Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 695
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 90
  • София
О, да, Есме! Добре че ме поправи! Не бях видяла титуляра.
Значи и парички ще му превеждам на малкия Simple Smile

# 91
Доставка с куриер Еконт или Спиди. С. Горна Вереница, ул. Вацинска 13. Пламен Раданов Иванов, 0888034702.
Банкова сметка в Алианц на
Мартин Петев Раданов
BG24BUIN95614000738693
Или с паричен запис с БГ пощи до дядо Пламен.

Оставям тук за всеки, който може да помогне на това страхотно и умно момче и на неговият дядо, които са останали само двамата сам сами на света.
Според мен, да се пратят пари е по-добрата идея, по 10-20-50 лева нищо не е, а ако пратят повече хора дядото ще има пари да купува книжки и каквото още е нужно. Ще знае, че може да покрие сметките, да не са на студено и т.н.

# 92
Призовавам да пощенски запис до дядото. Сметката е на името на детето и може да се тегли от нея само с разрешение от съда. По-добре да се пращат пари на дядото, за да си посрещнат нуждите.

# 93
  • SF
И според мене е по-добре пари, но може и подаръци. Детето се радва на подаръци.
Сигурно и инфлуенсърите му ще дадат пари и още подаръци. Много са симпатични тези двамата!
Като на сватба - по-добре пари, отколкото 5 тостера, 4 блендера, 12 миксера, и 10 комплекта тенджери. Или се пита за спално бельо, картини, килими...

# 94
  • София
Дано да дадат сметката и на дядото. Защото с пощенски записи ...дори не знам и как става.
А така от мобилното банкиране е най-лесно и бързо.

Анди студио му подариха от техните мърчове. Не разчитам да им пращат пари (дано да греша).

# 95
  • Между гори и планини
Телефона на дядото ще пламне от обаждания. 😊
Аз мисля след този голям отзвук, че ще има помогнат всякак много хора. И ще задържа, запазих координати и ще помогна след половин година например, когато ще са ги позабравили. Защото и тогава ще имат нужда. И ако бях по наблизо, бих отишла . Дори го обмислям как да стане.

# 96
Според мен идеята за лего е много добра, всички деца много се кефят. Сигурно ще се зарадва Марти да си има някое лего. Може би и футболна топка, нали обича да рита.

# 97
Топка, велосипед, книги за пилоти ...

# 98
Най-добре е да има някаква централизирана кампания , защото иначе ще им се затрупа сега хубавия дом от ненужни вещи, а след 1 г всички ще са ги забравили.
Много се надявам да са спазени всичко формалности, за да получават нужните наследствени пенсии , помощи и т.н, за да имат нормални средства за базовите битови нужди. Марти също би трябвало да получава наследствена пенсия , която минимално е Ок. 450 лева. По-притеснителна е ситуацията за в бъдеще, както някой отбеляза.

# 99
В статията от 2023г., в която пише, че е имало кампания за тях, се споменава, че Пламен получава добавка от починалата си съпруга 350лв., а Марти 400лв - пенсия от майка си и соц.помощи. Пламен имал още около година до пенсия - т.е. би трябвало към днешна дата вече да се е пенсионер. Хубаво е, ако има някой, който да им съдейства по институции и с юридически съвети.

# 100
То и с бащата ситуацията е доста неясна- ако все пак не е неизвестен по акт за раждане , т.е да не е с установен произход детето, а е някой просто напълно абдикирал-не виждам защо да не се търси издръжка за детето. Все някой го е направил и ако майката  не е искала да се занимава , то сега ситуацията е различна.

# 101
Толкова много и толкова позитивни и стоплящи душата коментари,не бях чела! Браво на всички!
Аз се въздържам, защото още не съм гледала епизода,но от това което чета,май,ще ми ,, трябват доста кърпички "...

# 102
То и с бащата ситуацията е доста неясна- ако все пак не е неизвестен по акт за раждане , т.е да не е с установен произход детето, а е някой просто напълно абдикирал-не виждам защо да не се търси издръжка за детето. Все някой го е направил и ако майката  не е искала да се занимава , то сега ситуацията е различна.
Неизвестен е. Детето е с презиме Петев.

# 103
  • София
Бих им подарила още 4-5 кокошчици,  то какъв е смисълът да гледат само 1. Поне яйца да си имат, а не само по 1. Може и храна за кучето..

# 104
  • София /Абсурдистан
Книжки за малкия, щом обича да чете.
Храна и за кучето, детето каза, че го хранят с попара.

Общи условия

Активация на акаунт