🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 925
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 980
За него по-добре нищо конкретно обществено достъпно, повярвай ми. 😎 Както виждаш и статии в Гугъл няма като потърсиш кой е. Не е от тази статия.

# 1 981
Щом е толкова страшен, едва ли ще е кварталния обирджия на злато. Явно е аверът на Драгановеца, съдени за трафик на хероин.
Ако е вярно, че е с него, ясно откъде са средствата й за "разкрасяване" и едномесечните почивки в Бали, но тук не цари единомислие, дали са имали връзка.
Мъжът би трябвало да е с едно 24 години по-възрастен от нея, а дали е красива в очите на мъжете - явно достатъчно.

# 1 982
Ооооооф те всички са карабатак, ама тая е и грозна. Всичките й операции не са й помогнали, та се чудя на какво разчита това момиче, да се оправя в живота.

# 1 983
Е, тя като е била с въпросния Котарак (който и да е той) – първо той до такава годзила ли е опрял и дали тя не е била само в категорията на обкръжение около него ? И второ ако е била в тези среди, би си намерила следващия, без да се налага да влиза в този формат.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 09:37 от LadyCharming

# 1 984
Ооооооф те всички са карабатак, ама тая е и грозна. Всичките й операции не са й помогнали, та се чудя на какво разчита това момиче, да се оправя в живота.
По принцип такъв тип жени разчитат на комплексирани мъже, които не че ги харесват, просто вярват, че подобна им затвърждава статута и мъжеството. Моля ви, кажете кой е Котаракът, започвам да си мисля че е татко Танко, а не искам да причинявам това на мама Светлето.

# 1 985
Явно не е любовница на нито един от Котараците, които споменават в статиите, а на някаква друга мастита и загадъчна фигура.
Първо - става ясно, че тя не работи нищо друго и книгата е една прищявка на метреса и второ, че не са държали много-много на нея, щом не са я пратили при най-добрите хирурзи, защото интервенциите й сякаш са правени от учащ се.
Защо е в предаването - за да натрие нечий нос и да си вдигне цената при следващата платежоспособна любов? Друга цел не ми хрумва. Ето и защо е така спокойна и обиграна с Мартин, той е под нивото на обичайните й мишени. Така ми се дава 😀

# 1 986
Даниела е била приятелка на този Николай Златев, приятел на Бачорски, но после са се разделили. Наистина около нея до скоро е имало мъж, защото когато пишеше коментари как мъжа трябва да я издържа някой я беше питал и тя написа, че мъжа до нея и дава всичко необходимо. Явно нещата са се променили. Втората и книга е на друга тема- колко са измамни мъжете и явно е била оставена. Пластичните корекции сигурно са и подарък от него в замяна на любов 😁.
Елвиса според мен и нея познава от преди, тя се подвизава често в Се ла Ви, защото управителката е нейна приятелка. Според мен се знаят от преди предаването.

# 1 987
Само не знам защо не си призна като Виктор и не си вкара познатите и персонала гласно.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 09:31 от RoseofVersailles

# 1 988
За мен абсолютно целенасочено са й помогнали да влезе и сега ще й осигурят да бъде минимум финалистка, заради предстоящата книга. И после ще го играе, както каза Кукушев, нещо като доведената дъщеря на Наталия Кобилкина и Юли Тонкин.

# 1 989
Според мен Даниела ще я държат до финала, защото ще им направи сезона. Най-накрая се намери една участничка, която умее да флиртува и  няма да я „изпидуркат“ (по една класичка).

# 1 990
Данчето е Айгюл. Много моля 😎

# 1 991
  • Варна
Мартина е имала вражда с Емануела, която е бивша на Мартин. Общо взето Мартин е втори бивш на Емануела към който Мартина има мераци. Тяхната вражда е отпреди 7-8 години, когато Емануела разказва в предаването на Гала, че някаква я следи и се опитва да влиза в приятелските ѝ кръгове, да се прави на нея и т.н. психопатии. Мартина сама се натриса в студиото, защото по закон имала право на отговор. Махленски истории, после Мартина твърдяла, че Емануела ѝ вандализирала колата или нещо такова, което май не е много доказано, но оттам идва това "Ще ме пазиш ли"
Мартина явно черпи вдъхновение от турските сериали 🤣

# 1 992
Мартина е имала вражда с Емануела, която е бивша на Мартин. Общо взето Мартин е втори бивш на Емануела към който Мартина има мераци. Тяхната вражда е отпреди 7-8 години, когато Емануела разказва в предаването на Гала, че някаква я следи и се опитва да влиза в приятелските ѝ кръгове, да се прави на нея и т.н. психопатии. Мартина сама се натриса в студиото, защото по закон имала право на отговор. Махленски истории, после Мартина твърдяла, че Емануела ѝ вандализирала колата или нещо такова, което май не е много доказано, но оттам идва това "Ще ме пазиш ли"
И двете с Емануела са били яко във филма "Single White Female"

# 1 993
Мартина може да черпи вдъхновение, само от фолк певиците, защото и поведението и е такова, лъха на евтина от всякъде.
В турските сериали, една грозна жена не съм видяла или пък облечена като парцалана.

# 1 994
Мартина може да черпи вдъхновение, само от фолк певиците, защото и поведението и е такова, лъха на евтина от всякъде.
В турските сериали, една грозна жена не съм видяла или пък облечена като парцалана.
Aбе имаше един за Фатмагюл, не му помня името, но там всичките бяха парцалани

Общи условия

Активация на акаунт