🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 104
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 635
# 1 636
Е, какво леле, момчето си избухва и се кефи.
Като всичките тук да се будите на Шостакович.

# 1 637

Ехх, не ми го отваря понеже нямам фейсбук. Какво е?

И да не е спам. Подкрепям горните мнения относно Даниела взе да ми харесва и на мен.

# 1 638
Хванах ги. В подкаста Виктор каза, че си е татуирал нещо свързано с приятелката му. Тя има “One love”, той има “One life”.

Скрит текст:

Явно са заедно. Сега ми попадна стори на Веси от Биг брадър и без да иска е издала тайната Simple Smile
Скрит текст:

# 1 639
Може и затова Мартин да я е обезрозил първа. Все пак е стабилно тунингована, а той харесва това. Има други, които съм сигурна, че не са негов тип. Диана например.

# 1 640
Lmao тая мега деградирала да ходи с тоя измислен льольо от Биг Брадър. Не знам колко е верно, щот тоя Виктор има бая снимки с някви за последните месеци.

# 1 641
Аз имам чувството, че Даниела ще е финалистката на Мартин. Той много държи на силиконените дини и тя му е перфектна. Ще се хвали, че благодарение на книгата си е хванала мъж милионер.

# 1 642
Интервю с отпадналите момичета за ladyzone

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 01:02 от hotchocolate

# 1 643
Това за клиниката откъде дойде изобщо?
Имаше една потребителка, която малко преди старта на сезона написа, че познавала една от участничките и въпросната била лекувана в психиатрична клиника. Но така и не се разбра за коя става въпрос, защото хората в темата казаха, че не е редно да се обсъждат такива неща.
Вярно, че някой "не даваше" да се говори. Когато искат да са публични личности, те сами отварят вратата към личният си живот, и той вече не е личен, а достояние. Така че, аз ви подкрепям, ако ще говорите 😁
Аз бях една от тези. Не случайно е забранено на лекарите да обсъждат пациентите си. А вие искате да развявате историите на хората по форумите. Не знам кой е за лекар, щом не можете да преборите нездравото си любопитство. Този въпрос се напъва на всяка страница.

# 1 644
 A защо Ерген Виктор си поканил Бранимира да участва? Те се познават от преди, покрай кучето/котката. Това по правилата ли е?

# 1 645
A защо Ерген Виктор си поканил Бранимира да участва? Те се познават от преди, покрай кучето/котката. Това по правилата ли е?
Те измислят правилата, така че… Да.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 01:31 от Lilly_85

# 1 646
Влязъл си човека с гаджето. Те като такива се държат, защото ту се карат, ту сдобряват. Като са сдобрени, Бранка по се понася.
Ама другите момичета как я търпят, незнам.

# 1 647
Тази година без целувки ли ще го гледаме шоуто? Май ще падне рейтинга. 
Единият ще целуне само една, и то ако му разреши 'колегата Ерген'.
Другият ще целуне и той само една/две, защото  и когато той си реши, той си заяви, че "не сме в миналия сезон" с евтините целувки.

# 1 648
Обвинявайте калеко Алеко. Всички искат да се дистанцират от него.

# 1 649
Изрично помолих да се съобразявате и да не се пренасят спойлери в тази тема докато не бъдат излъчени съответните епизоди... Моля някой модератор да махне мнението на Pepina_n3. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт