🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 932
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 205
Нали 5-6 години са били заедно? Те ако искаха да му спрат кранчето, щяха да са го направили. Може би са били против да се сключи официален брак и да се обвържат финансово, но за другото едва ли му се бъркат.

Включване от Наум в ИГ:
Скрит текст:

# 2 206
Емануела го е казвала това за родителите му , както и за тези на бащата на първо и дете , после за бащата на второто , за родителите на Никола , които обаче явно са ок , че синът им има дете от жена , която е известна с кофти прякор .

# 2 207
Нямам представа колко години са били заедно Мартин и Емануела, знам, че родителите му са били против и тя сама е казвала, че го е издържала по време на връзката им.
Не вярвам отношенията им да просъществуват извън формата.

# 2 208
Емануела казва много неща и много пъти е хващана в лъжи, така че и в този случай не мога да ѝ повярвам. Жената обича да драматизира и да преувеличава. Даже лекичко адмирирам Мартин, че не ѝ отвърна на публичните нападки. Сигурна съм, че и той можеше да каже много неща.

# 2 209
Тя беше качвала чатове как я псува , като цяло тя си прави панаирите .

# 2 210
Нямам представа колко години са били заедно Мартин и Емануела, знам, че родителите му са били против и тя сама е казвала, че го е издържала по време на връзката им.
Не вярвам отношенията им да просъществуват извън формата.
Добре е, че ни ъпдейтваш с клюките.

# 2 211
Аз, както съм казвала, за първи път виждам и чувам за Мартин. От темата съм подготвена, че говорим за интелигентен човек, който ще направи супер шоу и няма да позволи никоя кифла да му се качи на главата. Досега шоу не съм видяла, а интересите му са насочени единствено към турбо кифлите. Все още не съм го отписала, но все пак започнах да се питам аз ли пропускам великата интелигентност, която се промотираше тук.

# 2 212
Егати ъпдейта, това е много стара информация.
Между другото, сигурна съм, че майка му и баща му на Мартин никак не се гордеят с участието му в този формат. То си е за срам -  бащата министър на икономиката, майката нотариус, а синът, който е учил в Лондон, се чуди коя чалгаджийка и златотърсачка да забие и в кое тв шоу да блесне. Не са се справили добре с възпитанието му.

# 2 213
Със сигурност не се гордеят, но става въпрос за мъж на 40 години. Може да си чупи главата както си иска.

# 2 214
Какво общо имат майка му и баща му и защо трябват да приемат някоя? Не виждам Мартин да е тръгнал да се жени, вече има и две пораснали дъщери. Нито е длъжен да покрива нечии дългове само защото са заедно. Могат да са двойка и без такива неща. Ще си ходят по заведенията, ще ѝ купува боклучки, след някоя и друга година Даниела ще се усети, че часовникът тиктака и иска семейство, ще му бие шута… И така.

Как защо, нали там викат и родители, искате да ми кажете, че избора не партньор не трябва да бъде съгласуван с родители

# 2 215
Емануела му беше хакнала телефона на Мартин.Беше му извадила всички чатове

# 2 216
За баща му се носят легенди как е натрупал състояние и какви далавери е правил , от тази гледна точка е и нахално да се хвали с тези пари , но както и да е 😀

# 2 217
Как защо, нали там викат и родители, искате да ми кажете, че избора не партньор не трябва да бъде съгласуван с родители
Смешно е да се мисли, че родителите на Мартин ще се появят в любовно риалити. По-скоро ще отидат дъщерите му.

Иначе родителите могат да дадат съвет, но да поставят ултиматуми? На 40 годишния си син? Добре че покрай мен няма такива хора.

# 2 218
  • Street of Dreams
Емануела му беше хакнала телефона на Мартин.Беше му извадила всички чатове
И кво, и кво? 🤩

# 2 219
Много сте широко скроени, но ако заведете на вашите безработен мъж със сменена физиономия и голям дълг, много ще ги зарадвате! 😀

Общи условия

Активация на акаунт