🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 603
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 60
Clouded, благодаря за темата. Аз нямам против, че вкараха (не)разведената, стига сеир да има.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:00 от Misi__36

# 61
Скучна е тази Николина, утре никой няма да я помни.

# 62
Благодаря за новата тема 😊

Нямах време да прочета напълно предишната, сори, ако повтарям някого.
Но днес забелязах, че в ТикТок са качили клипчета с момичетата - възраст, зодия, любими неща.
Уоу, много Везни и Водолеи тази година, няколко Овенчета и Стрелци и май две Телчета и Раче, Скорпион. Хаха, за да компенсират водната и земна енергия на ергените изглежда са заложили на доста въздух и огън
И аз това забелязах. Grinning
Добавих ги в първи пост, вече няма липси. Славена също е Везни.

# 63
  • Варна
Косара на 26 г., изглежда на 46 годишна, която иска да мине за 36 годишна.

Как е възможно да е толкова млада, а така да се е наблъскала с филъри...
То брадичка, то огромни скули, в които очите се губят и са някакви цепки, ботокс да вдигне веждите, а е само на 26....

Дърта съм и не го приемам това.

# 64
До кога продължават снимките?

Гледам сега подкаста на Неделчо с Габриела.  Той каза, че Мартин го е поздравил за дъщеричката и му в казал "недей да ме хейтиш много". Или пък им дават на ергените да цъкат телефони?

# 65

То брадичка, то огромни скули, в които очите се губят и са някакви цепки, ботокс да вдигне веждите, а е само на 26....

Не разбирам много от корекции и сигурно има , но понеже ѝ гледах много стари снимки(повече от 10 години) и там  разлика забелязвам в устните основно. В момента скулите са даже по-малки, а очите по-отворени.

# 66
До кога продължават снимките?

Гледам сега подкаста на Неделчо с Габриела.  Той каза, че Мартин го е поздравил за дъщеричката и му в казал "недей да ме хейтиш много". Или пък им дават на ергените да цъкат телефони?
Не им дават, но Неделчо е вътрешен човек практически, сигурно имат някаква комуникация. Най-малкото чрез Туджаров.

# 67
Сигурно им дават телефоните, за да могат да се зарибяват с други хора в тиндър, докато текат снимките. Не трябва да се пропуска нито една възможност да намерят любовта!

# 68
А този Туджаров какво прави там? Нали щеше да има нещо като излъчване след церемонията? Аз не съм гледала нещо от него до сега.

# 69
На сайта на предаването е. Не съм го гледала, защото 18 реклами на 15 минутно видео ми идват малко в повече.

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/

# 70
Последно неделя-вторник ли ще ги дават, или днес е по-скоро изключение? Нещо изпуснах схемата 🤔

# 71
Доколкото разбирам, предишната и тази неделя са извънредни епизоди. Уж ще е само понеделник и вторник.

# 72
Нареждам се за сеира и благодаря за новата тема.
На мен неразведената не ми пречи, колкото повече кокошки вкарат, толкова шанса за сеир се увеличава Grinning предполагам никой от гледащите не вярва,че някой от участниците е там да търси любовта,съответно така или иначе нищо няма да намерят, поне смях и зрелище за нас да има Grinning

# 73
  • Варна
Кло, триста рози за теб и чаша вино 🌹🥂

1. Да
2. Не
3. Не

# 74
  • Варна

Не разбирам много от корекции и сигурно има , но понеже ѝ гледах много стари снимки(повече от 10 години) и там  разлика забелязвам в устните основно. В момента скулите са даже по-малки, а очите по-отворени.
Може ли линк към нейни снимки като по млада?
Аз не намирам в нета или не търся с правилната дума.

Общи условия

Активация на акаунт