🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 951
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 250
Оборот не е равно на печалба, нали. Имам пример с приятели, работещи в семейната фирма на техните със значително по-висок оборот, от които обаче разходите са огромни. Имат хубави жилища и нови (фирмени) автомобили, но са на заплата 4к.

# 2 251
Разбира се, че не е, но пак е доста за заведение. Джанъм Варна (в който участие има Мартин) има по-малък оборот. И делът му е по-малък.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 21:08 от Lilly_85

# 2 252
Да, майката на Виктор има доста възможности. Много готина и стабилна жена е. Беше много против участието му.  Дори в момента е в Китай. И дума не може да става, че ще участва в Ергенът и ще се вижда с фаворитките на сина си. От това си правя и изводи, че от страната на Мартин също няма да има роднина, която да пътува до Шри Ланка.

# 2 253
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това с роднините е пълен цирк и намирам за нормално възрастни хора да не искат да се излагат по този начин пред цяла България.
Всички знаят,че няма нищо реално там,обаче Кажи маме,коя да избера?
Голяма подигравка за родителите.

Я кажете, Доган няма ли някой син като за Ферай? Да миряса там момичето.

# 2 254

За 1-и юни шоколадови яйца ли и купуваш 😂😂😂

# 2 255
Аз не знам откъде тръгна, че Виктор бил беден. Този си личи, че се чуди в кое реалити / предаване да влезе.  Човек без проблеми. Поне без парични такива.

# 2 256
Ама момент, как така сега е позволено Виктор да бъде мамино синче, а за Марто не може? И другата позиция, родителите му са богати, не той. 🤣😂🤣😂

# 2 257
Самият той си каза, че бил най-бедния ерген, съответно Мартин каза, че бил най-богатия. И двамата, като цяло са ок финансово, без да са милионери, не е като да не могат да си позволят да глезят жени.

# 2 258
Аз не знам откъде тръгна, че Виктор бил беден. Този си личи, че се чуди в кое реалити / предаване да влезе.  Човек без проблеми. Поне без парични такива.
Той го каза още във визитката си. Бил най-бедният ерген, който е влизал в предаването. Което значи доста, при положение, че първият Виктор работеше на 1600 лв (нещо такова), преди да почне неговият сезон.

# 2 259
Той каза и че не е гей. Шегувам се. Шегувам се. 😂😂😂

# 2 260
Ехе, чичо Марто наистина е бил с Йоана от излизането си от Игри на волята до началото на снимките на Ергенът, интересно.

# 2 261
На мен Мартин ми е по-съвременната версия на Тодор Славков. И по-безинтересната. Същата "безрадостна" съдба на галенче и същия пропилян по алкохол и жени потенциал. Жалко, че "Ергена" го нямаше преди 15-20 години, малък Тошко щеше да е идеален за ролята. С много по-изразено чувство за хумор е. Или беше, сега не го знам.
Аз за още един такъв се сещам Янчо Таков, пропилени пари и възможности.
Иначе това, че Виктор е казал, че е най-бедния ерген, нищо не значи. Много им се връзвате на всяка дума, говорят си колкото да стане интересно.

# 2 262
Идвам с горещата клюка, че Виктор май ще се окаже по-богат от Мартин. 😁 По-точно майката на Виктор. Загледах му ФБ и през годините поства за Art Club Museum… Собственост на “Бавари ООД”, основано от Иво Русинов, а в момента 34% дял има Галя Стоянова - майката на наш Вико. 😁 Оборот за 2021 г. - 1,5 милиона лева.

Къде точно пише, че тази Галя е майка му? Видях споделено във Фейсбук Impresamente Art hotel, не Art club museum. Видях я тази информация в ТР, ама къде е асоциацията баш с този Виктор?

# 2 263
Във ФБ му има и за Art Club Museum. А името на майка му сравних с една статия отпреди години за плувните му успехи.

Скрит текст:

# 2 264
Не ми го показва чак толкова назад на фейсбук страницата 😅 и кво начи, имаме един с 30% от заведение и друг с 15% от заведение.

Общи условия

Активация на акаунт