Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 709
  • 1 669
  •   2
Отговори
# 105
  • SF
Защо ги изброяваме тези предмети/продукти? Да правя ли списък със заявки? Ще ходя ли, за да им ги закарам?

# 106
  • София /Абсурдистан
Не, ще се изпратят по Еконт.
Днес се събира и групата.

# 107
То и с бащата ситуацията е доста неясна- ако все пак не е неизвестен по акт за раждане , т.е да не е с установен произход детето, а е някой просто напълно абдикирал-не виждам защо да не се търси издръжка за детето. Все някой го е направил и ако майката  не е искала да се занимава , то сега ситуацията е различна.
Неизвестен е. Детето е с презиме Петев.

Да, явно е така. А фамилията е Раданов.
Много, много тежка съдба Sad не само че без баща , от малко сираче , ами и разширеното семейство -всички починали без дядото Sad то няма от къде да се появи някой роднина…

# 108
  • SF
Не, ще се изпратят по Еконт.
Днес се събира и групата.

Къде, каква група, кога го решихте?

# 109
Днес ли е? Нали беше на 22-ри? Нямам готовност за днес, кога се промени информацията?

# 110
Браво за инициативата

# 111
# 112
  • SF
Хора, хем гледах епизода, хем писах в темата, а за никаква инициатива не съм чула. От днес за днес е малко неудобно, но нека дарят, тези, които са се организирали. Аз още мигам на парцали. Мислех си, че заради моя пост изреждате подаръци и затова се намесих.

# 113
Във фейсбук има група. Някъде в темата мисля, че имаше линк към нея.
https://www.facebook.com/groups/1027985712687321/?hoisted_sectio … =1028353592650533

# 114
  • SF
Ааааа, фейсбук... Аз затова не знаех за нея. Тук сме bg mamma.
Сигурно има и в тик-ток, и в инстаграм.

# 115
  • Между гори и планини
Есме, ако ще ходиш от София, имам познат който гледа кокошки. Мога да съдействам да дари. И тогава аз мога също да дойда.

# 116
  • SF
Е, Доня, няма как да возя кокошки в колата си.
А трябва да сме убедени, че човекът изобщо иска да гледа повече кокошки. Сигурно в селото ще се намери кой да му дари 1-2 кокошки, ако е искал. Сега на пролет ще може от пиленца да си ги отгледа. По-удобно е от селото да се примолим, отколкото да ги извозвам от София. В крайна сметка правим само услуги, които са по силите ни. Не сме професионални превозвачи на животни.
Все едно дядото на мене сега да ми подари Мая. Simple Smile Голяма сладурана е, но не мога да я гледам.
Иначе, да, Мая е много сладко куче. Всеки път, когато беше в кадър, се усмихвах широко. И как отказа на Мария разходката.... Simple Smile Седнала и се запънала. Simple Smile

# 117
  • Между гори и планини
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbtvnovinite.bg%2Fp … n5lQ1-ayQ4p578elg
Хубаво е, че и от училището помагат
Гледах във фб, вече и почивки за по 3-4 дни им подаряват. В момента всички са се активирали. Но това няма да е за дълго. До следващата драма и ново семейство. Аз за това ще задържа. След 6 месеца, година, година и половина, те пак ще имат нужда. Предпочитам да помагам след време и периодично .

# 118
  • София /Абсурдистан
Момичета, може да не съм разбрала дали днес или на 22. Треснал ме е грипа и съм с намалено внимание.
Редактирам се - на 22 е сбирката в Люлин.
Групата се казва В помощ на Пламен и Марти, там е обяснено.

# 119
Аз пратих пари по банковата сметка на Марти. Дано и дядото да може да тегли оттам, за да могат да си помогнат за нещо належащо.
Аз се впечатлих колко се гушка Марти - явно освен материалните неща има и емоционална нужда от обич. Страхотно детенце.

Общи условия

Активация на акаунт