🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 109
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 620
DiaMia, мъжът ти сподели ли нещо за Вико?
Не. Ще го разпитам когато го видя, че рядко се прибира, а като е вкъщи обикновено спи 😆

# 1 621

Че има и филтър на снимката - има. Но и в предаването може да се види, че устните й са по-плътни сега.
И скули има! Не само Жукички и филтри.

# 1 622
За мен просто е отслабнала, защото на детската снимка си е баш като сега, чак ми е леко плашещо. Устните са пипани, евентуално. Но тя и много играе с грима, контурира и не съм сиурна.

# 1 623
Уж следя , но не редовно. Стана ли ясно коя е била в клиника?
Страшно любопитство ме гони

# 1 624
  • София /Абсурдистан
Те всичките там са за клиника.

# 1 625
Стана ясно. Всички знаем, но няма да си кажем.

# 1 626
Това за клиниката откъде дойде изобщо?

# 1 627
За момента симпатизирам най-много на Даниела. Смятам, че и Мартин е привлечен най-много от нея. С Мартина ми е някак престорен.

# 1 628
Имаше една потребителка, която малко преди старта на сезона написа, че познавала една от участничките и въпросната била лекувана в психиатрична клиника. Но така и не се разбра за коя става въпрос, защото хората в темата казаха, че не е редно да се обсъждат такива неща.

# 1 629
Не харесвам Даниела, нито възгледите ѝ, но за Мартин тя е най-подходяща - да излязат два-три пъти след края на предаването. Като цяло за Мартин всичките са взаимнозаменяеми. А за клиниката - да не е била Емануела тука? Grinning

# 1 630
На мен откровено леко ми върви тази година сезонът. Разточителното блеене в звездите с поглед тип дано-не-пусна-газове и драматичните музикални откъси от индийски сериал ме натоварваха много.
Не им се впрягайте на изгонените девойки. Ясно е, че е цирк с ясен финал, но поне за момента разтоварва 🤷🏼‍♀️

Ах, да не са колеги с моя 😂
Ще го разпитам когато го видя, че рядко се прибира, а като е вкъщи обикновено спи 😆

# 1 631
Имаше една потребителка, която малко преди старта на сезона написа, че познавала една от участничките и въпросната била лекувана в психиатрична клиника. Но така и не се разбра за коя става въпрос, защото хората в темата казаха, че не е редно да се обсъждат такива неща.
Вярно, че някой "не даваше" да се говори. Когато искат да са публични личности, те сами отварят вратата към личният си живот, и той вече не е личен, а достояние. Така че, аз ви подкрепям, ако ще говорите 😁

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:32 от КремонаЛиза

# 1 632
За Мартина допълвам, че се е докарала като шарпей в муцунката. Няма как да повярвам, че Мартин е действително привлечен от нея. Като прибавим и лигавото ѝ поведение и вече ми е тотално не.
От друга страна Даниела ме беше втрещила с този нос и скули на пръв поглед, а в последствие свикнах с този ѝ вид и някак вече не ми прави такова впечатление.

# 1 633
В началото, още преди да почне ергена, като пускаха само откъси и промота - най-неприятният песонаж за мен бе Даниела. Направо бях потресена как изглежда и си направих прибързани заключения за нея много лесно.

НО, хора, тази жена успя да ми промени мнението (да, мн се учудих и аз самата). Поведението й е харизматично, закача се, забавна е, говори много добре, чаровна е. И даже визията не ми пречи вече. Не просто не ми пречи, ами според мен е привлекателна, дори без грим е много чаровна. Всичко е до чар и харизма.

И си подхождат с Мартин, шипвам ги - някак си много интересни и непринудени са, като са заедно.
Това все едно аз съм го писала. Да се включа най-сетне, едва сега догледах, ще ви чета после За сега фаворитки са ми Даниела и Ива .
Мартин е няай-омразният ми тв персонаж, след Фънки , но тук се представя добре и за сега не ме дразни . Викторчо , до последните минути на серията ми допадаше много . Малко го съжалявах, и се ядосвах на подигравките към него, но явно си заслужава съдбата. С типичен женски мазохизъм се хвърля там където не го искат и нека си се унижава, след като изгони двете девойки които наистина държаха на него. Вече който иска да му се смее , сам си го иска

# 1 634

Общи условия

Активация на акаунт