АС и други романтични К-драми - тема 13

• 20 217
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Момичета, май погрешно ме разбирате или аз не съм се изказала правилно!
Както вече писах, малко китайски сериали съм гледала и мнението ми е , да кажем, не  оформено. Ли Сиян съм гледала в 3 сериала, като най-много ми хареса в "Божурите". Но  и в останалите 2, дори да не ме е грабнала историята, не можех да откъсна очи от него. Затова и писах, че е много добър! Наистина много добър! Под "не е от красавците" имах предвид други артисти, които те привличат с визия и им прощаваш неубедителна игра. При него няма такова нещо - той потъва в ролята си и се слива с героя си.

# 496
  • пустинен пъпеш
Забавен е първият досег на дракона от The Haunted Palace с простичките човешки благинки,прекаляването с които ги превръща в изкушение(храна,алкохол и др.),а и с разни сърдечни трепети " И един шеговит коментар на дорамчица за същия сериал"Любовта не е любов, ако не е от пелени.
Съдейки по дорамите ,имат феноменална памет да си спомнят някой от детската градина,да паднат в локва и се удавят като в марианската падина с кристална вода, жените имат слаби глезени и постоянно се изкълчват Simple Smile ами какво да правиш няма друг начин ."
Много ми хареса кадъра до водопада и монолога на Имоги в еп.2.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 14:07 от rududu

# 497
  • Варненска клюкарка
...
и когато мозъкът ми тотално се разтече като китайски сос, врътвам през Япония да се върне в работещо състояние.

rotfImbo

Един много готин Роун за Калвин Клайн
https://www.youtube.com/shorts/IB__jRD0GjQ

Тоест трапчинка 1 е китайски актьор ли? И аз съм като Уин - нещо не ме вдъхновява и не съм любопитствала ни за име ни за друго. Иначе ако цитирам 2в1 и за мен трапчинка №1 е Бинчо, всички останали са след него Joy Красотата на Дилан Уанг ми прави впечатление дори без да съм го гледала в нищо. Преди време в Шортс ми минаха едни техни сцени с Бай Лу, така се беше отнесъл, че режисьорът трябваше почти да му изкрещи в лицето за да го върне в настоящето Joy  Според мен Дилан  и Ча не си приличат, но Ча мога да го гледам дори само да си седи някъде и да мига.... или да похапва мандарини. Ако съдя по броя гледания на въпросното видео с мандарините не само аз съм така Joy

За мен от ангелско-демонските истории, Бог, отвъден свят и прочие  които са тип от всичко по малко и с повечко романтика най-доброто което аз съм гледала е Моят демон. Ефектите бяха много по-добри, а също е производство 2023

Дори само залата с часовниците отчитащи останалия живот на хората продали душите си за успех изглеждаше много по-ефектно.
https://www.youtube.com/shorts/IQzxlvwJqMc

Сигурно и други много хубави има де, ама аз не съм стигнала до тях, отдавна се каня да видя Хотел дел Луна.

Профче, то някак самото летище изглежда силно притихнало, сякаш няма заминаващи. Гледам и край Сокчето не са много този път, преди десетина дни каква революция беше край Минчо....

На заминаване за Сингапур Сокчо си беше направо с махленския аутфит, а отиде да рекламира Картие. Понапълнял ми се вижда, макар че за него е трудно да се каже такова нещо, но поне не е само каокали.
https://www.youtube.com/shorts/ks_3X6eYZ_4

Подари на няколко дами малко сърца, въздушни целувки и дребни подаръчета, лично си поговори и селфи с някои и така.... Обаче гледам че избираше по-безопасни варианти- забулени мюсюлманки, по възрастни дами,  европеидни.
https://www.youtube.com/shorts/bsf3ZCL1Z3I

# 498
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, не говорим за Трапчинка едно, а за тримата китайци от поста на Крисс. По-специално аз говоря за първия.
Трапчинка едно е Главният в Небесния. Кореец си е.

Уин, на мен ми стига, че е много красив, може и изобщо да не играе. Joy
Моля те, не ни взимай толкова на сериозно. Освен по хубави мъже, си падаме и по шегите и майтапите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой ден ще хвърля поглед и на новия драконски. Звучи интригуващо споделяното в коментарите ви.
Колкото до любовта от детството, в сериалите гледам на нея като на удобна стара обувка. Новите обувки са по-красиви, по-лъскави, но не знаете дали ще са ви удобни или ще ви причинят неизлечими мазоли.
А това, че в ЮК е много трудно младите хора да срещнат нови хора, не е далеч от истината. Показателно е, че организираните по нечия препоръка срещи между непознаващи се млади, продължават да са голям дял от запознанствата завършващи с брак. И се котират еднакво и при по-бедните, и при по-богатите слоеве от населението. Че им е трудно да намерят партньор, виждаме в много документални материали в нета. А любов сигурно срещат, но ако ще е безперспективна, то кореец/корейка не биха се хабили в нея. Поне моите бегли впечатления са такива.

# 499
# 500
  • пак на Рив Гош
Профи, трябваше по-рано да харесаш Ли Сян и да гласуваш за него в анкетата за хубави китайци в другата тема Joy. Ей на, малко гласове не му стигнаха да заеме първото място, и трябваше да си подели второто с Дилън. А Янчо (Ян Ян) остана трети Joy

За мен "еквивалента" на Ча при китайците не е Дилън, а може би Xiao Zhan, не толкова като физическа прилика, а като това, че съвместяват актьорство, моделство и пеене. Дилън не знам дали пее (а и не съм се интересувала).

Новият "Дракон" засега ми харесва, взеха да позаплитат интригата за 4 епизода. Само дано да имат материал да докарат до 16 без да ни писне Joy.

Да кажа и една добра дума за Heavenly Ever After. Очаквах, че ще е мелодрама и бях приготвила купчината кърпички, но се оказа (поне засега) по-скоро лек и забавен сериал. И май раят не е чак толкова райски Joy . Следя го с интерес.

# 501
  • пустинен пъпеш
Джин(BTS) за новия все още неизлязъл албум на групата

И мненията на феновете:Това е просто взрив.Ти си нереален.Като на обложка на рок журнал.

И оказва се,че вече 7 години (2018г.) балът от 92,85 т.  за прием в Пекинската киноакадемия на Leo Wu остава ненадминат рекорд, а по едно от немите му изпълнения на екзаминационния изпит вече се преподава.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:02 от rududu

# 502
rududu, така е, Джин е страхотен на концептуалните си снимки с ретро-рокерската си визия. Но не са за албум на групата, а за неговият нов албум - ECHO, който чакаме да бъде пуснат на 16 май.

# 503
  • Русе
И така... очакваните последни 5-и и 6-ти епизоди на "Rezident playlist" са вече изгледани! Видях Любимеца ми Ю ( Д-р Ан ), все така нежен и грижовен към малките  пациенти ( и не само към тях), в 6-ти епизод споменаха за "български пипер" в болничния стол, а младата докторка и ГГ-ня така сочно напсува съпруга на току-що родилата жена, че бях залегнала пред компа! Joy Не, че не заслужаваше, но не го очаквах! Stuck Out Tongue Winking Eye
Героите постепенно се развиват пред очите ни и това, което виждам ми харесва!
Най-голямата ми изненада беше Бе Хьонг - Сун, единият брат от "Семейство по избор". Защо не съм го запомнила от 1-ви сезон, се чудя?!

# 504
  • пак на Рив Гош
Уин, той беше и в двата сезона на Hospital Playlist, беше стажант,заедно със сестра си-близначка, но криеха, че са роднини. В един момент се разбра, че и двамата са решили да станат лекари сред като Че Сонг А (неврохируржката от групата) е оперирала майка им.
На Любимия Ю и аз много се зарадвах, още повече, че го мернах за малко в резюмето още миналата седмица, та си го чаках с кеф Heart Eyes

# 505
... в 6-ти епизод споменаха за "български пипер" в болничния стол...
И аз го чух и ми стана интересно дали и на корейски се казва така. Да, в Русия го наричат "болгарскии перец"- мисля си, че при нас това не са точно чушки, по-скоро камби? Не съм сигурна. Но ми е любопитно как ги наричат обективно в Корея?

# 506
  • пак на Рив Гош
Твърде вероятно не, понеже аз гледам с френски субтитри и изобщо не стана въпрос за български пипер в тях, иначе щях да го забележа.

# 507
Според руските описания в нета, това е по-скоро сорта чушки за пълнене долма. Не го бъркайте с камба  Naughty  .

Нощес се смях много в 7-ми епизод на Небесния, когато Главният излезе извън нерви и крещя по Главната, защото изобщо не очакваше тя в прав текст да му заяви, че няма никакви романтични чувства към него. А той явно хлътва, въпреки че грам не го осъзнава и сам себе си се опитва да убеди, че е мнооого далеч от нещата. Joy Да видим докога.

# 508
Как не е красив, Уин?! newsm09
Joy eto ти го шаващ Профи, дядо им реши да го жени, че му минавало времето и понеже имаше свободна девойка на масата / 1плащаш , 1 бонус/ набързо сватоса и другият внук. Е малко обърка девойките, но нали отиват в едно семество , ще се донагласят.
https://youtu.be/zp-IOIauniY
Дилън е много сладък, но по друг начин- като че ли повече го харесвам с дълги бели коси и "рокли", но и като "ананас" навремето ме беше разпаквал.
Скрит текст:
и с рокля и без рокля става за гледане , а ананасовият БОФ ми е най ок от всичките.

a e ананасов аради прическата ако се чуди някой Joy

Не мисля, че го сравняват с Чачолин буквално. Може би че подобно на корейският колега е една идея по чаровен от други китайски колеги.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 21:14 от Krissttinna

# 509
  • Русе
Уин, той беше и в двата сезона на Hospital Playlist, беше стажант,заедно със сестра си-близначка, но криеха, че са роднини.
Божеее, помня това..Rolling Eyes. Затова, значи, ми се стори познат в "Семейството" Thinking...Благодаря, Роца! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт