🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 532
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 420
  • България
Толкова ми беше интересно вчера предаването.. Погледнах слоновете, маймуните, как две маймуни се учат да танцуват, едната маймуна иска целувка.
Моето гледане на Ергенът се превърна в слушане и гледане на някой откъс, ако се случи нещо хващащо ухото.
Жените имат нужда от гримьор, а не от фризьор. Там що годе се справят с изключение на Бранка, която на срещата си беше: Кичка на всяко трънче по косичка.

# 421
  • София
Елвира не е тунингована. Тя си е натурално  надарена и с хубаво тяло, за завист на Даниела и Мартина.

На Елвира горещо й препоръчвам да си тунингова мозъка, че е толкова куха, че даже на Мартин му стана скучно с нея.

# 422
Направи ми впечатление, че Мартин се интерусува от социалните умения на момите – колко лесно се сприятеляват. Аз като редовен зрител на криминалния канал ID, мога да кажа, че проблемите идват при тези, които нямат никакви приятели.

# 423
  • България
Елвира има джуки, има нещо в скулите, лицето й е като след buccal fat removal ала Аня Тейлър Джой. Бюстът е възможно да е уголемен.

# 424
Елвира не е тунингована. Тя си е натурално  надарена и с хубаво тяло, за завист на Даниела и Мартина.
Елвира има ринопластика, много хиалурон и изкуствени зъби.
Зъбите не мисля, че са изкуствени, по-скоро са подредени и избелени. Внимателно я огледах, защото ми харесва усмивката ѝ и има несъвършенства, които при фасети няма как да се случат.
За ринопластиката сигурни ли сте? Изглежда ми натурално.

# 425
Елвира се показа като доста куха и неориентирана, но за мен си остава най-красивата там. На Косара красотата не я виждам, даже направо ми е грозновата.

# 426
Елвира има ринопластика, много хиалурон и изкуствени зъби.
Зъбите не мисля, че са изкуствени, по-скоро са подредени и избелени. Внимателно я огледах, защото ми харесва усмивката ѝ и има несъвършенства, които при фасети няма как да се случат.
За ринопластиката сигурни ли сте? Изглежда ми натурално.

Убедена съм, защото едно време членувахме в една и съща група . Просто резултатът е естествен. Виж, бюстът и е натурален.

# 427
Хич не е пипана Елвира, хич! Уста, нос, зъби не са пипани, ама изобщо.

# 428
Извинете ме за грубото отношение към Елвира, но тя ми прилича на катерица, зинала да захапе лешник. В 90% от кадрите тя е с отворена уста, което я прави да изглежда леко дебилна.

# 429
И за какво беше този извънреден епизод? Слаб епизод.

Вкарването на този Георги Петков (който и да е) е напълно излишно. Този е класически гей. Момичетата явно си намериха първа дружка. Дръжте обаче Виктор по-далеч от бара и бармана...
Пияните жени са ми много неприятна гледка. Дано този сезон има по-малко неловки моменти. Ама надали...

Яна е очарователна, сладка и невинна. Не е за Ергенът и изобщо за риалити формат. Голяма грешка да се запише в него и да отиде. Дано всичко това не я направи по-цинична.
И категорично не е за Виктор и за неуверени мъже като него. Тя го плаши и разбирам защо.
Виктор с нелепите си синхрони може да прецака всяка една романтична емоция.

Уенсдей е плашеща...
Доста студена жена.

Елвира е объркала сезоните и ергените... Милата е очаквала да я намляскат.
След всичките и приказки по време на срещата и след нея с момичетата в къщата ми олекна.
За разлика от Яна, която ми хареса и затвърди добрите ми впечатления за нея след епизод 1.

Това с взирането в очите беше криндж.
Погледът на Мартина описа най-добре целия безсмислен сегмент.

Никакъв извънреден епизод не беше… пуснаха го само и единствено за рейтинг, но след час Нова обявиха, че и те ще си дават предаването и не им се получи номера

# 430
Ми не ми изглежда да е лягала под скалпела. Ако е, то със сигурност е бил по-добре хирург от този на Даниела-многознайката. А колко е умна, глупава - това е друга тема. Аз коментирах външния вид, което е най-важно за Мартин.

За Бранимира - грозна, нагла, глупава! Не знам какво точно й харесва Виктор.

# 431
  • София
Елвира се показа като доста куха и неориентирана, но за мен си остава най-красивата там.

Изключително инфантилна. А била на 27 години. С разсъждения и поведение на 13 годишна.

# 432
Убедена съм, защото едно време членувахме в една и съща група . Просто резултатът е естествен. Виж, бюстът и е натурален.
Явно наистина е много естествен, защото ѝ разгледах старите снимки. Освен ако не си е правила устни, гърди и нос преди 2018 - това е тя тогава.
Хиалурон към днешна дата май има, но е съвсем малко, очертава си много извън устните.

Скрит текст:

# 433
Не зная дали е била Яна, но те всичките са ми като за там, без Силвия. Ако историите на Емануела са  верни, Марта може да е била на ксанакс някога. Носа на Елвира е пипан, те вече усти си правят на 16...

# 434
Ми аз пък не ви разбирам, Яна е напълно нормално момиче. Има позитивни, влюбчиви и наивни хора и на 50. Задължително ли е всички да го играят фаталната жена, като Бранка и подобни? Нито пък смятам, че някой ѝ се подиграва, освен Бранка, пък тя най-вероятно го прави заради това, че е неспособна да изпита емоция.
Абсолютно! Но просто вече на 23г повечето жени са се наживели, преживели всичко, сложили филъри и опънати скули...какво да изпитат като вече са поизхабени от живота. Имаше преди време едно момиче на 18 в стани богат и приличаше на малко дете, защото сме свикнали да гледаме мумии по телевизията.
За мен неадекватната и с метални проблеми е тази от срещата на Мартин, чието име не помня, а не Яна.

Общи условия

Активация на акаунт