АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Роце, за комедията забравих да кажа че и тя ми е на едно ниво с химията и романтиката, т.е. не ми е смешно, само в един кратък момент  в 5-та серия се посмях малко. Не съм познала каката. А в Истинска красота Мун Га Йонг химичеше и с двамата главни - освен с набора Ча и с Хуанг Ин Йоп също. До ден днешен феновете на сериала са разделени с кого я харесват повече. Но да,  и самият и образ в Дракона изначално не е добре разписан, та няма с какво да впечатли. Много е отслабнала обаче, май досега не бях виждам такива стърчащи кокаляци   в К-драма. И други тънички актриси съм вдиждала, но имаха  някаквва мекота в линиите, някак по загладенки, а тя е с широчки спортни рамене и кокалите много се набиват на очи. В лице промените вероятно се дължат на нещо което си е правила в лицево-члюстната област - в ИК когато се усмихваше, освен зъбите и, се показваха и половината и венци, сега естествено усмивката и е по-хубава, ама като цяло не съм сигурна че ми харесва излъчването и, на 28 е, а изглежда над 30.

Профче, той и дъртия Арно хич не става за гледане, ама с тази финансова красота е забърсал Салма Хаек, която в Холивуд като мексиканка я слагаха тук-там за цвят, но  откак е  мадам Арно  е по първите редове на Оскарите, все пак доста селебрита разчитат на брандовете под шапката на мъжа и. Вярно че и Лиса е цялата в Луи Вютон.
Зачетох се в интервюто като видях менюто и от капучино и пържени картофи, което ме подсети че когато синът ми беше малък благодарение на един сериал на Дисни ги ядеше намазани с течен шоколад Joy

Подранил петък - РоУн с новата си фотосеисия за Калвин Клайн. Както винаги плочника е за отбелязване, но по гащи ще ви го спестя, че релефа на едното място ми се вижда като за събота след полунощ Joy

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:29 от Беллора

# 166
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Леко редактирано.
---------------------------------------------
Белл, видяхме ги в инстаграм Wink. Laughing

starzy, писах на предната страница, че и незаконният син на Председателя, и бодигардът на Чичото ги гледах миналата седмица в "Учебна група"("Study Group"), ама малко съм прекръстила сериала Joy. Там единият е в главна роля, а другият в поддържаща, ето - https://mydramalist.com/752799-study-group/cast Актьорите са Cha Woo Min и Ju Yeon U.
Като заговорих за Учебната група, попаднах на материал с интервю с екшън режисьора на сериала Jo Dong Hyuk, който изчетох с голямо любопитство. Освен 7-те месеца екшън тренировки, които е имал играещият главната роля Минхюн, силно впечатление ми направи този пасаж с изказване на екшън режисьора - Той спомена, че главният актьор Hwang Min Hyun е тренирал около седем месеца, казвайки: „Преди снимките той идваше в офиса, за да се упражнява и тренира, след това отиваше на снимачната площадка и след като приключи, се връщаше за още тренировки.“
И все пак той добави със смях, че не може напълно да коригира своите различни движения, уникални за идолите, които естествено се пренасят в неговите екшън поредици. Екшън режисьорът Jo Dong Hyuk коментира: „Независимо дали става въпрос за Cha Eun Woo в Island или Hwang Min Hyun в Study Group, тези с танцово минало са склонни да имат екшън движения, които изглеждат твърде грациозни.“ Той продължи: „Подложихме ги на интензивно обучение, за да променим това, но няма полза.“

Целият материал с режисьора, включително снимки, тук. Прочитайки го си изясних защо сцени от сериала изглеждат нереалистично и хиперболизирано. Изобщо не ми беше минало през ум, че всъщност в базираният на уебтун сериал са се стремили да възпроизведат рисунките в максимална степен.

------------------------------------------------
Да не забравям да спомена, че групата на ЕЛ (Данчо) се завърна ... с леко петъчно съдържание. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:14 от profi_1

# 167
starzy, писах на предната страница, че и незаконният син на Председателя, и бодигардът на Чичото ги гледах миналата седмица в "Учебна група"("Study Group"), ама малко съм прекръстила сериала Joy. Там единият е в главна роля, а другият в поддържаща, ето - https://mydramalist.com/752799-study-group/cast Актьорите са Cha Woo Min и Ju Yeon U.

Оле, вярно! Явно съм пропуснала Satisfied Сега като каза, веднага се усетих, но изобщо не се бях замисляла за Ju Yeon U. Изглеждаше ми леко познат, но не бях сигурна гледала ли съм го, или не. Той нали в Учебната група беше рус, та хич не ми дойде на ум...

# 168
  • пак на Рив Гош
Белл, като казвам "комичен", нямам предвид задължително положителен смисъл Wink Joy
И на мен ми направи впечатление, че краката й са много слаби, коленете й стърчат. За усмивката, мисля, че в Истинска красота се усмихваше по различен начин, понеже там много ми се набиваха в очи точно венците й. В другите й сериали не го бях забелязала до такава степен (или поне там не се усмихваше толкова широко). Може за тогава (Истинска красота) да е било режисьорско решение, за да подсили "грозотата". Но може пък и да си е правила нещо по лицето допълнително след това.

Както казва Профи - отбелязахме релефа на Роуон в Инстаграм, и на плочника, и южно от него Joy (даже и хавлиените чорапки на едната снимка).

Снощи докато гледах втория епизод на "Погребаните сърца", се чудех откъде ми е познат полубратът на Ън Нам (Инна). Поразрових и видях, че младежът игра миналата година брата на Шинка в Doctor Slump. Та пак са се събрали с Шики в сериал и пак в подобен тип "взаимоотношениея" (Брат на Изгората). Но поне в "Сърцата" започнах да навързвам аджошитата-костюмари. Още 2 епизода и ще съм пушка... или ще го зарежа окончателно Grinning.

# 169
  • Русе
Ееее, в "Любовните истории на Чун Хуа" не им стига драмата с кронпринцесата, ами намесиха религиите, ще почнат преследване на католиците, а между тях е и брата на краля. Не можах да разбера от автопревода защо принцесата обвини кандидат - съпруга си в страхливост...Той само я помоли да спаси невинните...Преминавам към последен епизод разбрала-недоразбрала...

# 170
  • Варненска клюкарка
Имате поздрави от Рори Heart Ангажирана е и няма време за форума, но е добре.

Шортче с Роун на Оскарите
https://www.youtube.com/shorts/_J6vMh6ql4g

Моя любим оппа най-после късно снощи се прибра от Милано, след цели 10 дни там
https://www.youtube.com/shorts/FB-pAM7dcD8

Това пък какво е, микробусът който ги чака на летището е със сигнална лампа. Не съм чувала за други освен колите със специален режим  да ползват такава екстра.
https://www.youtube.com/shorts/VtUog254-dw

Днес пускат първите 4 серии от сериала на АйЮ и Бо Гъм - ще ги точат така в продължение на 4 петъка, т.е. този път Нетфликс няма да ги изсипва всичките наведнъж. Сериалът се забави страшно много време, помня като донесох новината за него през май или юни 2023. Дано да си е струвало чакането.

# 171
Имате поздрави от Рори Heart Ангажирана е и няма време за форума, но е добре.
...
Това пък какво е, микробусът който ги чака на летището е със сигнална лампа. Не съм чувала за други освен колите със специален режим  да ползват такава екстра.
Оооо, най-после някаква вест от нея! Супер!
...
На 0:27 се вижда как със същата сигнална лампа е и подминаващият ги автобус. Може да е някаква местна регулация, която се отнася до по-широк кръг превозни средства, а не както е при нас. Който следи индонезийски сериали, може да знае повече.

# 172
...........................
.............................
Сигналните лампи на колите със специален режим са сини/червени. Тази е жълта, а и докато се товареха мина друг автобус, който също имаше такава лампа. Явно в Джакарта си имат някакви специфични правила.

Малко "зад сцената" кадри от Сърцата

Аджошитата в толкова много сериали съм ги гледала, че няма начин да ги бъркам. "Чичото" вярно много отрицателни роли е изиграл. Но наскоро някъде прочетох, че дори и той е отвратен от героя си в Сърцата и не може да си представи, че има чак толкова лоши хора. Макар, че за мен лично, героят му в Come and Hug Me не е никак по-добър. За сметка на това в Designated Survivor: 60 Days беше от добрите.
Но, винаги първата ми асоциация като му видя физиономията на екрана е като Хемосу от Чумонг.

# 173
  • Русе
Радвам се, че най-после имаме новини от Рори и че е добре! Дано нещата при нея се наредят и да я "видим" с анализ в темата!
"Историите на ЧунХуа" приключен! Осмисляйки всичко изгледано, намирам идеята за сериала  като интересна и благодатна, макар и невъзможна за тази епоха - правата на жените. Няколко пъти и с реплики (директно), и с действия(индиректно) изразяваха мъжкото мислене, че "жената не е равнопоставена с мъжа". Идеята за един по-съвършен свят, за едно ново време, където жената да има право да избира съпруг, да се разведе ако брака е нещастен, да твори и да се чувства полезна с каквото умее - всичко това е мечтата на една принцеса, която тя осъществява с това , което умее - да пише книги и там да предава мечтите си. Скандална? Безусловно! Провокативна? И още как! (Оставям настрана, че е невъзможна, но и за  суфражетките така са мислели, а са в по-ново време). Удовлетворена съм и от финала, намериха начин чрез спомени да осмислят всичко, което се е случило и ги е сближило, и най-вече да направят решаващата крачка един към друг.
Интересно решение беше и финала в последните минути - в днешно време да се срещнат главните герои. Simple Smile Но това вече е друг филм...
.......................
Божееее, верно че "чичото" беше Хемосу?! И се чудя откъде ми е така познат...Flushed

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:24 от winona

# 174
Интересно решение беше и финала в последните минути - в днешно време да се срещнат главните герои. Simple Smile Но това вече е друг филм...
Да, да, този го знаем Laughing.

2в1 е сложила "зад кадър", а аз примъквам още една песен от ОСТ-а на Сърцата.

Отплеснах се с музика последните два дни и не съм изгледала и една сериална минута от каквото и да е.

# 175
  • пустинен пъпеш
5 серия на Сърцата .Каквото и да се случва с героя му,Шики е все така красив.Най-неочаквано усмивката му се появи в момент,когато изрича проклятие в края на епизода като някакво изпълнено със съпричастност към зрителките дружеско намигване на режисьора.
Спойлер,но не съвсем!
Скрит текст:
Комично и доста забавно изглеждат обясненията на младия прокурор и съответстващите им реакции на околните в 24'.Загатна се за замесените в нещастния инцидент с бащата на Ина.Подхвърлиха се и догадки за произхода на Дончо ,както и за името му(все пак има още 11серии).

# 176
  • пак на Рив Гош
Радвам се, че Рори е добре  Hug

Днес пускат първите 4 серии от сериала на АйЮ и Бо Гъм - ще ги точат така в продължение на 4 петъка, т.е. този път Нетфликс няма да ги изсипва всичките наведнъж. Сериалът се забави страшно много време, помня като донесох новината за него през май или юни 2023. Дано да си е струвало чакането.
Белл, току-що изгледах първия епизод и засега оставам зрител. Сюжетът е от мой тип - приятели от детинство, бавен романс с примеси на нещата от живота. Другото специфично е, че засега сме на остров Чеджу през 60тте години, а не в Сеул в нашидни или в някой чосонски момент.
Песента по времето на началните надписи ме грабна от първите ноти, има едно меланхолично-ретро звучене. Потърсих я и се оказа, че има защо да е "ретро" - връстничка ми е Joy

# 177
# 178
Редактирано.
-------------------------------------------------
Честит празник! Hug
Днес да сме така - https://www.instagram.com/edc_korea/reel/DEoxMMoNanb/
Скрит текст:
Хайде да вървим. Stuck Out Tongue Winking Eye
 EDC Korea носи фестивала в Сеул с два пълни дни на изкуство, костюмирани изпълнители и най-големите имена в електронната денс музика.
https://www.instagram.com/edc_korea/reel/DBIPF3xPux5/
https://www.instagram.com/edc_korea/p/DG15s5Ix9qG/?img_index=1
Два дни ще съм пак на Симеон баба му. Шики ще трябва да ме почака. Joy

Трябва да взема да го изгледам и този "My Lovely Liar", че Минхюн и партньорката му изглеждат много сладки.
https://www.youtube.com/shorts/7Iq9Djd1oUU

---------------------------------------------------------------
Инна и Дончо "винаги флиртуват дори по време на почивка". И на мен така ми се видя още във вчерашното клипче на 2в1 от сета. Heart Eyes
https://www.youtube.com/shorts/EoMyEWI9R1Y

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 10:27 от profi_1

# 179
Трябва да взема да го изгледам и този "My Lovely Liar", че Минхюн и партньорката му изглеждат много сладки.
https://www.youtube.com/shorts/7Iq9Djd1oUU
  Не им вярвай много тук на задкадровите Grinning главната на мен ми е женският вариант на Суки. Ще я бият ли, ще я целуват ли, физиономията и е една - джилезнааа.

Общи условия

Активация на акаунт