🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 996
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 220
Как защо, нали там викат и родители, искате да ми кажете, че избора не партньор не трябва да бъде съгласуван с родители
Смешно е да се мисли, че родителите на Мартин ще се появят в любовно риалити. По-скоро ще отидат дъщерите му.

Иначе родителите могат да дадат съвет, но да поставят ултиматуми? На 40 годишния си син? Добре че покрай мен няма такива хора.
Дъщерите му да отидат е абсурдно, имайки предвид каква прекрасна майка ги отглежда.
 И те да дават одобрение за жена, която на обяснението му че, “децата са най-важни или че са най-смисленото нещо”- казва “ така ли”…. или нещо подобно….

# 2 221
Дъщерите му бяха там в първи епизод, не виждам защо да не са и в последния. Все пак не са малки, едната е на 17, другата на 14, мисля.

# 2 222
През кои дни от седмицата дават Ергена? - неделя, понеделник и вторник ли?

В последно време не успявам да го хвана. Благодаря на отговорилите.

# 2 223
Мартин в живота си слуша най вече дъщерите му.Ако те не харесват новата,ще намерят начин да я разкарат.

# 2 224
А дали правите разлика, че участието на Емануела в Биг Брадър, когато Елвиса влезе, съответно и връзката им е била преди почти 10 г. Тогава е бил на около 30 г., сега вече на 40 г. Абсурдно е да мислите, че в момента се влияе от родителите си или те се интересуват с кого ходи.

# 2 225
  • Телиш/Плевен
През кои дни от седмицата дават Ергена? - неделя, понеделник и вторник ли?

В последно време не успявам да го хвана. Благодаря на отговорилите.
В понеделник и вторник.
Имаше извънредни епизоди в неделя, но днес няма да има.

# 2 226
Мъж на 30 + е зрял човек, завършил, работещ, отделен индивид. Щом тогава се е влияел от родителите си, ще се влияе винаги. И ако едната е жена с кариера, звезда, макар и в "лекия жанр", другата е безработна с дългове. Надявам се и вие правите разликата.

# 2 227
Мне, има голяма разлика от тогава и сега и тя се крие в нещата, с които се е занимавал тогава и по-голямата зависимост от семейния бизнес.

# 2 228
Не съм много съгласна, Даниела поне знае как да се държи, Емануела винаги си е била селска пръчка.

# 2 229
Не съм много съгласна, Даниела поне знае как да се държи, Емануела винаги си е била селска пръчка.
И аз така си мисля. От репутационна гледна точка, по-зле е да излиза с чалгарка, която танцува с прозрачни роклички по заведенията и се слави със скандалите покрай нея, отколкото с псевдо-писателка с отрязан нос - пък макар и с фалирал бизнес.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:22 от Lilly_85

# 2 230

Как защо, нали там викат и родители, искате да ми кажете, че избора не партньор не трябва да бъде съгласуван с родители

Когато човек е самостоятелен, не съгласува, а уведомява. Е, при Мартин, щом още разчита финансов на мама и тати, явно си трябва.

# 2 231
Ами хубаво, ще поживеем и ще видим. Според мен няма да имат по-продължителна връзка, освен за няколко нощи. Той още нищо не знае за нея, имайте го предвид. Макар и фустогонец и щракач, никак не е лишен от претенции.
Въпрос на гледна точка е коя е по-излагаща за връзка, Емануела сама си изкарва парите и е звезда, пък макар и скандалджийка, Даниела е безработна, с натрупан дълг и след предаването никой няма да я помни.

# 2 232
  • София
На мен ми е ясен Мартин. Голям мъж, на 40, с две деца, а все още се държи като малко дете.
"Мама това не дава, тате онова не одобрява, ама аз ще им правя напук пък!!"
Той няма да си хване жена в предаването, помнете ми думата.

# 2 233
Ама естествено, че няма! Той е отишъл за да си разнообрази живота на чужд терен с малко мадами.

# 2 234
Той не е дорасъл за сериозна връзка. Не знам как Гергана го е търпяла през годините, въпреки изневерите и купонджийския му начин на живот. Но според мен въпреки скромните си 40 лета, не е готов да се обвърже сериозно. Ако си хване някоя от предаването, най-много да изкарат няколко години в нещо неособено ангажиращо, после - кой откъде. Същото важи за ергенките. Не виждам някоя от тях да иска да създаде семейство в близко бъдеще - приоритетите са им бърза слава, последователи и пари от реклами.

Общи условия

Активация на акаунт