🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 358
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 160
Аз пък харесах Даниела. Беше много мила към Яна.

# 2 161
Доста сериозни щети ,не знам Даниела на кого толкова вреди. Александра от сезон 1 си прави терапии без да има диплома ,за мен това е опасно ,защото застрашава живота и здравето на хората.

# 2 162
Тесс, защо толкова елитарно? Като издадеш книга, не може ли да се наречеш писател?Няма нужда да вардим това наименования на професия.

# 2 163
Елитарно? Кое е елитарно? Че някой пише глупости и дава съвети как да впримчиш богаташ, а той самият, явно не успява?

Да си писател е професия, да. Даниела не е професионалист. Така става ли?

# 2 164
Доста сериозни щети ,не знам Даниела на кого толкова вреди. Александра от сезон 1 си прави терапии без да има диплома ,за мен това е опасно ,защото застрашава живота и здравето на хората.
Ами и Даниела прави терапии без да има диплома. Нали консултация с нея е 100лв. Каква консултация може да дава тя ще попитате? Ами това се чудим всички 🤯

# 2 165
Е сигурно дава съвети за мъже.

# 2 166
Каква е тази професия Съвети за мъже? Какво образование и професионална подготовка предполага? Каква професионална отговорност поема “консултантът” и каква е професионалната етика за упражняващите тази дейност?

# 2 167
Е сигурно дава съвети за мъже.
Как да си хванеш богат шаран:

Първа стъпка: Тунинговай се.
Втора стъпка: Запиши се за “Ергенът” и кажи, че си бизнес дама.

Дължиш ми 100 лв. Кеш или по Револют? 😁

# 2 168
Каква е тази професия Съвети за мъже? Какво образование и професионална подготовка предполага? Каква професионална отговорност поема “консултантът” и каква е професионалната етика за упражняващите тази дейност?

Ам, че не трябва ли да си мъж поне? Не питаш рибата, питаш рибаря как да ловиш риба 😂🤣😂🤣😂🤣

# 2 169
Даниела я разнищихме, кажете сега за Мартина - какъв е бизнесът на тази дама? Танцьорка сигурно е била преди това?

# 2 170
Даниела я разнищихме, кажете сега за Мартина - какъв е бизнесът на тази дама? Танцьорка сигурно е била преди това?
Готова съм да се обзаложа, че още си е танцьорка - просто си е направила едно ЕООД и част от парите минават през него, за да отчита дейност. Тоест, има на собствен бизнес. 😁

# 2 171
Моля ви, по-сериозно.
Аз също съм на мнение, че щом си влязъл точно пък в Ергенът, то е ясно, че ще бъдеш разнищен и коментиран до десето коляно. Въпросът е с какви изразни средства. Всеки сам решава.
Но пък съм също и на мнение, че такива като Даниела, когато има факти, че нещо се опитват да хитруват, мишкуват, манипулират, фалшивеят трябва да се изобличават. Фокуса е към нея, защото тя самата дава заявка за една извисеност и едни вибрации, усвоила е всички техники как да манипулираме мъжете, защото нали ... И изведнъж научаваш как тя е със запорирани сметки и ограничения. Друг факт - крие си миналото вътре в предаването. Защо? Нали е много умна, не й ли дойде на акъла, че ние навън дебнем и хващаме, м? Май няма никой там горе, всичко е поза, заучени фрази, възможно е и плагиатство отнякъде - това по отношение на книгата.
И не е вярно, че едно дете се оформя и възпитава само от родителите. Децата са свободни да гледат телевизия, социални мрежи, филми. И е много важно и там какво се излъчва и предлага, като стоки и продукти, и съвети.

# 2 172
И аз попрелистих книгата на Даниела в книжарницата - пълно клише. Буквално все едно е отворила канала на Шалън Лестър и се е инспирирала да бълва същите глупости по не толкова добре организиран начин.

# 2 173

Освен ако не е рентиер, хореограф или с танцов клуб, на мен ми прилича на някоя, която се е опитала да бъде т.нар.момиче за милиони, но вече се връща оттам, накъдето Даниела се е затичала. Е, връща се наистина без мъж и без милиони, но поне не се е минала да чете наръчника на колегата й по шоу Даниела.
Във визитката й как беше представена?

# 2 174
Е, аз ще почакам да видя дали Станислава ще се заеме, ама не ми се вярва. Как пък все разобличава тези, по които вече има хейт, и никога не тръгва срещу тези, дето лелите им се връзват.

Общи условия

Активация на акаунт