🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 358
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 175
И аз попрелистих книгата на Даниела в книжарницата - пълно клише. Буквално все едно е отворила канала на Шалън Лестър и се е инспирирала да бълва същите глупости по не толкова добре организиран начин.
Половината нови книги на подобни тематики са клише. Сякаш са събрали пдф-и, които са намерили онлайн, бутнали са ги в ChatGPT и са дали команда “обедини всичко това в едно”.

# 2 176
И аз попрелистих книгата на Даниела в книжарницата - пълно клише. Буквално все едно е отворила канала на Шалън Лестър и се е инспирирала да бълва същите глупости по не толкова добре организиран начин.
Половината нови книги на подобни тематики са клише. Сякаш са събрали пдф-и, които са намерили онлайн, бутнали са ги в ChatGPT и са дали команда “обедини всичко това в едно”.
Не се е сетила, защото ChatGPT  поне не прави пунктуационни грешки. Иначе аз подобно четиво не бих подела. За мен двама души трябва да имат равно или сходно положение и да са на относително един етап в живота, за да градят нещо - не бих се юрнала да си хващам богаташ, защото знам къде точно ще стоя в неговия живот.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 13:09 от RoseofVersailles

# 2 177
Станислава си е откровено злобна ,  мен ме дразнят много подобни хора много повече от Даниела.
не приема и обратна връзка-писах и как коментира книга ,която не е чела и ме блокира.Rolling Eyes
Не харесвам хора ,които трупат гледания и последователи на база откровен хейт и обиди,това ми е много по-долно от съветите на Даниела. Хващаш хейт вълната и айде .. колко били грозни момичетата , колко била тъпа книгата на Даниела ,ами препоръчай някоя книга тогава , то е лесно само да плюеш.

# 2 178
Какъв ви е проблемът с Даниела?
Интернализирана мизогиния.

# 2 179
Не се е сетила, защото ChatGPT  поне не прави пунктуационни грешки. Иначе аз подобно четиво не бих подела. За мен двама души трябва да имат равно или сходно положение и да са на относително един етап в живота, за да градят нещо - не бих се юрнала да си хващам богаташ, защото знам къде точно ще стоя в неговия живот.
А и ChatGPT не прави и граматически грешки. 🫡

# 2 180
Отворих видео на това момиче  Станислава  за Маги от предишния сезон. Много злобно и нещастно човече трябва да си ,за да обясняваш кой и кога може и иска да има деца.

# 2 181
А и ChatGPT не прави и граматически грешки. 🫡
A не, на български бърка родове тук-там. А за Станислава - интересно как за Маги зачепка темата за годините, а за леля Сашка имаше само хвалебствия, нищо че освен гонеща последния влак, по нейни думи, тя е и изманинаца поне колкото и останалите, с които се е заела СтаситУ.

# 2 182
  • # супернатурална #
Ох, от всичката...сган по реалити форматите, Даниела да изкарате най-черна...голяма реклама и направихте Smiley
Понеже се направи сравнение с Айлийн, и това, че за разлика от нея, Даниела си е сменила името...наистина е важно в какви точно среди се опитваш да пробиеш. Спортните такива, са с най-голяма етническа толерантност. Самите спортисти се приемат помежду си като едно голямо семейство, независимо от произход и етнос, а и ние, като общество, сме по-малко расисти към спортистите ни, отколкото към която и да е друга прослойка. В средите на Даниела нещата не стоят така.
На мен тя ми е безразлична...леко към симпатична. Може би защото не очаквах и не очаквам твърде много от нея, (предрасъдък поради интервенциите и) До този момент ме изненадва приятно.
Чак пък "да я разобличаваме, за да не дава лош пример, да не четат книгата и малките момиченца и да станат като нея"...моля ви. Докато има търсене, ще има и предлагане. Книжният пазар е пълен с клиширани книги, булевардна психология и всякакви други дъвки. По-добре следете за личния пример. Една Даниела или сто Даниели няма да покварят дъщерите ви.

# 2 183
Как стана ясно, че на онази снимка една от абитуриентките е Даниела?

Мартина е същият въздух под налягане. Възприемали я за трофейна жена, пък тя не искала. Дрън-дрън. Трофейна се отнася за съпруга/дългогодишна партньорка, не за посещение в леглото.

От всичките каки на Мартин само онази с розовия замък си каза искрено и лично  какво иска. Другите го искат същото, само не му го казват директно.

# 2 184
  • # супернатурална #
За мен тя е най-големия пропуск за продукцията. Надявам се да изгрее в друго реалити. Имаше хумор и самоирония там, мисля.

# 2 185
Заглеждала съм СМ на Шрековица и май хич не беше самоирония, а си е тотално куку. Много щеше да се впише. 😁

# 2 186
Шрековица беше много забавна, но отврати Мартин с директния си подход. Шегата й - "Можеш ли да ми купиш розов замък?", си беше от типа - добре, че е майтапът, за да си кажем истината. Щеше да е по-весело с нея, ама на, решиха да вкарат Ива, която ми изглежда скучна.

# 2 187
Мартина, и тя минала покрай трофейна жена. На мен с Даниела са ми еднакви - изкривени и състарени от интервенции, но търсещи някой да ги издържа. Да, ама вуйчо Ванчовците харесват малко по-друг тип жени.

# 2 188
Шрековица беше много забавна, но отврати Мартин с директния си подход. Шегата й - "Можеш ли да ми купиш розов замък?", си беше от типа - добре, че е майтапът, за да си кажем истината. Щеше да е по-весело с нея, ама на, решиха да вкарат Ива, която ми изглежда скучна.

Тя щеше да е със собствено шоу, а на Мартин това не му харесва. Той си е избрал с кои ще му е лесно да играе. Виктор как ги избра така и не разбрах. Може би така, че с никоя нищо да не стане. Включително шоу.

# 2 189
Щеше да е по-весело с нея, ама на, решиха да вкарат Ива, която ми изглежда скучна.
Мисля, че Ива ще излети безславно. Изобщо не ме впечатли, че получи първа роза - Виктор искаше да се покаже като широкоскроен, но си личи, че предпочита да не се забърква. Не виждам и Мартин да проявявя интерес към нея.

Общи условия

Активация на акаунт