. Ставам ли за корейска сценаристка? 

.
. Но не искам да знам как се стига дотам, примерно, в 7ми епизод еди-кой си ще направи еди какво си, пък другият ще реагира иначе, а в 8ми... Но пък ми е важно дали еднорозите ще подскачат накрая 

. Добре поне, че разпознавам актьора, който играе стария Председател, от други негови роли, та поне него го намествам визуално.
. Добре поне, че разпознавам актьора, който играе стария Председател, от други негови роли, та поне него го намествам визуално.
Почти гарантирано, че нищо няма да разбера, защото не ги различавам, затова толкова питах другите какво са разбрали от Сърцата. Еднотипни визии и възрасти + споменаването на куп имена и компании не ми позволяваха да се ориентирам във връзките кой кум, кой сват, кой на булката брат. Всъщност освен главните, само нейния брат разпознавах и запомних веднага, защото съм виждала момчето в първите серии на Семейство по избор, а и младежкия му фасон е много далеч от чичковци в костюми. В момента с основните лица посвикнах, но имам чудене за друго, не чети скрития текст
. Един ден се зачудих каква ли е честотата на заболяването в реалната популация, защото ако човек гледа представителната извадка на чеболските шефове от сериалите, би трябвало да е доста голяма
Та така и аз успях да сложа научно име на състоянието ми "абе, аз съм лош физиономист".
, това май съм го гледала като "реклама" на Ютуб канала му, понеже там пуска(т) видеа в събота вечерта и започва с поздрав към yeondeok-итата (това сме феновете му... само дето напоследък много се увеличиха и сега ще трябва да го "деля" с повече хора
). 
.
Феновете и са доста толерантни и и се радват на непотвърдената и връзка с Фредерик Арно, по-малкия син на френския милиардер Бернар Арно, за когото казват че "тежи" над 150 млрд. евро. Пише че регулярно излизат общи снимки, а и според феновете в една от песните и подозрително много от текста е вдъхновен от зелени очи на момчето...
. Повече ми харесва втората двойка от Онни-то и Хьонг-а. Между другото, в ролята на онни-то е Im Se Mi, която игра Сестрата в Истинска красота.

Препоръчани теми