Бригада ⚒️ "Нов дом" 🛠️ сезон 7 🏠

• 96 804
  • 1 669
  •   1
Отговори
# 1 455
Но не и кокершпаньол.

# 1 456
  • София
Всъщност кокерите не се различават от другите кучета. Всички заслужават хубаво отношение.

# 1 457
по принцип да. Но като собственик на шпаньол казвам, че това куче няма да издържи зимата навън.

# 1 458
  • София
Кучето е на поне 2 години. Явно издържа, което не прави отглеждането му правилно и приемливо.

# 1 459
Дори и да е дворно куче и да живее на синджир, то да седи вързано и да гледа как толкова хора влизат и излизат от дома му в отсъствието на собствениците му не си представям какъв стрес е за него. И кучето, и котето до него бяха силно стресирани/ уплашени, когато попадаха в кадър.

# 1 460
Мда..и охлюва бе стресиран. Rolling Eyes

Прекалено ми е това вглеждане в кучето и двора. Както някой отбеляза...правят се съчинения по картинка. Нито се знае къде живее..нито нищо...ама дайте да драскаме...

# 1 461
Като си поел ангажимент да гледаш куче от такава порода ще му правиш сметка къде ще го гледаш.

# 1 462
Знае се как го гледат ли? Кой и кога каза как го гледат...може да съм пропуснала.

Нали си гледа децата? Не е ли това акцентът и по-важното? Защото за мен е...

# 1 463
Всичко е важно и децата, и хората и животните не са по-малко важни.. Не се знае как  си гледат кучето, но всеки който чете нека знае, че животни не се гледат вързани.

# 1 464
Не съм гледала. Но темата ми излиза в известия.
Може би, кучето е било вързано, заради многото шум, непознати хора, камери, повторения... По-добре да е вързано сега, отколкото да го търсят къде е, после.

# 1 465
Кучето беше вързано на верига като дойдоха първоначално.
Децата са важни.
Но щом си взел куче и то е важно.

# 1 466
Ами, да де Като са пристигнали. Нали, наистина не мислите, че пристигат изненадващо да снимат. Естествено, че са ги очаквали.

# 1 467
Да, мисля, че кучето се гледа на верига в двора.

# 1 468
Е, щом знаеш със сигурност.
Моите също ги гледам вързани:)

Нищо, че в момента всичко в къщи е отворено за проветрение, те и без друго спят по това време. И че, ако ги оставя отвързани после ще ги търся из квартала със седмица. Единия ще се върне, ама другата няма, щото е свободна душа. Всеки, който види тая снимка, ще каже, че те стоят постоянно вързани.
Смятам, че хората трябва да гледат по-далеч от носа си.
Вързан кокер.
При мен са върнан бенгал и вързан огромен източно-европейски. При това, сами идват, когато ги извикам.
Пак казвам, че не съм гледала, но за мен не е изключено да е вързано лучето, заради много непознат народ и ужасния шум, който правят.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 20:09 от red soul

# 1 469
И аз смятам, че не е лошо да гледаш малко по нашироко. Моя шпаньол е вързан само навън. Вътре защо да го връзвам?

Общи условия

Активация на акаунт