал. Факт е, че тези дни се прибирам като парцал от работа, та няма да обвинявам Пако и компания. Все пак се чудя какво толкова са намерили да предложат в цели 16 серии. На мен още от "изгледаната" снощи четвърта, ми се струва, че 10-12 епизода би му бил максимума. Явно ще ми доскучее по-нататък. Все пак схемата е: във всеки епизод Каката се забърква, или я сполетяват, неприятности - Пако случайно се оказва на необходимото място и я спасява, или помага да излезе с вдигната глава от ситуацията.
Трябва да пробвам да го гледам дневно време, че сега може и да ми е изкривена представата от ... непълноценното  Stuck Out Tongue Winking Eye  фокусиране върху екрана.

Оставям ви съботно един ОСТ, който ми хареса от нещо, дето не съм го гледала.

# 621
  • Русе
Привет, компания!
Отдавна не съм се разписвала, но ви чета, не се съмнявайте! Simple Smile
Марги, радвам се, че ни съвпадат мненията за "Перфектно брачно отмъщение"! В моята класация съм му сложила 10-ка - стегнат, последователен, с превъзходна игра...Напълно ми покри скромния критерий!
Ако не се лъжа вчера започна "Хон Ран"/ Dear Hongrang и смятам днес да го захапя Simple Smile (ако има субтитри де?! )
Следя си и Резидентите, и Завръщането в двореца.
Да ви напомням ли другите заглавия от 2в1? Мисля да погледна "Непознатия Сеул" на 24.05 и "Доброто момче" с БоГъм на 31.05.
Хубави почивни дни!

# 622
  • Варненска клюкарка
Ех че хубаво, Марги е тук!
За Сокчови нали? Има нещо там Joy

На мен това ми е от любимите неща дето са си просто от забавните в стил кой е по-непохватен - ако бяха оставили още малко от видеото, вероятно бързаше след нея да я подпре подобно на един друг уловен момент от миналата година, но в нета предполагат че това настъпване с двата крака и е посмъкнало горната част на роклята и затова видеото е отрязано до там.
https://www.youtube.com/shorts/hSgpez-luEg  смених го че както често ми се случва съм сложила друго

Прекалено много станаха съвпаденията в поведението им, говоренето и физиономиите им - ако като партньори в сериал са имали някакво влияние един върху друг, то вече трябваше да е отшумяло, вместо това видимо се засилва.
Заради това в шортчетата им тръгна име ху-ху двойка, тя е първоизточникът, той я отразява като огледало. И други подобни имат, но това е най-прясното, със сигурност за да се случи подобно нещо е нужно доста често да общуват.
 https://www.youtube.com/shorts/HkAe36hbF2s
https://www.youtube.com/shorts/uylY_Fhy0vo

Впрочем от вчера са на първо място и в друга класация, но да видим дали ще им дадат наградата след 2 седмици...

Аз пък гледам Д-р Слъмп и втора серия много ми хареса. Не мога да повярвам каква разлика във визията на Шики само за година време между Сърцата и докторите. Стила на исторята е такава, че има преекпониране на някои неща, но все още не се е появила лигня, май бяхте споменаличе е нататък във втората половина на сериала. Като по чудо Плейтюб ми върви, а субтитрите са точно от тези които обичам.
Марги, ако загледаш Луда Любов не забравяй да драснеш някой ред, аз обичам подробностите и не ми пречи да знам предварително ако ще гледам нещо

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 13:45 от Беллора

# 623
Криси, Данчо те е впечатлил щом веднага след приключване на Ангелската мисия си преминала към Г-жа Хамураби. Аз втория не успях да го завърша, никак не харесах Го Ара Hands Minus1 (която някои познавате от Хуаранг). Иначе правните казуси ми бяха интересни.
Не е заради него, така се падна в план ту гледам списъка. В тези 2проекта ми е нещо вял като игра, освен в комичните моменти  След първоначалната забава, нещо ............ ъъъъъъъ сериалът заби. Ревлива съдийка, и като игра не ми е ок главната. Виж секретарката веднага бих я направила главна Joy.  Засега продължавам заради случаите и заради средният съдия.
............................................
 Dramas408  TV Shows0   Episodes7067   Movies114   Days265.9    Stuck Out Tongue Winking Eye още 100 дни и съм ще съм отделила година на азиатското творчество май.

# 624
  • пак на Рив Гош
Профи, отначало като видях My Dearest, помислих, че става въпрос за песен от сериала, ама като я чух, се убедих, че не е Joy

Уин, на "Хон Ран" вчера му пуснаха всичките серии (сериалът е на Нетфликс), та ги очаквай доста бързо.

# 625
Профи, отначало като видях My Dearest, помислих, че става въпрос за песен от сериала, ама като я чух, се убедих, че не е Joy
newsm09  Ъъъ  newsm12 ... не е ли? smile3506
Мислех, че е от ОСТ-а точно на този сериал. Интересно от какъв тогава My Dearest е?

