🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 494
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 810
За първа година гледам повече от 1-2 епизода от Ергена. Предишните три сезона само като ги видя на влизане и превключвам. Сега ми е интересно, някак е повече стратегическо и по-малко сеир. Това ми харесвам, аз не обичам евтините простотии, но не знам дали ще държи същата гледаемост, точно поради липсата на цирк. Хората хем не обичат сеира, хем като няма толкова им става рязко скучно. Същото важи и за дължина на епизодите - дълги са по 3 часа, като са 2 пък свършвало бързо.
Мен ми е идеално - има интрига и почва за обрати, има и всякакъв тип момичета : тунинговани, естествени, лепки, студени, смели, притеснителни и т.н. Ергените също са от два спектъра мъже. За мен този сезон на Ергена е много балансиран и си го гледам с интерес. Пожелавам им и висок рейтинг, за да се запази добрата тенденция. Като цяло последните два формата на Ники Николов показват ръст като качество за реалити, дано БТВ му дадат достатъчно време и шанс да се разгърне , защото показва едно ниво над тъпотиите на Топарев, Тушев и сие.

# 811
И на мен Росица ми е симпатична. Тук красотата се обсъжда като някаква върховна добродетел, а всъщност, тя има най-малко значение,  когато става въпрос за общуване и отношения между хората. Много важно, че някоя си е красива, ако наглее, простее, или не може две думи да каже на кръст. Досега не съм срещала жена, която е успяла да задържи мъж или приятелства само с красотата си.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 09:54 от Misi__36

# 812
Ужасна с Ана. Мария. С това увиснало виме, обратната захапка и мъжкарско поведение.
Росица е симпатична дори с несъвършените черти. Извадените от калъп носове не са по-добре.

# 813
Само едно не разбрах относно срещата на Мартин с двете момичета. Естествено няма нищо лошо в това, че е харесал някое от момичетата на Виктор. Ноо при положение, че във втория епизод си казаха и двамата, че не обичат да делят, а Виктор имаше интерес към Косара и накрая каза на Мартин, че няма никакъв проблем. Thinking Thinking Thinking Този момент не успях да го разбера ... Принципно не смятам, че Косара има нещо общо с Виктор , но това с разрешението наистина не го разбрах, уж имаше интерес към нея.

# 814
А иначе според мен "Ш мъ обадиш" е новото "Много мило"... фраза, която ще чуваме през целия сезон..

# 815
Не, не е. Grin

На Рапунцелова ареолата е отвън. 🙄 Така ли консултира горките, млади момичета...
 Пък мръвката на масата им е полу сурова. 🤪

Когато и каза, че децата са му най-важни.... Тя го попита "така ли" .... Това според вас нормална жена ли е ?

# 816
Има много момичета с естествена красота в предаването. Синтия и Клаудия от срещата с Виктор например. Като цяло всички момичета от страната на Виктор. Бранимира също е красива, противно на всичките обиди за нея във форума.

Когато се дискутира външния вид на други участнички, които имат корекции, няма негативна реакция. Или на участничка, на която ме симпатизирате. Струва ми се двоен стандарт.
Красотата е много относителна, тя не се ограничава само външни белези като очи, коса, тяло. Ако нечие поведение ти е противно, няма как да харесваш този човек и по външност. Та, в този смисъл, не е двоен стандарт.

# 817
Росица имала "дефекти"...Много кофти изказване. Разбрахте ли, дами, ако имате малки зъби или тънки устни, няма шанс да сте красиви?! Joy

# 818
Знаех си, че Мартин ще извика Косара. Той само нея харесва истински според мен. Залагам и сега, че Мартин ще избере Косара накрая, а Виктор - Росица.

# 819
  • Някъде там
Харесва ми сезона и регламента, обаче една двойка не виждам да може да се получи тук. Дори само за кратко след предаването да са заедно.
Ана-Мария и Бранимира, са ми изключително неприятни.
Дават ми вайб Людмила, а тя си ми остава най-противното същество за всички сезони до тук, както и Виктория от сезона на Алеко.

# 820
  • Пловдив
Не мога да го изтърпя това предаване 😊 Не ме линчувайте, моля 🙏
Чудя се само - така и така, според мен, повечето "фенове" са дами, защо не направят един сезон, в който 20-тина мъже се борят за една жена 😁 Може да не им раздава рози, а...плюшени мечета, примерно 😊

# 821
Как не виждаш да се получава? Мартин и Даниела са супер двойка. Срещата им беше добра. Чуха се много изтънчени свалки.

“Не обядвах, щото в храната имаше чесън, а на мен ми пада кръвното”…
“Аз много обичам щурци”…
“Не си чак такова дърво”…
И други подобни. 😁

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:40 от Lilly_85

# 822
Някой спомена че Синтия била натурална, а ринопластиката й е очебийна.
Напълно естествени според мен са Росица, Клаудия, Яна, Пресияна и мис тигрова

# 823
На Рапунцелова ареолата е отвън. 🙄 Така ли консултира горките, млади момичета...
 Пък мръвката на масата им е полу сурова. 🤪

Когато и каза, че децата са му най-важни.... Тя го попита "така ли" .... Това според вас нормална жена ли е ?
Аз не я намирам за нормална. Аз и тя имаме 1 година разлика, а цяла вселена ни дели. И като родител на 3 деца, казвам да, децата ми са ми най-важни! Мартин може да не ми допада, но за децата е прав.
Тази жена е изключително фалшива. Изобщо не я харесвам. Изкуствена е. Говоря за така често афишираното от нея - духовно, не само външността й. ... която е очеизбодно изкуствена. 🤢

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 08:18 от КремонаЛиза

# 824
  • София
Епизод 5 започва интересно - ....

Обзорът ти отново е шедьовър.

Наум днес появи ли се изобщо? Гледам Клаудия и си мисля, че този сезон е идеален за реклама на Цикатридина, обаче изглежда нямат договор.

Общи условия

Активация на акаунт