🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 576
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на Clouded за новата тема, розичка и чаша шампанско(отворено от Виктор!) за теб🫶
Новата е симпатична, не мисля, че ще се насочи към Мартин.
Обаче звукът е ужасен, НН имаше същия проблем в Островът на 100те гривни, ама айде те там бяха на плаж, а тук въобще не го оправдавам.

# 91
Даниелооо, досадна си бе, жена!

# 92
Забелязвам, че в този сезон, поне досега, момичетата са някак задружни и не толкова агресивно настроени една към друга.

# 93
Първа доза злоба. Главно действащо лице - Синтия. Наздраве. 😁

# 94
До кога продължават снимките?

Гледам сега подкаста на Неделчо с Габриела.  Той каза, че Мартин го е поздравил за дъщеричката и му в казал "недей да ме хейтиш много". Или пък им дават на ергените да цъкат телефони?
Не им дават, но Неделчо е вътрешен човек практически, сигурно имат някаква комуникация. Най-малкото чрез Туджаров.
А не им дават. Няма как да стане това при Мартин. Цъка си, като пич в стаята.

# 95
Ако някой ми беше казал, че Яна ще се сприятели с Рупецова, Мартина и Ферай… щях да се изсмея😁

# 96
Хахахаха, да си поправи някоя друга джука и грешен нос... ох, не мога просто 😆😆😆

# 97
"Мангиза","джука","грешен нос" Laughing Клаудия не им спести

# 98
Може би защото тези момичета/жени са по-мили
Ако някой ми беше казал, че Яна ще се сприятели с Рупецова, Мартина и Ферай… щях да се изсмея😁

# 99
Коя не иска да стане момиче за милиони.

# 100
На коя беше секси дупето ,малко кофти я снимаха?

# 101
Яна много си отива с Виктор.

# 102
Абе Виктор има нещо странно в усмивката Cry
Може би като се смее фалшиво..
Яна е симпатична, но ми напомня на Меган.. има нещо странно (леко лудато) в погледа.

# 103
Не го чух Виктор. Нямал намерение да даде роза на Яна ли? И как щял да се справи с нейната любов? Тоя съквартирантка ли иска, или жена, която да показва чувствата си?

# 104
Смятам, че Виктор не заслужава това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт