🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 130
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 605
Ох, ще падна! Лика-прилика са си Бебо и "Аз-съм-си-борсук".

# 1 606
... разликата между беба и Виктория трябва да я търся с лупичка. Нормално Виктор да я хареса, те двете са си близначки.
Как са си разделили едната мозъчна клетка?! Thinking

# 1 607
... разликата между беба и Виктория трябва да я търся с лупичка. Нормално Виктор да я хареса, те двете са си близначки.
Как са си разделили едната мозъчна клетка?! Thinking

Според мен при тях няма нищо за делене все пак една кръгла нула няма как да се раздели Grinning

# 1 608
Стига де, колкото и изкуствена да е Габито, Беба е много по-страшна.

# 1 609
За Косара и корекциите:

Аз я харесвам, но малко послъга. Или за нея поставяне на хиалурон в устните не спада към корекциите?!

# 1 610
Филтър е това.

# 1 611
Стига де, колкото и изкуствена да е Габито, Беба е много по-страшна.
Трудно се намира по-голямо зло от Беба. 😁 Е, на двойката В+Г пожелавам да се обичат и да си имат много борсучета. 😁 И да спрат да се излагат в риалитита.

# 1 612
  • София
Вероятно под корекции тя си представя хирургични. Устните определено са по-плътни сега.

С тия странични герои съвсем ме объркахте, помислих, че Виктор ергенът е във връзка с Габриела и се втрещих.

# 1 613

...Но никак не се учудвам, че Луда Яна е вилняла из Шри Ланка.Laughing
Това е много яко и ме разсмя.😀

Според мен Яна изявява доста свободно черти от слънчевия си знак (водолей).🙂 Такъв момент беше последният епизод, в който каза доста самоуверено и с усмивка, че не би била с мъж, който не приема това, което е тя. Прекалено е индивидуална, а хората, които са по-центрирани (живеещи в свой си свят), в повечето случаи изглеждат чудати в очите на другите. Би ми било интересно да видя цялата карта, но тази година нямам намерение да гледам Надкаст.
Не коментирам други неща, за които, между другото, никой от нас няма доказателства.

# 1 614
Е, на двойката В+Г пожелавам да се обичат и да си имат много борсучета. 😁
Айде, няма нужда от още безмозъчни хрантутници!

# 1 615
😂😂😂 Бебов с тези татоси е заприличал на вестник...Верно положението е две гънки за равновесие.

Мерси,че ме подсетихте, че съществува коментарно студио в "Преди обед". Миналата година нямах нерви да изтърпя Мила Михова и Пам- рядко неприятна комбинация!

В много кофти ситуация е Виктор в момента. Ние тук сме много по-обръгнали и обиграни в реалитита,но днес няколко пъти чух коментари за това как бил изгонил тези хубави момичета ,а дал рози на разни лели. Това затвърждавало клюката,че е гей,а други го нарекоха геронтофил 🫣Ужас 😂 Всичко показано и казано в ефир се приема за чиста монета. Представям си какво е пък в малките населени места,където всичко се приема съвсем лично,все едно участниците са им роднини...

# 1 616
То и тук всичко е голяма драма, що нещо се изписа за това, че две шматки си тръгнали наведнъж. Е, какво да ги прави, да си ги затваря в буркани, за да ги има завинаги?

# 1 617
Трудно се намира по-голямо зло от Беба. 😁 Е, на двойката В+Г пожелавам да се обичат и да си имат много борсучета. 😁 И да спрат да се излагат в риалитита.
Направо се фръцнах, че имам идея за какво иде реч Joy Ама много моля, не се казва “борсучета”, а “чуечета”
А подутите устни не са корекция, а надграждане. Абе, друго си е човек като ги разбира нещата Bowtie

# 1 618

Че има и филтър на снимката - има. Но и в предаването може да се види, че устните й са по-плътни сега.

# 1 619
DiaMia, мъжът ти сподели ли нещо за Вико?

Общи условия

Активация на акаунт