🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 607
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 390
И аз вече не изпитвам съжаление към Виктор. Онова се държи като добиче, той гледа влюбено и покорно. Ми да го тъпче, така му се пада.

# 391
  • София
Смятам, че Виктор не заслужава това момиче.
Това си мислех през цялото време. Иска си грубиянки май..

Иска или не - като гледам други с интерес към него няма. Интересното е, че и към Мартин нямат особено голям интерес. Само Мартина се бута, но мисля, че не е, защото го харесва, а сякаш всичко е, за да натрие носа на Емануела.
За момента не виждам нито едно от момичетата да има нещо към някой от ергените, освен Яна. И много грозно впечатление ми направи, как едва ли не й се подиграваха, че е харесала Виктор. Според мен идеята за 2-ма ергени не е добра.

# 392
Разгледах набързо Инстаграм профила на въпросната Яна — не изглежда никак свенлива и притеснителна, даже напротив: рекламира доста активно бельо.

Подозирам, че е като „човек на продукцията” — вкарана във формата, за да е в противовес на „лошите материалистки”. Може би и заради това изглежда странно, неестествено и, както една дама се изрази тук, „не на център”.

Намирисва си на поза… сега се замислих и за историята с бившия ѝ приятел, който копнеел за „закръглена жена“ — не казвам, че е невъзможно, но звучи леко абсурдно и като една (недо)изфабрикувана лъжа. Тя чак се срамувала от тялото си след това — не си личи по следите ѝ онлайн.

# 393
“Ергенът” наистина с много силен старт… според мен обаче няма да се задържи

# 394
Мартин изобщо не е там да търси любовта.  Той е врял и кипял ,отишъл е да им "направи" сезона тази година ,дори като го гледам няма и намерение да се мляска и излага в предаването с момите.Може би ,ако го направи по-нататък ще е от "нямай си къде ",заради продукцията.Иначе работата му там е да ги прави "диви и щастливи". Виктор и той ,"бастун" го играе.Елвира с тъпотиите си пред Елвиса ми е същата като Ана -Мария ,където си кара някаква стратегия на "туристка " ,и хич не и дреме нито за Мартин ,нито за Виктор.Ех ,къде са Виктор 1 и Генчо ,това са обиграните Ергени ,които си тежаха на мястото.

# 395
Не го чух Виктор. Нямал намерение да даде роза на Яна ли? И как щял да се справи с нейната любов? Тоя съквартирантка ли иска, или жена, която да показва чувствата си?
Иска Бранимира и това е... Много е зле Виктор, ще изтърве свестни момичета заради дървото/стената..

На мен също ми направи много грозно впечатление едва ли не, че изкараха Яна неадекватен човек, който има отклонения в поведението. Това което видях е едно младо момиче, което е съхранило доброто и човещината в себе си. Момичетата на Мартин общуват с Яна така сякаш се подиграват с нея, дори и да са добронамерени не изглежда така. Яна за мен е най- добре изглеждащата жена без корекции, естествено има и други добре изглеждащи жени, но всички са се коригирали малко или много. Бранимира за мен е човек, който няма никакъв интерес към Виктор, а просто е на почивка. Жалко, че Виктор я харесва толкова много, а тя не проявява елементарен интерес към него.

# 396
Тази Елвира външно ми прилича на някаква кръстоска между Николета и Бритни Спиърс, неособено сполучлива обаче.

Аз, ако съм на мястото на момите от индивидуалните срещи, които все ги карат да разказват, такава страстна среща ще си изфантазирам и ще им разкажа, и после ще им гледам сеира, че наистина много завистливо звучат. "Разкажи, разкажи", а после "Ами нищо особено не ѝ е била срещата, тая на каква се прави".
Елвира прилича на Бритни, заради това, че устата й все е зейнала с подредените по конец зъби. А на НиЛо заради тенът прегорял тост и зализаната коса.

Яна момичетата я виждат, че не е наред психически и поведенчески. Лошото е че лицемерни като Даниела се възползват от това, защото в нея виждат слаб противник и пешка. И на нейн гръб някои се преструват на добри.

От друга страна, Яна я изкарахте някаква много срамежлива.... а тя няма ли силикон и не му се лепна на Виктор доста бързо?

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 10:33 от Linda*kiss

# 397
  • Бургас
Разгледах набързо Инстаграм профила на въпросната Яна — не изглежда никак свенлива и притеснителна, даже напротив: рекламира доста активно бельо.
Да, бие се с невинното пърхане на мигли, колието с кръстче и тъпия хилеж през пет минути...Все едни актриси събрани Laughing

# 398
  • Street of Dreams
Изобщо не ми е скучно. Адмирации за продукцията, че са спестили всичко, което до сега ми даваше усещането, че гледам trash TV - селянки, пияни простакели, плашилища и "игри", изкуствено и зорлян поклаждащи конфликти и панаири. Нямам нужда от всичко това, за да ми е интересно. Тази година панаирите ще си станат съвсем естествено, само още малко да постоят там.

# 399
Актьорки,по Бай Елисавет! Joy

# 400
Бранка продължава да копае дъното, но Викторчо явно е мазохист и иска жена, която да му набива канчето.
На мен ми хареса срещата между Мартин и Елвира, тя не го приема насериозно  и се лигави. Предпочитам такива естествени разговори, отколкото включванията на Даниела с анализи в стил Кобилкина. Имаше още няколко синхрона в такъв стил, Виктор и той направи психо профил на Яна.

# 401
От друга страна, Яна я изкарахте някаква много срамежлива.... а тя няма ли силикон и не му се лепна на Виктор доста бързо?
Яна няма силикон. Но явно си харесва push up сутиени.
Скрит текст:

# 402
  • Вестерос
Вчерашният епизод ми беше скучен. Можеше да се направи по-интересна анкета и като цяло само Дяволо знае как да ги прави тези първи страници!
Не успях да изгледам с интерес епизода. Мартин ми е по-интересен от Виктор. Виктор на моменти ми прилича на Тото.
Не е вярно това, видяхме как се не поддържаше темата миналата година. Всичко над е добре дошло.

# 403
Тръгна забавно сезона, но засега доста слабо върви. Единствената читава среща беше между Мартин и Мартина.
Виктор хареса много Бранимир, чудя се защо. А тя е влюбена в себе си и обича да я преследват, като в същото време ге гледа отвисоко като някакви смешници. Много ми е неприятна.
При Яна пък другата крайност. Тя се лепна на Виктор, показа му колко го харесва, той обаче няма интерес към нея. Тя е толкова хубава, млада, симпатична жена. Не знам дали не ги плаши мъжете с приказките за деца на първа среща и лепването веднага. Защото ми се струва абсурд да не може да си намери мъж извън предаването. А няма и голяма полза да влезе за реклама.

# 404
  • Вестерос
На мен ми направи много лошо впечатление единствено пуснатата тема за между сезоните 3 минути след финала на трети сезон. Всъщност дори не знам кой я пусна, не се застоявам особено на първа страница, но онова тогава беше пълна подигравка. Двете моми още хлипаха и изведнъж - нова тема "между сезоните" и то без оформление или каквото и да било. Само един пост - това беше, коментирайте между сезоните. Как между сезони, ние за това ли гледахме 3 месеца, да не коментираме скандалния финал в темата на сезон 3, а между сезоните, все едно нищо не е станало...
На всички ни направи лошо впечатление, НО някои хора толкова си могат.

ЕНИУЕЙ

Много, много се надявам по средата на сезона Виктор да се усети и да изфъшка Брана, защото не ми се гледа до края този криндж.

Общи условия

Активация на акаунт