🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 964
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 235
Екстра си е Мартин. Прави точно това, което си е наумил – да се позабавлява там.

# 2 236
  • София
Е да. Просто е кристално ясен типаж. Галантен, бохем, купонджия. И намира кусури на всяка.

# 2 237
  • Варна
Всички сме наясно от ден едно, че Мартин не е там да си търси жена.

# 2 238
То това предаване не е да си разкриват душите. Не мисля, че е пределно ясен. По-скоро е доста прикрит.

# 2 239
  • София
И това му е от "школовката". Майстор на "смол ток". Демек говори, ама нищо не казва.

# 2 240
Като гледам, Мартин вече го сватосахте за Даниела. Айде, по полека, още не е започнала съществената част, а и засега той показва, че харесва Косара. Мартина също няма да го отстъпи без бой. От къде ви влезе тая Рупецова в главите, да се чуди човек, та даже и реакцията на мама и тате вече се обсъжда. Ей сега съм готова да се хвана на бас, че Мартин не планира и няма да има романтична връзка с нея.

# 2 241

Нова снимка за обсъждане хахах кое е по-малкото зло?

# 2 242
Я да питам тук, че вие знаете всичко Laughing На Мартин двете деца от различни жени ли са? По неговите думи, оставам с впечатлението, че са от първата му съпруга, но на доста места чета, че били от различни жени. Та кое е истината?

# 2 243
И двете му деца са от Гергана.

# 2 244
Наистина определено трябва да са поне 3 епизода седмично тоя сезон, че е бавен и муден. Дано поне са по-дългички като са два, макар че по програма не са. Те ако карат по тоя формат, какво - ще гледаме церемония през седмица ли?  Ужас.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:50 от RoseofVersailles

# 2 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Даниела и Емануела какви били..то пък защото Мартин е цвете,велик мислител и стойностен човек от обществото на най-ерудираните,най-благотворителните и най-знаещите.
Аз го виждам като един бохем хвалипръцко,който харчи всичко,което печели от заведението.Пие, спи до късно,футболни срещи, излиза с аверчета и си гледа повърхностния живот.
Нито е влязал,за да си търси партньорка,нито пък момичетата са там,защото наистина търсят любов.

Другия пък си домъкна приятелките,за да си направят една безплатна Шри Ланка. Настоящи ли са,бивши ли са..въобще не е честно.И най-накрая ще се окаже би,който експериментира ту с едните,ту с другите,защото многократно се намеква за тази "женска енергия" и как сега искал да бъде с жена.

Нека слезем на земята.

# 2 246
  • # супернатурална #
На мен Мартин ми е по-съвременната версия на Тодор Славков. И по-безинтересната. Същата "безрадостна" съдба на галенче и същия пропилян по алкохол и жени потенциал. Жалко, че "Ергена" го нямаше преди 15-20 години, малък Тошко щеше да е идеален за ролята. С много по-изразено чувство за хумор е. Или беше, сега не го знам.

# 2 247
Идвам с горещата клюка, че Виктор май ще се окаже по-богат от Мартин. 😁 По-точно майката на Виктор. Загледах му ФБ и през годините поства за Art Club Museum… Собственост на “Бавари ООД”, основано от Иво Русинов, а в момента 34% дял има Галя Стоянова - майката на наш Вико. 😁 Оборот за 2021 г. - 1,5 милиона лева.

# 2 248
Ха! Много ще е яко да им се подшушне на момите вътре, особено тези на Мартин, че Виктор може би е по-богатият от двамата! Да видим как от малко момченце с женска енергия, изведнъж ще им се види тестостеронов звяр! 😆
Кака Марта изведнъж ще прогледне за него, не с две, а с четири очи!

# 2 249
Ферай ще е първата, която ще смени лагерите… Ясно е, че за нея е по-важно мъжът да има пари, но ако може хем да има пари, хем да е млад и красив, няма да се двоуми. 😁 Може би затова Виктор си мълчи… Не иска да му се лепят златотърсачките.

Общи условия

Активация на акаунт