🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 362
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна
За Даниела и аз се чудя, ако е била любовница на котаракът в чизми и неговите бивши са много по висок левъл, защо аджеба, корекциите не са й направени от по добър специалист...

Айде, да кажем, че тя е искала такъв нос (?????), но останалото работено по лицето й - скулите?????

# 1 996
За Даниела и аз се чудя, ако е била любовница на котаракът в чизми и неговите бивши са много по висок левъл, защо аджеба, корекциите не са й направени от по добър специалист...

Айде, да кажем, че тя е искала такъв нос (?????), но останалото работено по лицето й - скулите?????
Някаква периферия е била, а не от основните любовници, възможно ли е? Не си я представям да е в топ центърът на обкръжението на влиятелен мъж с възможности. По-скоро, някоя за "разнообразие, от време на време". Топ бръмчалките са Мис България, бивши и настоящи модели, някоя като Деси Зидарова на младини, че всъщност и сега е много по-хубава от Даниела.

# 1 997

SmileSmileSmile
Айде сега, въпросният Котарак не разбира от пластични интервенции – като му дойде някой собственик на клиника с извънмерно самочувствие, той как да разбере, че го баламосват? Нито е учил биология, нито химия, че да събере две и две. Дава парите и вЕрва.

# 1 998
Чак пък Даниела да направи сезона. Нито е умна, нито е забавна, с Мартина са ми абсолютно еднакви - застаряващи бивши на някой си с обезобразени лица и отчаяно търсещи нови спонсори. Искрено ме удивляват мненията, че Мартин е запленен от Даниела и уменията и да флиртува. Наистина ли го мислите? Вече три сезона гледахме, че в това предаване победителка няма. Нямам нищо против жената да си търси популярност, дразни ме само, че е с връзки и затова се изкарва нещо, което далеч не е.

# 1 999
Ммм, не мисля. Мъжете на това ниво, които имат любовници като Айгюл, са свикнали да плащат за интервенции и пластики и според мен добре знаят, кои са добрите хирурзи. Не толкова от грижа и заинтересованост, колкото от повторяемост и опит.

# 2 000
Кой е котаракът в чизми?

# 2 001
Несполучливите операции на Данчето/Айгюл, аз си обяснявам само с това да си ги е платила сама. Може и от там да са й дълговете. Сега търси възвращаемост на инвестицията. Мартин ще й свърши работа.

# 2 002
Моето мнение е, че Даниела ще е финалистка или най-малкото ще е от последните тръгнали си. Не твърдя, че ще избухне любов между нея и Мартин. Най-малкото той не дава индикации, че търси любов, а по-скоро забавление.

# 2 003
Кой е котаракът в чизми?
Аз не вярвам да е този човекът, защото според мен, Даниела - Айгюл може да му е само домашна помощничка на евентуалния любовник, но прочетете за котараците на Баце и ще разберете. Още повече, ако е имала отношения с мъж от този ранг, нямаше и да си помисли да се вее по телевизията в такива предавания, абсурд просто! Тази бръмчи и обслужва мноого по-ниско ниво, според мен.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 10:39 от Tess d`Urberville

# 2 004
Тази няма да е била с тези котараци. По вероятно да е била с котаракът от Перник или обирджията на село.

# 2 005
Вие подценявате сваляческите й умения. Казва им, че са в мъжката си енергия и й вдигат вибрациите и всички припадат по нея.

# 2 006
Да, точно това прави, но без да е натрапчиво. Чеше му егото, без тя да е в унизителна позиция. Тук не става въпрос за кой знае какъв интелект от нейна страна, а просто за елементарна женска хитрост. Постига си целите без да води словесни битки.
Докато Ана-Мария е другата крайност – много държи да му покаже, че иска да доминира в отношенията – пълно самоубийство за една връзка.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:50 от LadyCharming

# 2 007
Мислите ли, че Мартин би й обърнал внимание на тая, в реалния живот? Да бъдем реалисти, все пак я е познавал!

# 2 008
Аре кажете кои са тези котараци? Един ли е, двама ли са? И какви са?

# 2 009
То само с вибрации ако се правеше семейство...ехееее
Ай стига глупости.
Да се чудиш как ние нормалните хора сме си намерили мъже..че и сме ги задържали.
Пример от Даниела да вземаме...ай моря ви се по-сериозно се дръжте...

Общи условия

Активация на акаунт