🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 538
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 375
Ми аз пък не ви разбирам, Яна е напълно нормално момиче. Има позитивни, влюбчиви и наивни хора и на 50. Задължително ли е всички да го играят фаталната жена, като Бранка и подобни? Нито пък смятам, че някой ѝ се подиграва, освен Бранка, пък тя най-вероятно го прави заради това, че е неспособна да изпита емоция.

# 376
Недоразведена Smile
Аз очаквам още момичета да влязат или поне още една,от страната на Мартин.
Ива влезе за Виктор,значи е ред на Мартин и да видим неговата 'непоканена'.

Може и театро да е това с Бранимира. Или си го има за нейн,защото само тя е с покана и познава Виктор от преди шоуто и се дразни на целия този цирк, или просто не го харесва толкова и не иска да се излага пред цяла България
с преструване.
Ще стане ясно.

За мен идеалните двойки като усещане и разбирателство на този етап:
Виктор с Росица
Мартин с Мартина (която обаче се цупи за щяло и нещяло,което той видимо не харесва).

# 377
  • София
Чудя се къде сте Simple Smile Благодаря за темата. Гледам със закъснение, но защо някои жени непрекъснато си държат устата отворена и показват зъби. Визирам Елвира. Ужасно е Sad

Защото са им пипани зъбите, по-големи са и не им се побират в устите. Мартинчо е същата работа - трудно си затваря устата и фъфли.

Сега да кажа - тази Бранимира, така ще си намери майстора някой ден, ще захапе по някой, като Мартин, защото ще й е интересен и ще гризне дървото яко. То на такива отворени, като нея и онази с книгата, накрая рано или късно винаги им става тясно около вратлетата.
Връщам се да ви дочета

# 378
Ако Мартин е умен, ще хване в момента да забаламосва Рупецова, да покаже колко съветите в псевдо книгата ѝ нищо не струват, да я поунижи малко, да я дескредитира пред всичките  "курсистки" и да я натири набърже. Нали уж искал винаги да има запомнящи се участия и да променя играта - да се пробва там да свали някоя и друга маска, те тия не са ѝ трудни.

# 379
Понякога меметата и коментарите в темата са по-интересни от предаването. На мен до момента ми е доста скучен този сезон. Ето ви и Бранка като костенурка нинджа, много и отива същото пихтиесто лице има. https://www.instagram.com/p/DGJiNXLI0h_/

# 380
  • София
Ферай обаче бързо я надушиха, че си е класическа златотърсачка. Даже не полага усилия да има онлайн бутик или да е инфлуенсър. :д

Защо да полага усилия - тя си каза още в началото, че иска да е Степфордска съпруга. А, за да е такава, трябва мъжа й да има пари, за да я издържа. Не е лъгала, не се е правила на нещо, което не е - директно сложи картите на масата, за което браво. И онази с книгата е златотърсачка и то от гадните, които са готови да си зарежат мъжа при първата трудност в живота му, само дето се опитва да се прави на успешна, като е написала една книга, която никой не чете.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 10:16 от Lady Cassiopeia Duval

# 381
Спалнята в обора беше топ! LaughingLaughing

# 382
  • София
Въпросите, които си задават, докато са на среща, сами ли си ги измислят или е по сценарий? Толкова са елементарни. Все едно гледам деца в трети клас. Само дето не се питат, кой ти е любимия цвят.
Защо прякора му е Елвиса на Мартин?

# 383
Ако Мартин е умен, ще хване в момента да забаламосва Рупецова, да покаже колко съветите в псевдо книгата ѝ нищо не струват, да я поунижи малко, да я дескредитира пред всичките  "курсистки" и да я натири набърже. Нали уж искал винаги да има запомнящи се участия и да променя играта - да се пробва там да свали някоя и друга маска, те тия не са ѝ трудни.
Това би било интересно, на ринга да излязат двама с излишни претенции (Елвиса и Рупецова), сеирът би бил оправдан.
Вместо да се обяснява какво не достигало на Яна

# 384
Това би било интересно, на ринга да излязат двама с излишни претенции (Елвиса и Рупецова), сеирът би бил оправдан.
Вместо да се обяснява какво не достигало на Яна

Е, в интерес на истината Рупецова единствена зашити Яна, включи майчинския инстинкт.

# 385
На мен ми прави впечатление, откакто се помня, как в нашето поколение много често хубави, свестни и добри момчета си хващат някакъв пингвин, мармот или бобър, който не само че няма шия, не си сигурен къде се губят очите от бузи, кривокрака, кривогледа и т.н. (не че се подигравам на хора с проблеми), но и имат и  ужасно отношение към тях – изневеряват им, използват ги, унижават ги, и дори я няма едната красота, за да си кажеш „ето затова стои с нея, заслужава си го“. Не знам дали е било тенденция в предходни поколения, но наистина става константа сега при мъже около възрастта на Виктор. Имам вече няколко случаи на мъже приятели, които зарязват хубави и свестни момичета, за да се върнат при някоя Бранимира. И не правя паралел с Яна, там че има нещо крийпарско - има.
Това е играта на живота – ниски, трътлеси, кривогледи, с боксьорски носове, НО манипултивни, в добрия смисъл – карат го да се чувства умен, силен и всеможещ. Какво му трябва на един мъж – жена, която да му подхранва самочувствието. Тези жени, които го правят, мислейки за себе си, живеят чудесно.

# 386
Сега почвам да гледам на запис.
Лелее, всяко от тези момичета ме отблъсква по някакъв начин, а какво остава за харесване..
Ана-Мария е латерна с огромно самочувствие, а дори грознее.

# 387
  • Вестерос
Не го чух Виктор. Нямал намерение да даде роза на Яна ли? И как щял да се справи с нейната любов? Тоя съквартирантка ли иска, или жена, която да показва чувствата си?
Иска Бранимира и това е... Много е зле Виктор, ще изтърве свестни момичета заради дървото/стената..

# 388
На мен ми прави впечатление, откакто се помня, как в нашето поколение много често хубави, свестни и добри момчета си хващат някакъв пингвин, мармот или бобър, който не само че няма шия, не си сигурен къде се губят очите от бузи, кривокрака, кривогледа и т.н. (не че се подигравам на хора с проблеми), но и имат и  ужасно отношение към тях – изневеряват им, използват ги, унижават ги, и дори я няма едната красота, за да си кажеш „ето затова стои с нея, заслужава си го“. Не знам дали е било тенденция в предходни поколения, но наистина става константа сега при мъже около възрастта на Виктор. Имам вече няколко случаи на мъже приятели, които зарязват хубави и свестни момичета, за да се върнат при някоя Бранимира. И не правя паралел с Яна, там че има нещо крийпарско - има.
Това е играта на живота – ниски, трътлеси, кривогледи, с боксьорски носове, НО манипултивни, в добрия смисъл – карат го да се чувства умен, силен и всеможещ. Какво му трябва на един мъж – жена, която да му подхранва самочувствието. Тези жени, които го правят, мислейки за себе си, живеят чудесно.

Aма там ми е загадката - те се държат с тея момчета като с изтривалки.

# 389
  • Вестерос
Смятам, че Виктор не заслужава това момиче.
Това си мислех през цялото време. Иска си грубиянки май..

Общи условия

Активация на акаунт