🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 930
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 190
Жалко наистина, че на мераклийката за розов замък не й разбраха хумора. Със сигурност зад този самоироничен образ стои интелигентно момиче. От продукцията как я проспаха не знам.

А Айн Ранд е много интересен избор за кифлите. От Паулу Коелю на Айн Ранд си е еволюционен скок направо Joy

# 2 191
Жалко наистина, че на мераклийката за розов замък не й разбраха хумора. Със сигурност зад този самоироничен образ стои интелигентно момиче. От продукцията как я проспаха не знам.
Кифле е. И нейните снимки са преработени до неузнаваемост, самоопределя се като принцеса. Иначе работи в козметичен салон. Не знам как успяха да направят сезон без такава - миналата година имаше 4-5. 😁

# 2 192
Според мен се опита да се направи на интересна и забавна , но видимо не и се получи

# 2 193
Понеже съм на работа гледам предаването на запис.
Затвърди ми се мнението, че само изкуствени жени се харесват и толерират след като Яна и Пресияна си тръгнаха.
Каква жалка картинка.

# 2 194
Яна очевидно не я хареса след срещата , а Преияна по никакъв начин не се открои , не знам какво странно има, че ги изгони. Каква е връзката с корекциите аз не виждам

# 2 195
Понеже съм на работа гледам предаването на запис.
Затвърди ми се мнението, че само изкуствени жени се харесват и толерират след като Яна и Пресияна си тръгнаха.
Каква жалка картинка.
Точно пък на Виктор почти всичките са без корекции. Бранимира, Росица, Клаудия, Любомира, Ивет, Синтия…

# 2 196
Интересно би било, случайно, великата”писателка” Даниела да “омагьоса” г-н Мартин, който е в същата изолация и няма възможност да научи за техните социални, образователни и религиозни, финансови различия, които съществено биха повлияли върху неговият избор на жена, не мислите ли?
На срещата им”писателката” му обърна внимание, да не чете, преди да я опознае, защо ли? Това е човек, който в друг етап от живота си доста е прочел.Много вероятно е Мартин да направи своя избор, лишен от тази важна информация за бъдещ партньор, това според вас нормално ли е?

# 2 197
Да, Виктор харесва естествени момичета, само лека поправка, Синтия е с ринопластика.

Дори Мартин да си хареса Даниела в Шри Ланка, убедена съм, че връщайки се в София, ще я последва съдбата на Емануела, но в много по-кратки срокове. Бащата министър, майката нотариус, а синът им да излиза с жена без образование и професия, но пък с дълг от 120 000 лв., това никога не биха го допуснали, а очевидно направляват живота му.

# 2 198
Интересно би било, случайно, великата”писателка” Даниела да “омагьоса” г-н Мартин, който е в същата изолация и няма възможност да научи за техните социални, образователни и религиозни, финансови различия, които съществено биха повлияли върху неговият избор на жена, не мислите ли?
Той пък все едно е невероятен, че да му трябва някоя по-добра. Лика прилика са си.

# 2 199
Аз не мисля , че тези “разкрития” са нещо невероятно . Както и че двамата са влезли с цел да се женят след това предаване .

# 2 200
Емануела е майка!!! Емануела е постигнала много със собствен труд, тя е известна и независима! Всичко друго няма никакво значение.
Тук сравнение не може да има, говорейки за смислените постижения в живота на човек.

# 2 201
Аа, не, не съм съгласна. Мартин може да е коцкар и развейпрах, но с Даниела изобщо не са си лика прилика. Произхождат от коренно различни прослойки. Бас ловя, че майка му и баща му не биха приели някоя като Даниела никога. Те Емануела не са приели, жена със собствена професия и доходи, какво остава за Рупецова.

# 2 202
Какво общо имат майка му и баща му и защо трябват да приемат някоя? Не виждам Мартин да е тръгнал да се жени, вече има и две пораснали дъщери. Нито е длъжен да покрива нечии дългове само защото са заедно. Могат да са двойка и без такива неща. Ще си ходят по заведенията, ще ѝ купува боклучки, след някоя и друга година Даниела ще се усети, че часовникът тиктака и иска семейство, ще му бие шута… И така.

# 2 203
Е, защото според градските клюки именно родителите му са били против Емануела и за това са му спрели кранчето, докато не се раздели с нея. Очевидно е зависим от родителите си, не само финансово.

# 2 204
Оу преди години попаднах на Айн Ранд. Сега имам приготвена друга нейна книга и да разбирам сега ,че  съм кифла ли?

Не мисля, че има кифла, дето да изчете който и да е от романите на Райнд, камо ли философските й есета, обемът на страниците си е значителен. Аз чета сравнително бързо, и пак доста време ми отнеха. Въобще как се стигна до това този автор въобще да бъде споменат?

Общи условия

Активация на акаунт