🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 652
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 165
Харесва ми тениската "One piece" на Виктор.

# 166
Виктор ми напомня на Тото, младия Тото.
И на мен!

# 167
И Яна и Елвира допуснаха една и съща грешка. Да търсиш интимност, дори и гушкане на първа среща не говори хич добре за момичето. Другата пък направо искаше да бъде намляскана.

# 168
  • София
И двете срещи са на ниво училищен лексикон. Вичката не харесва Яна, според мен, много претенции, много нещо. Мартин едва изтрая Елвира.

# 169
Леле, ужас!
Младият Тото.
Виктор не е за Яна.
Елвира е аут.

# 170
Виктор ми напомня на Тото, младия Тото.
На мен пък днес ми напомня на Александър от сезон 3, но доста по-неопитен. Той правеше такива възклицания. “Разбира се, че заслужаваш…” еди-какво-си.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:18 от Lilly_85

# 171
Яна, също като Елвира, много искаше да бъде целуната, търсеше непрекъснато близост.

# 172
Викторчо, горкият, търси точно "кака да го отрака"! Чак го съжалявам, завалията,защото ако знае какво го чака...

# 173
Най-хубавото, което може да се случи на Янчето, е този да я изгони. Може да си намери по-добър.

# 174
  • густо майна Филибето
Анна-Мария е много необходима на предаването, ама много! Joy  Дано и ергените мислят така Joy

# 175
Елвира нещо не ми харесва, тя не се усмихва, а направо се зъби. И леко просташко ми се стори нейното разпитване "я сега кажи какво си казал еди кога си..". Е това разговор ли е, флирт ли е? Марто беше на интервю.

# 176
За първи път, откакто излъчват "Ергенът", аз сварвам да ви изчета и да гледам. Видимо е скучно, но с вашите коментари с глас се смея 🤣

# 177
Елвира не е толкова глупава, просто го харесва и си глътна граматиката. На вас не ви ли се е случвало на младини да се смутите от някой мъж?

# 178
  • Fire & Blood
Верно ли така се държат сега на първа среща. Криндж, и двамата ергени не харесаха девойките и ако можеха щяха да избягат дружно от тях. Накрая да не се окаже, че Викторчо ще вземе кака с дълъг спииисък, а Мартин благочестива девойка, ще е голям цирк.

# 179
Евалата на продукцията.. довели са си ергени, които "не допускат лесно до себе си".. няма какво да се обърка в шоуто..  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт