🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 600
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
На мен също ми направи впечатление, че Яна като говори, поне беше при разговора с Даниела, направо си затваряше очите.
Така изглеждаше на камерите.

# 301
Че тя гербаджийката не е ли от 10 години на КЗК, той кога е бил?
Петко Николов беше председател на КЗК много дълго време - около 15 години. По едно време беше и на Патентното ведомство.

# 302
На мен тази вечер Елвира ми допадна, честно казано. То аз и сега я забелязах повече, нещо съм им пропуснала предишния разговор с Мартин. Не че е някакъв титан на мисълта, но ми изглежда приятна и мила. Стори ми се, че това че целувката не била кой знае какво го каза по-скоро в неговия тон, за да види какво ще каже той, а не толкова, че е преритала да го целува.
И Мартин ми се видя някак по-свеж днес.

И Даниела засега не ми е неприятна, дори и външно, въпреки че се е направила на анимационно геройче с тези скули и носле. Доколко е права за Ергените - кой силен, кой слаб - и двамата не ми се струват много устойчиви хора, ама хайде :Д

Това, което намекнаха за Яна беше много странно (и много орязано!). Всъщност и други казаха нещо в този род, не само Бранимира, но нищо по-конкретно не дадоха - според мен е имало доста повечко по въпроса.

И от срещите много режат този сезон - не ми харесва това. Мартин и Елвира супер много ги претупаха за сметка на Виктор и Яна. И въпреки това и при вторите сякаш остана доста непоказано и недоизказано.
Аз никак не се вторачвам в такива неща по принцип, но определено монтажът на епизодите досега не ми допада.

На Виктор твърде много му личи, че харесва Бранимира и Росица. Бих била безкрайно учудена, ако без външна намеса накрая избере някоя друга, а не една от тях двете. По-вероятно Росица, ако Бранимира не си промени маалко от малко отношението - мисля си, че ще му писне да полага усилия в комуникацията с нея в един момент.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:35 от Geri2000

# 303
На мен също ми направи впечатление, че Яна като говори, поне беше при разговора с Даниела, направо си затваряше очите.
Така изглеждаше на камерите.

Това може и да е така, но тя го каза със злоба, че имала проблеми и не знам още какво

# 304
Виктор си я носеше😊

Бранимора е толкова незаинтересована от Виктор, че дори не си е направила труда да поноси гривната от конци, която им направиха за срещата… супер тъпо..
Чак пък да носи гривната от конци... Ако ѝ беше вече приятел или съпруг - да, прекрасно, но в случая само натегачка тип Елена или Маги би си го причинила. Липсват Анастасия и Дризела от предния сезон, обаче, да я зачекнат на темата.

# 305
Викчо ще си тръгне с Роса. Бранимира е много логична, изискваща, условия, па така, онака. Алоууу, светът не ти обещава нищо, а човек хептен. А и е бузана, мен не ми харесва грам.
//
Ана–мария е дразнеща панда с обратна захапка.
//
Мартин се наслаждава. Ще ги пробва всичките.
Накрая вероятно няма да избере нито една или ще е най-неочаквания избор.

# 306
Само аз ли останах положително изненадана как Мартина отказа изцяло на Виктор?

# 307
Преиграва.

# 308
Мартин се наслаждава. Ще ги пробва всичките.
Накрая вероятно няма да избере нито една или ще е най-неочаквания избор.
Според мен изобщо не се наслаждава - напротив. Някакви жени го вкарват в личните си битки за популярност и той няма контрол, което не му харесва. По тази причина се изнерви на Николина (която го дръпна настрани за среща) и Елвира (която си просеше целувка). Знае, че е използван. И дори не може да намаже, защото… Камери, нали…

# 309
Имам чувството, че понякога Мартин едва се сдържа да не реагира остро на някоя моминска мъдрост.
Бранимира трябва много да внимава с килограмите, че с това лице..ю олеле

# 310
На мен много лошо впечатление ми направи Даниела, все плюеше по Виктор - колко бих неуверен и незрял. Демек колко по-прекрасен е Мартин - да си го държи него и да престане да настройва момичетата срещу Виктор.
А Бранка го играе, той много ме харесва, аз него не, но много грубо и неуважително изглежда. Ми като не ти изнася тръгни си пожелание като Николина.
Тази непрокопсала психоложка какво ни я навират - след провала на Женени от пръв поглед, въобще не трябва да я показват по телевизията да ръси скучни клишета.

# 311
  • Варна

Явно е превен и е комплекс. Тя много ми прибича на някаква анимационна героиня, но не мога да се сетя на коя точно. Има хубви очи, но надолу е гротеска. Като ги скрие скулите си изглежда моного добре.

На Булката труп
Скрит текст:

# 312
Само аз ли останах положително изненадана как Мартина отказа изцяло на Виктор?
Е, тя го направи нарочно. Нали трябва да се покаже мега заинтересована, бяла и добра. Света вода иска да се изкара, принцина.

# 313
Бляк, Бранимира ми заприлича на лилипут бият с тая шапка. И държанието ѝ е на същото ниво.

# 314
Колкото и интимен акт да е гледането в очите, ние в същност имаме контрол колко да е интимен - може да сложим мислена преграда, да го изиграем закачливо или да бръкнем директо в дълбокото - като Клаудия. В този смисъл малко преиграха някои - да. Но все пак Мартина по този начин каза, че не иска да ходи на среща с него и няма смисъл да се тестват. И го обясни културно, заради което й симпатизирам. Като цяло май оперираните киборги ще се окажат по-хора от някои дами на изкуството.

На мен не ми е странно, че Виктор харесва Бранимира. Мъчно ми е.

Бохемството в начина, по-който го упражнява Мартин, не е много мъжко. Адикции, прекаляване с някои неща, презадоволяване, удоволствия, пилеене на пари, никакво самоограничение и отговорности. Най-голямата гордост - научили сме се да отваряме алкохолна бутилка като истински мъже… За мен това са неща, които отдалечават мъжът от мъжкото, което намирам най-вече в дисциплината и отговорността. И с тая шарена ризка, мазна усмивка, слаби крачета и фалцет, точно такъв вайб си ми дава.

Допълвам за Даниела, понеже видях едно мнение - тя трябва да си защити името на автор на книги, където се обяснява за алфа мъжете, провайдърите и момичетата за милиони. Съответно говори срещу мъжа, който не й влиза в стереотипа, но няма капацитет да види кой в действителност какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт