🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 238
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 245
Виктор и според мен е прекалил с алкохола и затова така отпуснато го раздава.

# 1 246
Не смятам,че Виктор е дърво. По-скоро му липсва опит. За сметка на това Мартин е прекалено опитен,до вулгарност чак. Ще мине време и Виктор ще се отрака, за Мартин,обаче вече е късно. Няма да стане по-добра версия на себе си със сигурност. Добре,че са парите му и златотърсачките,че да го хареса някоя. Иначе си е кауза пердута!

# 1 247
Диана е с потресаващо ансамбълче😵💫😵💫😵💫
Освен с липса на вкус, блести и с липса на чар и интелект…
И се клати изнерващо и гримасничи неприятно като говори.

# 1 248
Тази Диана ще си ходи. Ива, Ивет или астроложката, Пресиана.

# 1 249
Ива взе първа роза и то от двамата, няма да си ходи.

# 1 250
Ферай първоначално от харема на Мартин ли беше?
Да, тя си е там за богат чичо, иска да му прави баница и мусака.

Познах за нея, че няма да прояви интерес към Виктор, след като тя иска да е домакиня в нечий палат, където да влезе наготово по пантофи. Той като няма такъв, не й е в таргет групата.

# 1 251
Ана Мария има най - противния силикон, който някога съм виждала Weary

# 1 252
За Ферай поне са честни, изписват я

ФЕРАЙ
Безработна

Grinning
[/quot e]
Ох само да знаеш колко е трудно да си "Безработна"-идеа си нямате Hug....талант си е да си некадърен и мързелив не всеки го може Blush

# 1 253
Косара в 99% от времето имам усещането, че мисли за стойката си (която е хубава, но не е естествена, а сякаш се напряга, за да е такава през цялото време), как изглежда на камера и от кой край ще я снимат. Яко се вживява на супермоделка, а в приказките хич я няма, завалийката. Позьорка отвсякъде.
Бранимира и тя си вярва, че се прави на кралица, но постига ефект най-вече на зла осица.
Мартин като разказваше за баща си и го наричаше 'тати' бе изключително инфантилен. Още не е скъсал пъпната връв, иначе се прави на мъжкар. За жените пък говори 'тази', 'тая', изключително грубо, дори за тези, които най-много харесва.
Вики е подпийнал и отпуска юздите на инак стегнатото си поведение. Но съвсем се обърка и той коя, какво, къде, с кой.

# 1 254
  • България
Много ми е грозно как момичетата са се наредили като на пазара пред двамата ергени. По-зле от церемониите на розата предишния сезон.

# 1 255
Виктор пропусна ли изобщо някоя от Мартиновите (освен Даниела и Мартина)?

# 1 256
Е, почти като Ферарито - чи напрая мусака, чи кажа, чи искам.

# 1 257
Чуя ли мъж да каже за жена Тази и ми е ясно. Мартин го каза.

# 1 258
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко като чакане на подаяние от втория ерген ми е тази церемония, не ми харесва особено.
Също ми прави неприятно впечатление отношението на Мартиновите момичета към Виктор - позволяват си да се държат доста снизходително и пренебрежително към него. Не е красиво. В предните сезони ергенът някак беше като с ореол, специален, поставен на пиедестал, никоя не си позволяваше да му мрънка, да противоречи, да отговаря и да им търси сметка за нещо. Не че това е хубаво, но и отношението към Виктор не ме радва никак.

# 1 259
Ама не искам да съм гадна, но Яна наистина гледа като психопат тук...

Общи условия

Активация на акаунт