🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 671
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 225
Абсолютна нелепица гледаме в момента.

# 226
Даниела защо си подпираше носа така като мис Пиги?!
Явно е превен и е комплекс. Тя много ми прибича на някаква анимационна героиня, но не мога да се сетя на коя точно. Има хубви очи, но надолу е гротеска. Като ги скрие скулите си изглежда моного добре.
Другото не мога да го коментирам още.
Виктор, определено не изтлежда толкома благонадежден момък. Разбивал е сърца той и то доста. Използа чара си, който е в изобилие, но не ми изглежда да е много мил навън. Така ми изглежда.

# 227
Ива се беше облякла като изтормозена съпруга

# 228
Ееее, най- после да вкарат някой за Викторчо. Измъчиха го момчето с тия жени, направо ми беше измилял.

# 229
Каква е тази простатия с гледане😂
Е как, психологически трикчета!
https://dama.bg/article/kakvo-se-sluchva-kogato-gledame-niakogo- … a-10-minuti/25441
https://icu-bg.com/eksperimentat-ochi-v-ochi/

Шъумръ, как я гледа тая ужасна Бранимира, като бито кученце...

# 230
Накарах мъжа ми да ме гледа 60 секунди в очите и той ми каза, че съм луда. Момичета, това лош знак ли е? 😁

# 231
Тя па тая по-безизразна не може да е

# 232
Оф, стига с тази Бранимира, все едно гледам дете в осми клас. Нищо женствено няма в нея.

# 233
  • Бургас
Елвира е "плоска" ментално, Мартин май съжали, че я покани. Яна и Виктор са от различни планети. Мартина ми напомня на младата Аня Пенчева малко. Харесва ми засега, че го няма от най - евтиния сеир.

# 234
Сори, но Ана Мария няма нищо красиво.
Аз не съм го гледала Марто в ИВ и засега много ме кефи. Никакъв гейски вайб няма, а бохемски.
Боже, отблизо е плашеща Бранка. Вико определено няма никакъв вкус. Яна е най малкото доста по-хубава от тази дунда. 😁

# 235
Погледа на Бранкича към Виктор е досущ като някое чудовище от хорър филм, бррр

# 236
Бранимира- парче лед с малки очички! Кошмар!

# 237
Бранито ще му бяга по тъч линията и това ще го накара да я гони. Нали иска той да е преследващият. В грешното предаване е. Тук момите са преследващите.

# 238
  • София
Тази Бранимира освен, че е груба в лице, има и кофти кожа, малки очички и не знам откъде вади това високо самочувствие.
Мартина наистина приличаше и се държеше като леля му на Виксата

# 239
Аз много не им знам имената,ама всички са ми като карикатури!
Една читава няма

Общи условия

Активация на акаунт