🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 912
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 130
И аз я гледах тая снимка и мнооооого се чудих коя е Данчето, ама сега като каза жълтата рокля..... Баш на цигане си прилича. Та как си я представяте с богат мъж от "оня" кръг? Все пак похвално е, че поне образование има и мечти които си следва

Доколкото си спомням от едно изгледано нейно видео, тя казва, че няма завършено образование.
/не Психология, а никакво, посещава курсове само, може би във видеото в ютуб/.
Сравнявате с Кобилкина, която е с две магистратури,докторантура. Нека не забравяме, че това е поредният надут балон и компонент от нейното амплоа. На какво се базира самочувствието и увереността да таксуваш момичета за консултации при положение, че не притежаваш необходимите знания, това е голям проблем в обществото ни. Появяват се разни хора и се опитват да изкарват пари, лъжейки и рискуват здравето на хората, визирам менталното в случая. Една консултация при доказани, дипломирани професионалисти започва от 100лв.
Визирам средно образование. Все пак в нейната среда (Каспичан, помакиня), това си е постижение. Защо да си затваряме очите пред проблемите на тяхното общество? Една не малка част от тях, се "омъжват" на 15-17г. и спират училище. Вероятно в очите на родата, тя е стара мома, непрокопсала. Тя обаче е успяла да се измъкне от тези предрасъдъци, сега друг е въпроса колко се е развила....

# 2 131
Ок...Даниела е с две висши плюс докторантура, не си е сменяла имената и е много начетена. Коректна е към длъжниците се, издължава се в срок.
Така добре ли е?

Фактите са си факти.

Не виждам нищо обидно да се назовават...-Даниела е със сменено име. Със средно образование. Има дългове и запори видно от ТР който не лъже.

Обсъждат се тези факти. Да не се ли?

# 2 132
  • Be realistic - plan for a miracle.
Според мен ставаше дума за коментари от типа "на ромка ми бие, циганки от махалата" и т.н.

# 2 133
Не е гнусотия. Застанал си пред цяла България да рекламираш книги и консултации, за които малки момиченца, нелетящи по принцип ще платят едни пари. Застанал си със сериозна заявка да ставаш обществена личност и би трябвало да си готов да понесеш на плещите си анализ. Защо не се коментират толкова обстойно другите? Да ви кажа ли: Защото не претендират, че са толкова стойностни и няма лошо да даваш заявки и да прокламираш интереси, нооо когато всичко е подплатено.
Жена от провинцията, която сменя цялото си име,  жена, която променя цялата си външност, жена,която прави опити за бизнес и натрупва сериозни дългове, жена, която твърди в същото време, че винаги е била обгрижвана от много стойностни мъже и че не трябва да работи, за да поддържа енергията си.Жена без завършено висше образование. Дава съвети, консултации, продава книги с клишета и правописни грешки, това не е хейт, а анализ на личността, само на мен ли нещо не ми се връзва.

# 2 134
То от време оно има хора, които чрез успешен маркетинг се възползват от дефицитите и комплексите на хората и им продават илюзии. Сега тази вълна е много модерна. И Мони Зенгинер, и Ирина се опитват да се възползват.

# 2 135
Нямаме проблем с Даниела, а имаме обществен проблем и Даниела е подходяща извадка, за да бъде коментирана. Омагьосва с присъствието си балъчони и малки момиченца, знаеш ли кога ще омагьоса съзнателен и интелигентен човек, защо няма скъпа кола на нейно име, защо няма имоти, защо не са и платени дълговете и защо търси мъж в ергенът, като толкова ги омагьосва.

# 2 136
То от време оно има хора, които чрез успешен маркетинг се възползват от дефицитите и комплексите на хората и им продават илюзии. Сега тази вълна е много модерна. И Мони Зенгинер, и Ирина се опитват да се възползват.
И Капитонова. Даниела не е по-различна от тях. Продават въздух, но шараните купуват. И честно казано не ми е жал за тях, трябва да се научат да използват главите си. Но не се изненадвам. Има цели корпорации, които съществуват на базата на празни обещания. Инфлуенсърките са най-малкият проблем.

# 2 137
Оф, обществен проблем имали... Ако си възпитавате децата, научите ги да четат стойностни книги и съответно да оценяват съдържанието им, сами ще могат да направят преценка чия книга да си купят и чия не. Даниела ви виновна, че малките една книга не са прочели в живота си, че никой не ги е научил да имат самочувствие, че ценностите не са в парите и силикона и т.н. Всички тези самозванци, продаващи книги и курсове печелят, защото имат клиенти, които доброволно си дават парите. Никаква измама няма. Ако не искате децата ви да са излъгани, направете ги съзнателни и възпитани, тогава общественото зло Даниела може да напише и 15 книги и никой няма да я отрази.

# 2 138
Коментираме Ергенът и с какво зрителят ще бъде омагьосан. Когато този зрител гледа трябва да е наясно с фактите! Нека ни омагьосва, ако ни обори ще бъдем приятно изненадани, тогава ще я призная.

# 2 139

Доколкото си спомням от едно изгледано нейно видео, тя казва, че няма завършено образование.
/не Психология, а никакво, посещава курсове само, може би във видеото в ютуб/.
Сравнявате с Кобилкина, която е с две магистратури,докторантура. Нека не забравяме, че това е поредният надут балон и компонент от нейното амплоа. На какво се базира самочувствието и увереността да таксуваш момичета за консултации
Скрит текст:
при положение, че не притежаваш необходимите знания, това е голям проблем в обществото ни. Появяват се разни хора и се опитват да изкарват пари, лъжейки и рискуват здравето на хората, визирам менталното в случая. Една консултация при доказани, дипломирани професионалисти започва от 100лв.

Отговорност на хората е да си проверят при кого се записват за консултация.
Също никъде не е написано, че е психологическа консултация, щяла да изслуша какви връзки е имало момичето и да съставят план за излизане от омагьосаният кръг, демек съвети ще даде по книгата.

Не знам дали някой се записва на тези консултации изобщо, това по-скоро е част от изградения фалшив образ.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 11:57 от Одри ♡

# 2 140
На мен лично изобщо не ми се гледат персони като Даниела, Мартина и все там кифли...без ценности. От които нищо не мога да взема/науча/обогатя себе си...
Ноооооо такова ни е обществато..продуцентите е т.н.

# 2 141
Не обижда споменаването на фактите, обижда нивото, на което се смъква темата. Аз нямам проблем с някой, който е издал някаква книга, вие на тая книга такава реклама й дръпнахте, че вече и глухите чуха за нея. Освен това никой не е задължен да я купува. Книжарниците са пълни с просташки книги, но не съм видяла някакви протести да се организират в защита на обществото или поне във форума да се пусне някаква тема с възмущения.
На мен Даниела книга не ми е продала, съвети не ми е давала, не й разследвам имената и запорите и съответно нямам проблем. Виж, ако намерите някой, който да твърди, че е принуден да чете книгата и да следва съветите й, тогава веднага ще се извиня.

А защо това смешно предаване сте го издигнали със статут на университет? Възпитателно било, децата гледали, децата купували, обществото се разваляло...

# 2 142
Какви открития за персоната Даниела са се разкрили... Чудя се на такива хора, като нея как имат смелостта да застанат пред камера и да ръсят глупости, които лесно могат да бъдат опровергани. Не че ме вълнува, всеки има право да прави каквото си иска с живота, физиката си и всичко свързано с личността си. Стига да не пречи на останалите. единственото незаконно нещо при нея е задълженията и към НАП. Фалшивият й образ ще засегне само нея.  Но за разлика от другите има далеч по- добър изказ и съвсем не ми изглежда глупава, което не я прави и обратното,  Очевидно е наваксала образователните липси на по-късен етап. Въпреки, че това още не се знае. Не са имали някакви образователни игри. Просто звучи като човек с бърза мисъл и изказ. Поне на мен. На показаната снимка е с бялата рокля, нямам съмнение. Няма етнически черти на ромка. На туркиня може, не съм им заглеждала толкова етноса.  Преди операциите е имала по-хубаво излъчване или ако не беше прекалила. Няма лошо да се подобряваш, лошото е, че това не променя генетичния ти профил.

# 2 143
Не знам Даниела ли , Айгюл ли?! Попадна ми тази снимка от нета, от бала й уж /в жълтата рокля/, на ромка ми бие ...

Да не би да е в бялата рокля? Тя най-прилична изглежда. Според мен всички момичета на снимката са от ромски произход, това е в някоя маала.
Какво й е образованието на Даниела? Литература? Изобщо има ли завършено висше образование и нещо свързано с творческо писане или си е самороден талант по отношение лова на мъже?
Не съм си и представяла книгата й да се продава на друго място, освен във фризьорски салони. Точно там й е мястото.
В инстаграм е казвала, че е със средно образование и не вижда смисъл от висше.
Предпочитала това време да отдели за курсове, но не уточни какви.
Също е казвала, че учителите са я търсили и са я молили да се яви в час, за да получи някаква оценка.
Значи наистина е карабатак. Учител да се моли, на... на такова нещо. Ние с висшето явно сме тъпаци. Браво, умницата Пискюл от Каспичан.

# 2 144
Вместо да се чудите как да ги възпитавате, просто им кажете, че няма сценарий, в който някой от тез продажни физиономии ще ти даде изключително ценна информация. Тва не е 20ти век, че и по-назад. Информацията е безгранична и безплатна или поне си плащаш нета за другите неща, дето ползваш. В смисъл всичко го има, покъртително трудно е да откриеш нова топла вода 🤣😂🤣😂 за мен всичките тез с книгите са измамници вече, щот всичко можеш да си намериш онлайн. Някакви глупаци се обясняват как "специализираният им курс спестявал време". Тва им е главното мото.

Общи условия

Активация на акаунт