🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 609
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Само аз ли останах положително изненадана как Мартина отказа изцяло на Виктор?
Очаквах го. Сега Мартин ще подкара на Виктор момите, по - конкретно - Косара. Самият Виктор няма интерес към никоя от Мартиновите, честно казано.  Дано само се изплъзне от ръчичките на това това самовлюбеното девойче, дето си е въобразило, че е много специално. Ако е малко поне умен, ще разбере, че ако я накара да поревнува и спре да й обръща толкова внимание, има по- голям шанс. От началото се чудя на странния му избор, сигурно има някаква студена и игнорираща майка, не мога да си го обясня другояче...Много антипатично същество

# 316
Косара и Мартина ми се очертават като най - симпатични и като визия, и като поведение.

Изненадващо и на мен.
Харесвам много и Росица засега. Дори с носа.

# 317
Е, че тя Мартина какво да го търси при Виктор. Вижда, че момчето е без опит и без пари, изобщо не е неин тип. Мартин, освен че му се носи слава на богаташ, то и е бивш на Емануела, с която явно се опитва да се съревновава на всички фронтове.

# 318
Според мен носът на Росица ѝ придава по-интересно излъчване. Писна ми да се чудя коя коя е с едни и също носове, зъби и устни.

# 319
Росица много ми прилича на Крисия - същия широк нос, но е симпатична със сърцевидно лице.

# 320
Тази Мартина е ужасна, изкуствена и направена. Ще е играчка, която омръзва.
Мартин е доста лигав като мъж, глезен, свикнал да му се предлагат всякакви жени. Ще го заинтригува истински стойностна жена – с характер, интелект, външност. Сред тези не виждам такава. Но ще си поиграе, да.

# 321
Да точно на нея прилича.

Яна прилича на една актриса в един турски сериал "Мелодията на сърцето". Направо като излязла от там е. 😂

# 322
Тази Мартина е ужасна, изкуствена и направена. Ще е играчка, която омръзва.
Мартин е доста лигав като мъж, глезен, свикнал да му се предлагат всякакви жени. Ще го заинтригува истински стойностна жена – с характер, интелект, външност. Сред тези не виждам такава. Но ще си поиграе, да.
Контравъпрос: защо пък една истински стойностна жена би се заинтригувала от него?

# 323
Тя не, но той да.
И ще кажа защо.
Защото той е образован, интелигентен, но е лигав бохем. В същината си търси стойностна жена, която очевидно не се търкаля в заведенията му като сервитьорка или клиентка.

# 324
Ферай обаче бързо я надушиха, че си е класическа златотърсачка. Даже не полага усилия да има онлайн бутик или да е инфлуенсър. :д

# 325
Уф, догледах ... с превъртане.
Голяма скука. Не виждам ярък образ или някой с потенциал, който да се разгърне за в бъдеще. Мисля, че ще си кретаме така дори и с жалките опити на екипа да "разчупят обстановката", просто защото са подбрали хора, които за 4 епизода са прочетени книги. А, да, Косара без грим е по-хубава и не знам дали нарочно, заради предисторията с Виктор, наблегна на това,  че ако иска да види натурална жената до себе си, мъжът я води на басейн. Wear Bikini  Мартин каза същото за Мартина на яхтата - че се е хвърлила във водата без  да мисли за грим и прическа. И още нещо, повечето моми си оставят вратичка и за втория ерген. Яна е натоварваща и пренавита, не ми харесва, а Виктор вече съжалява, че й е дал роза, сега ще трябва с неохота да пази крехката психика на доброто и неопитно момиче. Елвира как пък не я затвори тая уста, от зъбите ли е, не знам. Голяма флегма ми изглежда, не особено умна и все се оглежда неспокойно за камери или за мухи по тавана. Меко казано не ми харесаха срещите, както и целият епизод.
ПП: Женената чак се обидила на Виктор, че не я поканил в Шри Ланка!!!
А Мартин пак изглеждаше пиян под балдахина с Ни Ло, която пък беше убедена, че той я е харесал заради красотата й.

# 326
Аз я харесвам Ферай. Има си цели е открита.

# 327
  • Street of Dreams
Супер тъпа беше срещата на Мартин, който дисциплинираше една куха лейка в леглото. Плува в много плитки води, пък уж потенциал имал.
Даниела се прави наистина на много разбираща, а той много иска да й покаже кой е шефа, само че още не му стиска съвсем.

Яна ми стана симпатична с нейното вдетеняване на влюбено момиченце, беше много по-игрива, отколкото очаквах от толкова срамежливо момиче.

Репликата на вечерта беше "Елвира не е свикнала да не я целуват на първа среща" 🤣

# 328
Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но ми липсват малоумните игри от предните сезони. Какво беше това '' една ще иде на среща, посочете всичките вкупом". А тази криндж психоложка защо говори като служителка в обреден дом? Защо момичетата се гримират сами, не че гримьорите на предишната продукция ги правеха богини, но поне имаше такива. Наистина ли тази година нямат дори рокли осигурени?

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:19 от RoseofVersailles

# 329
  • Варна
Добре де, само аз ли видях как Ана-Мария се изпльоска на тревата?🤣🤣🤣

Барманът е безопасна игла и това е умишлено, за да не им развали формата. 🤣

Яна не става, твърде е малка още.
Елвира се чудя с какво ви впечатли? Много е куха и има крака като тухли.

Силвия ми е на сърце, но няма да се класира ни при Мартин, ни при Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт