🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 698
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 150
Според мен Виктор и Йоана си отиват, аз лично не го виждам до някоя от напомпаните.
Имаме ли Йоана?!

# 151
Младите дами, заинтересовани от Виктор, веднага откриха причини поради които да злословят срещу Яна и да я превърнат в „нелепа жертва” на „меркантилните лешояди” във формата, издигайки себе си до ниво „морален стожер”. Завистта определено ги разтресе и демонстрираха огромна простоватост. Чак ми стана жалко.

Относно Виктор и Яна — няма шанс според мен да се получи между тях; Виктор ще се стресне съвсем скоро от „сериозността” и потенциала на взаимоотношенията им, което ще доведе до скорострелното (и почти неочаквано) изпращане на девойката.

# 152
Елвира е много противна.
Мартин “в миналия сезон имаше един целуфан, дето ги мляскаше. където свари, аз няма да съм такъв.”
Евала, брат!
“Абе тея момичета, не ме ли познават! Не знаят ли, че информация ат мен няма да получат?!”
Те всички теб те познават Мартине! Ей, нагъл си за двама!😄

# 153
Елвира ми изглежда глуповата .

# 154
Според мен Виктор и Йоана си отиват, аз лично не го виждам до някоя от напомпаните.
Имаме ли Йоана?!

Ми не,Яна била. Не мога да го запомня още 😅

# 155
И защо на Мартин брадата му е толкова не поддържана🙄

# 156
А, не, аз питах, защото реших, че нещо съм проспала.

# 157
Забелязвате ли, че на Ива устните да доста зле в профил? На това нежно лице такъв филър е набола, като птицечовка е.

# 158
Ей я бе, тя готова на първа среща да се мляска. Елвирооо, празна кратуно.

# 159
Да ви кажа честно, на мен Мартин ми изглежда доста по-гействен. Причината да го определят като мъжкар е че го знаят, че има пари.

# 160
Забелязвате ли, че на Ива устните да доста зле в профил? На това нежно лице такъв филър е набола, като птицечовка е.
Да!

Ох, тия ги изкъпаха в съседни вани, на целомъдрено разстояние и сега ще беседват Grinning Интервюто започва.

# 161
Горката Елвира, с това IQ на печурка. Язък ѝ за хубавата усмивка.

# 162
Мъ, че е глупава тая Елвира!
Куха лейка и дърт коцкар, това е до тук срещата между Елвира и Мартин. Какво да очакваме да излезе от това? На първо време - скуууука!

# 163
Елвира чака сега и веднага да ѝ каже, че е Единствената за него. Ако може да получи и обещанение, че ще я издържа до края на живота ѝ още по-добре.

# 164
  • Варна
Виктор ми напомня на Тото, младия Тото.

Общи условия

Активация на акаунт