🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 256
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 860
Скрит текст:
Ани Владимирова изпълнява заданието на съотвртния продуцент.
От подкаста ѝ (Двете страни на монетата) с Валерия - С3, се разбра, че след като е я видяла на кастинга, ѝ е предложила терапия, с уговорката да е след като приключи участието във формата.

Косара каза на Мартин, че няма корекции, защото е свикнала да я заяждат за скулите.
Това не са ли твои лични интерпретации?

Каза в го контекста на това, че мацките на Мартин били с корекции, а не че някой се вълнува от скулите ѝ.

# 1 861
trotinettka
тук бе публикувана снимка от страница на книгата, затова коментирах. трябва да съм се побъркала, за да купя книгата й.

# 1 862
  • Обран бостан ;)
Бънди, и на мен ми беше симпатична Яна, но имаше в нея нещо инфантилно и наивно, което може би за друг характер мъж ще е ок, но за тези двамата, не мисля.

И какво ?
Млада, фина, нежна, секси - останалото ще си го моделира както му харесва, ама явно мъжете търсят всичко да им е наготово. 

п.п. Мое мнение, което не натрапвам на никой.

# 1 863

Новото ли? Старото ли? Не знам вече......

Като от коренното население на Шри Ланка е тука, даже и рокличката изглежда туземска.

# 1 864
Това не е ли темата за "Ергенът"?

# 1 865
Аз не съм фенка на Рупецова и ги имам за един дол дренки, но поне за разлика от Мартина не се натряска и не врещя като мадам Тенардие.

# 1 866
Бънди, и на мен ми беше симпатична Яна, но имаше в нея нещо инфантилно и наивно, което може би за друг характер мъж ще е ок, но за тези двамата, не мисля.

И какво ?
Млада, фина, нежна, секси - останалото ще си го моделира както му харесва, ама явно мъжете търсят всичко да им е наготово. 

Яна - секси?

Такъв налудничав поглед има, че ако бях мъж, щях да бягам с двеста от нея. Подобно привидно заблудено поведение с кравешки благововеещ поглед бях забелязвала при една колежка от университета, която беше сектантка и не знам как точно ѝ бяха промили мозъка.

# 1 867

И какво ?

Само да не си отваря устата, че става страшно 😆

# 1 868
Яна е супер отнесена. Изглежда ми леко глуповата и посредствена. Тя си го казва де, че не е амбициозна.

# 1 869
Нежната и невинна Яна: в предаването "Той не харесваше слаби жени", при Неделчо "Ние имахме отношения, ама то не беше връзка, имаше секс, но и аз не знам какво беше" "Няколко минутки след срещата с Виктор в София, погледа ми спря другаде и усетих, че ми трябва по-зрял мъж", после за друг "Аз бях на 21, той беше на 20 ама с три години по-малък от мен, аз му казах, че съм бременна и той се уплаши"... Нещо не ми се връзва.. И тя безработна. Няколко пъти оплете таймлайна, не знам дали лъжеше или наистина толкова си може.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 13:55 от RoseofVersailles

# 1 870
Дразни ме фактът,че на екран са отново някакви напомпани, обезобразени жени, които, ако бях толкова прекрасни и успешни, едва ли щяха да търсят "любовта"  в реалити. Тъжното е,че все ще се намери някое подрастващо девойче,което ще се впечатли от "визията" им и изкуствено създадения "бляскав" начин на живот и ще направи най-вероятно същото със себе си. Нито едно момиче не изпъкна с образование, интелект и постижения,които наистина биха вдъхновили. Ама токова е.

# 1 871
Яна просто е попаднала в друго време – прилича на героиня на Джейн Остин. Девственица, дъщеря на местния викарий... Девойчето се опитва да се адаптира към съвременния живот, но не ѝ се получава.

# 1 872
  • Обран бостан ;)
Дразни ме фактът,че на екран са отново някакви напомпани, обезобразени жени, които, ако бях толкова прекрасни и успешни, едва ли щяха да търсят "любовта"  в реалити. Тъжното е,че все ще се намери някое подрастващо девойче,което ще се впечатли от "визията" им и изкуствено създадения "бляскав" начин на живот и ще направи най-вероятно същото със себе си. Нито едно момиче не изпъкна с образование, интелект и постижения,които наистина биха вдъхновили. Ама токова е.

За това си харесах Яна. Wink

# 1 873
Al_Bundy, та какви бяха постиженията, образованието и интелектът на Яна, които толкова са те вдъхновили? Rolling Eyes

Хайде, признавай си вече, че се гъбаркаш тук Smirk

# 1 874
Яна ти изпъкна с образование и интелект ли? Ш’ма обидиш 🤣

Общи условия

Активация на акаунт