🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 955
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 145
Проблемите не бива да се подминават. А е проблем, че се допускат изяви на подобна извадка на обществото. Даниела без образование и подменена самоличност, се представя за писател и заявява, че тя не е родена да работи. Някаква, която се въобразява на докторка (също от реалити) вкарва 30 жени в Пирогов. Капитонова, която откраднала цели курсове и ги продава за безумни суми (има видео и за нея на същата влогърка). Окей, ние не взимаме пример от тези хора, но трябва ли да са известни? Трябва ли да им се дава ефирно време? Не трябва ли да се заклеймят като лош пример и да понесат последствията от измамите си?
Или те се кефят какви балъци са нормалните хора да учат и работят, пък те не били родени за това. Такива хора трябва да са тотален кенсъл.

# 2 146
Е какво сега, да оставим Даниела да си продава въздуха на балъците, а ние да й ръкопляскаме ли? Който няма деца, може да каже, че децата не се влияят от средата навън, а само родителите си слушат. Айде стига глупости, Даниела и такива като нея трябва да бъдат сериозно критикувани от обществото, а не оставяни на мира!

# 2 147
  • София
То на всички е ясно, че 80 процента от профилите на момичетата са измислени.

# 2 148
На кои още? Инфлуенсърката си беше такава (Пресияна), Яна... аниматор ли е, не е ли, не се разбра, Мартина май била танцьорка, Бранимира е студентка...

# 2 149
Всеки може да е писател в днешно време. Стига да напишеш нещо и да имаш пари да го публикуваш и вече си писател.

# 2 150
  • София
На кои още? Инфлуенсърката си беше такава (Пресияна), Яна... аниматор ли е, не е ли, не се разбра, Мартина май била танцьорка, Бранимира е студентка...
Не, исках да кажа на една жена. Примерно, тя се представя като танцьорка, ама реално е била продавачка и е ходила на танци. Ей такива "редакции на СиВито".

# 2 151
Гледах подкаста с Яна за 5 минути, за повече не изтраях. Неделчо я пита за причините да се запише в това предаване и тя каза, че за собствено "обогатяване", каквото и да значи това.

Даниела е с бялата рокля на бала, второто момиче отляво надясно.

# 2 152
Яна спомена в Надкаст, че преподава йога на деца (?!). Мартина я представят за жена със собствен бизнес, не е ясно какъв. Анна-Мария е собственик на дигитална агенция - пак не става ясно с какво се занимава. Косара е моден дизайнер, който обаче няма дизайни.

# 2 153
Пък тя дали е рускиня, германка или перуанка, не ни дава по-малко право да я коментираме, щом доброволно е решила да е публична личност.
Не мисля, че някой оспорва това право. По-хмммм…притеснителен е начинът, по който се упражнява това право на коментиране. И то до такава степен, че кафявите измислици на жълтурите са като чувствена поезия, галеща сетивата.

# 2 154
Ок, явно всички се "дообогатяват" във визитките си, но просто при Даниела положението е най-фрапантно. Нищо общо с фабричните настройки.
Ферай си казва в прав текст, че е безработна, нали?

# 2 155
Леле, какъв дебат се отвори за Даниела. Аз мисля, че тя не заслужава и една десета от вниманието, което и се отделя тук и също, че тя изобщо не е това, за което всички я мислим. Убедена съм, че не е била с богаташи, които да и осигуряват висок стандарт на живот, просто няма физическите данни за това. Ако беше, нямаше да натрупа всичките тези дългове. Може би парите, които дължи ги е използвала за пластичните операции. За книгата - винаги е имало, има и ще има хора, които продават скъпо празно съдържание. И купувачите не са задължително глупаци, просто хората обичаме романтиката и илюзиите. Това, което мен наистина ме дразни е, че сюжетната линия с Даниела е на 100% режисирана. Мартин няма грам интерес към нея, вярно, получава им се разговора, но ужасно личи, че тя е набутана там.

# 2 156
  • София
Ами то уж не искаме да ни залива простотията и да се дава ефир на подобни плоски същества, но ето че и тук в темата колко пъти валят оплаквания, че е скучно и че се иска сеир и разправии. Rolling Eyes Аз бих приветствала една подборка от интелигентни момичета и ергени, които да си говорят на интересни теми, но как мислите , че ще се приема това от аудиторията??

Аз лично не се чувствам особено залята от простотията, хората около мен не си търсят примери за подражание в разни плеймейтки и "писателки", не гледам ББ и други умнотии, не ги следя в СМ. "Ергенът" май е най-голямата простотия, която гледам, и то за да се посмея.

# 2 157
И не е вярно, че щом някой бил в общественото пространство, това е зелена светлина за обиди. За обсъждане да, но тук то бяха расистки вметки, злословене за бащата, просто нивото пада до ФБ тролене, нямаме нужда дами от това.
Всичко пикантно и интересно може да се поднесе с умерен тон и нужната правдивост.

# 2 158
Въобще не разбирам как слагате под общ знаменател Даниела и рускинята ,която се представяше за докторка.
Последната застрашава живота и здравето на хората.

# 2 159
Слага се под общ знаменател заради самозванството, ясно е, че фалшив козметик може да нанесе сериозни щети на здравето.

Щом има хора, които нямат против да дават пари за да четат житейските прозрения на човек без образование и без професия, това, разбира се, си е лично тяхна работа. Това също би било не от такова значение, ако "писателката" беше се уредила с богат и любящ съпруг и семейство. А то... гладна кокошка просо сънува.

Общи условия

Активация на акаунт