🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 537
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И за какво беше този извънреден епизод? Слаб епизод.

Вкарването на този Георги Петков (който и да е) е напълно излишно. Този е класически гей. Момичетата явно си намериха първа дружка. Дръжте обаче Виктор по-далеч от бара и бармана...
Пияните жени са ми много неприятна гледка. Дано този сезон има по-малко неловки моменти. Ама надали...

Яна е очарователна, сладка и невинна. Не е за Ергенът и изобщо за риалити формат. Голяма грешка да се запише в него и да отиде. Дано всичко това не я направи по-цинична.
И категорично не е за Виктор и за неуверени мъже като него. Тя го плаши и разбирам защо.
Виктор с нелепите си синхрони може да прецака всяка една романтична емоция.

Уенсдей е плашеща...
Доста студена жена.

Елвира е объркала сезоните и ергените... Милата е очаквала да я намляскат.
След всичките и приказки по време на срещата и след нея с момичетата в къщата ми олекна.
За разлика от Яна, която ми хареса и затвърди добрите ми впечатления за нея след епизод 1.

Това с взирането в очите беше криндж.
Погледът на Мартина описа най-добре целия безсмислен сегмент.

# 406
Яна, симпатична жена?....

# 407
Скрит текст:
На мен ми прави впечатление, откакто се помня, как в нашето поколение много често хубави, свестни и добри момчета си хващат някакъв пингвин, мармот или бобър, който не само че няма шия, не си сигурен къде се губят очите от бузи, кривокрака, кривогледа и т.н. (не че се подигравам на хора с проблеми), но и имат и  ужасно отношение към тях – изневеряват им, използват ги, унижават ги, и дори я няма едната красота, за да си кажеш „ето затова стои с нея, заслужава си го“. Не знам дали е било тенденция в предходни поколения, но наистина става константа сега при мъже около възрастта на Виктор. Имам вече няколко случаи на мъже приятели, които зарязват хубави и свестни момичета, за да се върнат при някоя Бранимира. И не правя паралел с Яна, там че има нещо крийпарско - има.
Това е играта на живота – ниски, трътлеси, кривогледи, с боксьорски носове, НО манипултивни, в добрия смисъл – карат го да се чувства умен, силен и всеможещ. Какво му трябва на един мъж – жена, която да му подхранва самочувствието. Тези жени, които го правят, мислейки за себе си, живеят чудесно.
Aма там ми е загадката - те се държат с тея момчета като с изтривалки.
Явно все пак е въпрос на интелект или както е модерният термин социална интелигентност. Когато се държиш враждебно към някого, бъди готов за ответен удар. В случая с Бранимира, Виктор не е дорасъл да ѝ се противопоставя, тя го усеща и трупа дивиденти на негов гръб – вижте ме каква мацка съм и въртя Ергена на малкия си пръст.

# 408
Яна въобще не ми е толкова невинна, колкото я изкарвате тук. 6 деца били, пък с какво се занимава, та пътува насам-натам. На 27 ли разбрах, че е? И снимчица, дано е случайна, а не защото са приятелки, с госпожа П@рацетамол 😆

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:33 от DiaMia

# 409
Харесва ми идеята, че момичетата се обличат, гримират и си правят прическите сами, макар да си личи, кой има спонсори и възможности и кой не, но какъв е този ретро-фолк-труженишки вид - то е чокър, леопард, фризура, червило, ум да ти зайде:

Туй ми е другото фаворит за визия:

# 410
Виктор и Бранимира ми навяват асоциация за свирен мач, както при Евгени и Валерия Първа. Само че там Валето поне в предаването стоеше безучастно, "махни сА" беше след като спечели. Пък настоящия борсук отсега вика "махни сА" и Виктор само мига немощно.

# 411
Да,Яна е симпатична млада жена.
Трупа тя дивиденти Брана само хейт и масова непоносимост на хората към нея.

# 412
Нова тема имало, а аз се чудя защо никой не коментира след снощи.

Тази Даниела все повече ме дразни - на всяко гърне-похлупак. Всичко знае и от всичко разбира. Като е толкова уверена в себе си защо се е обезобразила и прилича на Майкъл Джексън и на 32 години няма съпруг и семейство?

Може би Яна да е на спектъра, възможно е. И аз забелязах, че не прави контакт с очите, което е един от червените флагове за Аутизъм.

# 413
  • Вестерос
Яна, симпатична жена?....
Да, че какво ѝ е? За мен е една от най-красивите там.

# 414
  • Бургас
Тази леопардовата /забравих й името/ много сериозно се е взела за фатална жена. Laughing  да видим как ще влезе в роля, ако я поканят на среща, изглежда отворена и за двата ергенЯ

# 415
Дано наистина са сменили тактиката от много алкохол, на почти никакъв.
Да се излагат натурално, не да се оправдават като излезнат с алкохола.
Не мога да схвана логиката на Мартин да избира първо тези, които знае, че са скучни. Разбирам, че ги държи като жокери по-интересните и провокативни, но ще им умре рейтинга докато изкара коза от ръкава. Хайде да избира Косара вече и да се разбутва по-бързо кокошкарника.
Виктор си е доста предвидим завалията. Добре, че скриха бармана от него.

# 416
  • София
Аз да си измрънкам, че тези епизодчета но 2 часа, с това разделяне на един голям епизод на два малки изобщо не ми допада. Днес малко - утре малко, а розораздаването кога? Веднъж седмично ли ще ги гонят? Интересно ми е по колко момичета ще гонят, щом може всеки ерген да раздава на всяка? Нещо не е доизмислено с тези кратки епизоди и не ми харесва.

# 417
  • Бургас
Не мога да схвана логиката на Мартин да избира първо тези, които знае, че са скучни.
Визията му е водеща, такъв му е таргета - тунинговани миски, плеймейтки - реализирани, недореализирани, клатени-недоклатени Laughing...

# 418
Елвира не е тунингована. Тя си е натурално  надарена и с хубаво тяло, за завист на Даниела и Мартина.

# 419
Елвира не е тунингована. Тя си е натурално  надарена и с хубаво тяло, за завист на Даниела и Мартина.
Елвира има ринопластика, много хиалурон и изкуствени зъби.

Общи условия

Активация на акаунт