Крисс, разбиваща ти е статистиката. Joy

От тръгващите и аз съм се наточила на "Непознатия Сеул", ама ще чакам да се понасъберат епизоди и преводи. Дотогава ще чета впечатления и ще си доглеждам Пако с вещичката му.

Белл, докато гледах Луда любов никой нищо не каза за сериала, а той е излъчен все пак преди години. Реших да не подсказвам нищо. От една страна дано някой полюбопитства. От друга страна, докато изгледам серията минаваха не един и два момента, които ме забавляваха, но не бих си спряла гледането за да ги описвам. А по тъмни доби, след изглеждането ѝ, гледах да се добера до леглото, не да изпадам в следполунощна логорея.
Сега се чудя трейлър ли да ти пусна или видеото тип "сбит преразказ", което са направили рускините. Joy
Не-не, няма да ти пускам това на рускините. Ето официалният трейлър.

# 626
My Dearest се казва песента. А е от някакво реалити ToGetHer. Така поне пише.

# 627
Редактирах, че трябваше да "си дойдем на ЧА-то" Crazy
------------------------------------------------------
Благодаря 2в1. Хич не четох. Видях ОСТ, видях My Dearest и набързо ги овързах със сериала Laughing. А то не било компютри, а компоти. Joy

Пако и Каката ми докараха сълзи на очите в 5 епизод. Не бяха от смях.

--------------------------------------------------------
Слагам снимки и видео, и после материала без редакция.

видео от трасето - https://img.koreaboo.com/tr:n-gif/2025/05/img.gif/ik-gif-video.mp4

Ча Юну от ASTRO е един красив мъж, това не е новина. Но изглежда ли добре дори след като пробяга цял маратон? Отговорът е да.
На 17 май 2025 г. (KST) Ча Юну беше забелязан да участва в международното състезание по бягане по планински преходи „THE NORTH FACE 100 Gangwon“. Носен с флуоресцентно спортно облекло и къси шорти за бягане, актьорът-идол беше главната звезда на събитието.
Преди началото на маратона, Ча Юну позира пред пресата. Неговите поразителни черти – безупречна кожа и сияйна усмивка – привлякоха вниманието, превръщайки маратона в негова лична фотосесия.
Но визията му достигна своя връх след 11-те километра. Пресичайки финалната линия, Ча Юну изглеждаше изтощен...но все пак, спиращ дъха. Сваляйки шапката и слънчевите си очила, идолът разкри лицето си, обляно в пот и зачервено от бягането. Въпреки това, когато снимки от събитието започнаха да се разпространяват онлайн, феновете на K-Pop не можеха да се наситят на мъжа. Някои видеоклипове, на които той тича сред другите участници, също подчертаха неговата физика - висок и сложен.

Още снимки и видео в неговия инстаграм - https://www.instagram.com/p/DJvwptQxf28/?utm_source=ig_embed&img_index=1

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 10:44 от profi_1

# 628
  • Варненска клюкарка
Профче, пък на мен ми трябват подсказки и впечатления, не мога да видя всички синопсиси, даже нямам и желание когато имената на актьорите не ми говорят нищо. Обикновено си имам някакъв списък, но най-често подхващам спонтанно на момента по впечатления от темата, няколко изречения, някой кадър, случва се да ми хареса нещо и от Шортс...така се получава при мен.

Браво на Джин, влязъл е направо с вратата в световни класации с новия си мини албум.

Четейки за обилното изпотяване на Ча, ама то и как се е облякъл при такава външна температура се сетих едно изречене от сериала който гледаш в момента- някаква каза на Каката да не се бави и да го взима (Паковия герой) докато не го е взела някоя друга и че на неговите години даже и потта им миришела хубаво Joy

Това на нас с теб много би ни харесало - мини парфюми почти на килограм, ако знам откъде, бих си поръчала, все ще ми хареса нещо предвид че повечето търговия у нас е онлайн и просто няма как да се избере аромат.
https://youtube.com/shorts/qKIF7hgeEFs?si=cZQ68UeXTWGAC8Eq

https://youtube.com/shorts/XmLXwLeF6LM?si=-v7dONB5bBiSs1Rk

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 12:46 от Беллора

# 629
  • пак на Рив Гош
Белл, доколкото виждам, би могла да ги поръчаш от тук.

За Ча ми се мерна вчера, че пробягал 11те километра за малко под 2 часа.

Донесох го оттатък на части, но да пусна и тук - Со Джун, Хьон Шик и У Шик в реклама на Дубай:
Част 1 - https://youtu.be/uKB2ZQD9hgA?si=RMpo9gxD9csNDe1X
Част 2 - https://youtu.be/dZ0Mj0lW4R8?si=-a43sQnHuXrXNHvV
И пълното, но със субтитри на корейски:
https://www.instagram.com/reel/DJvRrAfz-Sj/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Общи условия

Активация на акаунт