Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 728
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 165
А щом е общинско жилище означава ли, че този ремонт, който сега се извършва залудо и че след няколко години там ще живеят други хора? Щом не са собственици, какъв ремонт?

# 166
Извинявам се,че се намесвам, но, познавам много добре Калин, (също и бригадата) от него знам ,че няма участници, които предварително да знаят,че са одобрени.
Хората, просто са започнали да си оправят апартамента.

# 167
Имам предвид, знаят от по-рано през деня или от предния ден примерно. Все пак, бяха разчистили всичко. Това не става за 15 мин.

# 168
  • София
Не боядисаха зад радиатора. Подразних се.

# 169
Имам предвид, знаят от по-рано през деня или от предния ден примерно. Все пак, бяха разчистили всичко. Това не става за 15 мин.
Може да са предполагали, защото са кандидатствали, но не са знаели, че са одобрени.
Ако ви прави впечатление, бригадата направи огледа на апартамента за първи път в този ден.

# 170
В Люлин ли е този блок? Някой разпознава ли в кой квартал е?

# 171
  • София
В Люлин ли е този блок? Някой разпознава ли в кой квартал е?

Левски Г

# 172
Защо сложиха радиатора без да е оправена стената?

# 173
  • София /Абсурдистан
За по-бързо.
А щом е общинско жилище означава ли, че този ремонт, който сега се извършва залудо и че след няколко години там ще живеят други хора? Щом не са собственици, какъв ремонт?
До скоро редът беше такъв - ако редовно си плащат наема и живеят там 5 г, придобиват право да го купят на преференциални цени. Но дори да не могат да го купят, ако си плащат наема редовно, могат да живеят там колкото поискат, никой няма да ги изгони. Наемите на общинските жилища са символични.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:33 от The Iron Lady

# 174
Ужасно се дразня от лигавото държане на работниците, при условие, че уж нямат време и трябва за 5 дни да приключат. То не бяха шеги, закачки ненужни разговори, номера, защо е всичко това? Искам да видя как работят и как точно првят някои неща, а не само за секунди на ни покажат нещо и после 5 мин. обсъждане и задявки. Много скучно! Иначе пък накрая става доре, спор няма. Разбирам, че се мъчат да стане забавно , но някак не мисля, че на фона на човешката драма това е редно. А и даже не им рабирам какво си говорят!!! Бригадата на Караджов беше много по-организирана и повече ми харесваше

# 175
Eйййй, само как спря на вратата и се обърна към Ванката и му каза, че го обича. Hug

# 176
Да стоят и да плачат докато работят ли? Робовладелска история? Вие като ходите на работа, не пускате ли шеги, за да разведрите напрежението? Какво да показват как работят? Не е предаване за строителни съвети.

# 177
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми как се получи ремонта, определено този сезон имат повече спонсори, дано всеки следващ се увеличават. Радвам се, че Черешата я няма, че не ще търпеше. Калин и бригадата му са супер, много повече ми харесват от Караджов.

# 178
Изобщо не ми беше интересен епизода. Първия повече ми хареса. А и ремонт на общинско жилище, малко ми е странно.

# 179
Те могат да живеят в общинското жилище дълги години. Имам такива съседи. А пък, когато има и лице с увреждане не ги пипат изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт