🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 341
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 115
И аз я гледах тая снимка и мнооооого се чудих коя е Данчето, ама сега като каза жълтата рокля..... Баш на цигане си прилича. Та как си я представяте с богат мъж от "оня" кръг? Все пак похвално е, че поне образование има и мечти които си следва

# 2 116
Не знам Даниела ли , Айгюл ли?! Попадна ми тази снимка от нета, от бала й уж /в жълтата рокля/, на ромка ми бие ...

Да не би да е в бялата рокля? Тя най-прилична изглежда. Според мен всички момичета на снимката са от ромски произход, това е в някоя маала.
Какво й е образованието на Даниела? Литература? Изобщо има ли завършено висше образование и нещо свързано с творческо писане или си е самороден талант по отношение лова на мъже?
Не съм си и представяла книгата й да се продава на друго място, освен във фризьорски салони. Точно там й е мястото.

# 2 117
Според кадрите, които гледахме, където се обясняваше за фирмата си, според мен ако изобщо е на снимката е момичето с бялата рокля.

# 2 118
И аз четох книгата, докато бях на педикюр в един салон и я имаше там. Типичните клишета за женска енергия, високи стандарти и т.н. Написано е като обръщение и надъхва. Аз предпочитам Кобилкина, тя е чела повече и вниква в дълбочина.

# 2 119
Не знам Даниела ли , Айгюл ли?! Попадна ми тази снимка от нета, от бала й уж /в жълтата рокля/, на ромка ми бие ...

Да не би да е в бялата рокля? Тя най-прилична изглежда. Според мен всички момичета на снимката са от ромски произход, това е в някоя маала.
Какво й е образованието на Даниела? Литература? Изобщо има ли завършено висше образование и нещо свързано с творческо писане или си е самороден талант по отношение лова на мъже?
Не съм си и представяла книгата й да се продава на друго място, освен във фризьорски салони. Точно там й е мястото.
В инстаграм е казвала, че е със средно образование и не вижда смисъл от висше.
Предпочитала това време да отдели за курсове, но не уточни какви.
Също е казвала, че учителите са я търсили и са я молили да се яви в час, за да получи някаква оценка.

# 2 120
И аз не мога да дишам “в женската си енергия” на Даниела, но прекалихте с обидите, хора.  Особено коментарите за името  и произхода ѝ. Тъжно е, че е поискала да си смени името, за да има живота, който иска.
Гледайте какво красиво име е оставила - нощта роза…
Момичетата от снимката “циганки от мааалата” - и в това има много омраза. Разочарован съм от това общество в бг мама.

# 2 121
Какви обиди, каква омраза! 😀 Никой не влага нищо лично за някакъв сеирджийски тв формат. Най-обикновено нищене на клюки. Тая драма не знам от къде я измислихте, спрете ги тия турски сериали.

# 2 122
Айлин от предишния Ерген не си е сменила името и всички и се възхищаваха на красотата,но Айгюл а.к.а Даниела явно има сериозни дефицити и се прави на такава каквато не е и се срамува от произхода си.
Абсолютна понци схема е нейното.

# 2 123
Да, не знам защо, но на няколко пъти в тази тема се пробутват внушения, че ако не си смениш името, няма да имаш живота, за който мечтаеш? Много моля, спрете с тези неистини, не сме 89-та година!
Даниела си живее точно живота, за който си мечтае - издържана от мъже и в търсене на нов, не знам защо сте седнали така горко да я оплаквате. Ето, книгата й и тя много се продавала, щом има кой да я купи - аферим машаллах, както се казва!

# 2 124

Според мен е в червената рокля. Ще е интересно да е никоя от предположените Joy

# 2 125
Обидите, расистките коментари и махленския анализ наистина идват в повече

# 2 126
  • България
А тази с видеото от три части освен за запорите, което вече го знаехме, нещо друго интересно казва ли?
Казва, че Данчето е длъжница към НАП и като физическо лице, не само с фирмите си, където запорите са за над 120 000лв.
Обяснява за сменените си имена. От Айгюл Генюр Гàзи (или Гàзъ), станала Даниела Гюнер Рупецова. Че на баща й казват Генади, въпреки че бил Гюнер.
Не можа ли да стане Даниела Генадиева Рупецова? Joy
Това с името на баща й ще да е нещо от насилствената им промяна.

# 2 127
И аз я гледах тая снимка и мнооооого се чудих коя е Данчето, ама сега като каза жълтата рокля..... Баш на цигане си прилича. Та как си я представяте с богат мъж от "оня" кръг? Все пак похвално е, че поне образование има и мечти които си следва

Доколкото си спомням от едно изгледано нейно видео, тя казва, че няма завършено образование.
/не Психология, а никакво, посещава курсове само, може би във видеото в ютуб/.
Сравнявате с Кобилкина, която е с две магистратури,докторантура. Нека не забравяме, че това е поредният надут балон и компонент от нейното амплоа. На какво се базира самочувствието и увереността да таксуваш момичета за консултации при положение, че не притежаваш необходимите знания, това е голям проблем в обществото ни. Появяват се разни хора и се опитват да изкарват пари, лъжейки и рискуват здравето на хората, визирам менталното в случая. Една консултация при доказани, дипломирани професионалисти започва от 100лв.

# 2 128
  • България

Момичето със синята рокля има неподходяща прическа и рокля като от филм на Джейн Остин и се е наклепала в косата по тийнейджърски и не й стои добре, но останалите момичета ми се струват напълно адекватни за бала. Няма голотии, няма прекален грим.
Коя е Даниела е въпрос с много труден отговор.

# 2 129
Оф, да вземат и днес да пуснат епизод, че тая тема стана нечетима. От безразлична и смешна, Даниела започва да ми става симпатична заради коментарите. То бива сеирджийство, ама вие го обърнахте на пълна гнусотия.

Общи условия

Активация на акаунт